Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wykończony, co to znaczy "przezskórny"?

-- 20 cze 2013, 23:34 --

Jestem bardzo senny, a mimo to nie mogę zasnąć. Wiecie co? Chyba powiem o wszystkim lekarzowi. O napadach agresji, o braku empatii, o mówieniu do siebie i o tym że czychają na mnie faszyści, bo coraz więcej osób mówi mi że to ostatnie to tylko urojenie.

:great: no wreszcie!!! Tak, powiedz to wszystko lekarzowi!!

Ja mam za to urojenia, że wszyscy mnie zostawiają. To gorsze od wszystkiego w moim przypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komary cytrusów nie znoszą :twisted::yeah:

Naprawdę?? Zupełnie jak mój kot. Też nie cierpi cytrusów.

:lol: dobre porównanie :great:

-- 20 cze 2013, 23:38 --

Może kocór ma coś z krwiopijcy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już dość robienia z siebie pajaca. Ludzie krzywo na mnie patrzą kiedy w miejscu publicznym mówię do siebie, albo mimowolnie zatrzymuję się i wykonuję salut Breivika. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, kiedy Cię przestało ciągnąć?Po jakim czasie?

Nie chcę Cię załamywać , ale pierwszy ROK był koszmarny. Wdychałam wszelkie opary palaczy tak już chyba z przyzwyczajenia. Paliłam z 7em lat. Więc lekko nie było , ale dałam radę więc Ty też DASZ RADĘ!!!!! Wierzę w Ciebie!! Teraz już każdy może palić w moim towarzystwie i nie rusza mnie to zupełnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, mnie nie ciągnie do palenia,wręcz odżuca na zapach,ale jajestem na lekach przeciwdepresyjnych a podobno one lagodzą skutki zerwania z nałogiem.U mnie to przebiega całkowicie bezboleśnie,a paliłam 14 lat po 20 szt a wcześniej popalałam po kilka sztuk dziennie od 8 roku życia ( :oops: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam już dość robienia z siebie pajaca. Ludzie krzywo na mnie patrzą kiedy w miejscu publicznym mówię do siebie, albo mimowolnie zatrzymuję się i wykonuję salut Breivika. :(

po co salut Breivika ? :shock:

No On coś ma z Breivika. Chodzi mi oczywiście o tą MACZETĘ!!!Powiedz wszystko lekarzowi!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, robię to mimowolnie. Idę sobie ulicą, a tu nagle bach i salut. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No On coś ma z Breivika. Chodzi mi oczywiście o tą MACZETĘ!!!Powiedz wszystko lekarzowi!!!!

Powiem. Że względów bezpieczeństwa nie noszę już ze sobą maczety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, robię to mimowolnie. Idę sobie ulicą, a tu nagle bach i salut. :(

a robisz inne rzeczy po prostu tak np. chodzisz po kostkach chodnika

w okr sposób

albo jakieś czynności okr ilość razy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a robisz inne rzeczy po prostu tak np. chodzisz po kostkach chodnika

w okr sposób

albo jakieś czynności okr ilość razy?

Ja tak mam. :? Nie mogę stawać na łączeniach tych kostek chodnika :? Sprawdzam czy zamknęłam drzwi co najmniej 5 razy, czy wyłączyłam gaz, czy zamknęłam klatkę Wicusia. To mnie wyniszcza..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.