Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No wtedy to już raczej nie będzie czasu na opamiętanie.

Wiesz, forum to forum, możemy się nie zgadzać. Po prostu ja jestem zdania, że nie ma co człowieka głaskać po główce z myślą mniej-więcej 'dla Ciebie to teraz najlepsza opcja/może niedługo sam przejrzysz na oczy'. Dobrze wiemy, że nie wszyscy w porę mądrzeją, tylko zatracają się w tych 'chwilowych' opcjach.

Lepiej zapobiec niż leczyć, bo może się okazać, że nie ma co/kogo...

Ale to oczywiście moja opinia.

No nie wiem jak to będzie. Niedługo robię kolejne podejście do psychiatry. Ostatnie. Jak nie wyjdzie, to się poddaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć ostatnio wszystkich przebijam. :lol:

Taaaa, oczywiście, jestem zła, podła i okrutna oraz wytępiłabym całe forum...

Ja gdy czytam cokolwiek o jakiejś osobie na forum, to czytam jak bezduszna maszyna, w ogóle nie postrzegam, w jakim stanie psychicznym/emocjonalnym jest ta osoba. Dopiero, gdy przetworzę tekst na obraz i odtworzę sobie w głowie "filmik", jak to mogło wyglądać, to częściowo postrzegam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett

Wiesz, forum to forum, możemy się nie zgadzać. Po prostu ja jestem zdania, że nie ma co człowieka głaskać po główce z myślą mniej-więcej 'dla Ciebie to teraz najlepsza opcja/może niedługo sam przejrzysz na oczy'. Dobrze wiemy, że nie wszyscy w porę mądrzeją, tylko zatracają się w tych 'chwilowych' opcjach.

Lepiej zapobiec niż leczyć, bo może się okazać, że nie ma co/kogo...

Ale to oczywiście moja opinia.

I oczywiście jesteś święcie przekonana ,że to działa ?

Kto kogo głaszcze ?

-- 05 lip 2013, 01:13 --

Berwick

No nie wiem jak to będzie. Niedługo robię kolejne podejście do psychiatry. Ostatnie. Jak nie wyjdzie, to się poddaję.

A co się stanie jak trafisz na dobrego lekarza, ale leki nie zadziałają w sposób który Ciebie zadowoli ?

To trochę błędne założenie .

Czytasz forum ,wiesz ,że to trochę loteria .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli bardzo Cię interesuje moje życie prywatne, zapraszam do mojego pokoju, możesz przeszukać. Dać adres? Może po Ciebie podjechać?

Nikt w życiu jeszcze nie zaprosił mnie do swojego pokoju przy tym jeszcze proponując podwiezienie.Chyba jeszcze nie jestem na to gotowy.Nie potrafie tak odrazu bez jakiegoś minimalnego zaangażowania.Może byśmy najpierw ze sobą pochodzili,tak ze 2dni chociaż?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co się stanie jak trafisz na dobrego lekarza, ale leki nie zadziałają w sposób który Ciebie zadowoli ?

No to wtedy koniec, bo to już będzie czwarty psychiatra z którym mi nie wyjdzie. I czwarta nieudana próba podjęcia leczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, no chyba nie. Aż taką desperatką nie jestem. Poza tym ja już mam swojego Romeo. :105:

Kiya, jeśli na mnie liczysz to sorry, ale koniec imprezy :P Czas na kolejny odcinek mojego serialu.

Ach, jak to miło być kilkuminutową gwiazdą *odgarnia z gracją włosy*

-- 05 lip 2013, 01:26 --

Kiya, btw. dawaj popcorn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, komputer ? :D ja dziś miałam okazję podpatrzeć strażaków, zawsze chciałam mieć męża strażaka - kojarzą mi się z taką odwagą, męskością, serdecznością... Przecież służą ludziom, muszą być mili, sympatyczni. A nie jak większość facetów cholernie niedojrzałe palanty.

Kiya, poczęstuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wtedy koniec, bo to już będzie czwarty psychiatra z którym mi nie wyjdzie. I czwarta nieudana próba podjęcia leczenia.

W takim razie powinieneś się bardzo przyłożyć do znalezienia najlepszego lekarza. Zakładam ,że przeglądasz forum by się do tego przygotować .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+ napisał(a):

No bo niektórzy myślą że leki to są takie magiczne dropsy.Leki mają Ci zniwelować cierpienie,tak żebyś mógł sam spróbowac się ogarnąć.W większości przypadków spełniają swoją role.Nie masz się patrzeć na psychiatre czy ci z nim wyjdzie,gosć może być ostatnim ujem-a jest trochę takich- masz tylko wiedzieć czego od niego chcesz.

a Vett ja całkiem lubie-jak większość forumowych ludziów-i nawet muszę przyznać wyobrażałem ją sobie,tz.jak wygląda,a że nie ma foty w ludziach z forum to wyobraźnia działa;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, zeżarłam :(

Vett, jak Gosię, to na pewno zaliczył!

-- 05 lip 2013, 01:34 --

a Vett ja całkiem lubie-jak większość forumowych ludziów-i nawet muszę przyznać wyobrażałem ją sobie,tz.jak wygląda,a że nie ma foty w ludziach z forum to wyobraźnia działa;]

fap fap fap :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0Rh+ napisał(a):

No bo niektórzy myślą że leki to są takie magiczne dropsy.Leki mają Ci zniwelować cierpienie,tak żebyś mógł sam spróbowac się ogarnąć.W większości przypadków spełniają swoją role.Nie masz się patrzeć na psychiatre czy ci z nim wyjdzie,gosć może być ostatnim ujem-a jest trochę takich- masz tylko wiedzieć czego od niego chcesz.

Berwick

I to jest kwestia nad którą powinieneś popracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fap fap fap :P

Chryste panie, to jest obrzydliwe. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.