Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ogladam 6 serie californication tam to hleją, cpaja i wszytko inne , normalny człowiek by tego nie przetrwał zbyt długo jednak, na filmach tylko tak bezstresowo,ale dialogi są superowe w tym serialu, swietne poczucie humoru, chociaz nie dla wszystkich na pewno jest specyficzne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladam 6 serie californication tam to hleją, cpaja i wszytko inne , normalny człowiek by tego nie przetrwał zbyt długo jednak, na filmach tylko tak bezstresowo,ale dialogi są superowe w tym serialu, swietne poczucie humoru, chociaz nie dla wszystkich na pewno jest specyficzne

A ja jak zwykle nie wiem o co chodzi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru a Ty co lubisz oglądać

Ja to dokumentalne lubię oglądać. Wiem, wieje nudą , ale co mam zrobić ja jestem ciekawa wszystkiego. Tego seriale nie dają.. Chociaż kiedyś, wieki temu lubiłam oglądać "Seks w wielkim mieście" :shock: Trochę się tego wstydzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, californication to serial z davidem duchovnym w roli głownej.

nie wiem czy ten gość w realu ma takie powodzenie, ale w tym serialu mógłby konkurować z greyem.

tahela, no serial house jest sztuczny tam chyba wszyscy mają błyskotliwy tekst na każdą sytuację, to chyba ich powinienem się zapytać o leki na nauke a nie tutaj. :smile:

7 sezonu californication jeszcze nie ma pewnie myslalas o 6.

-- 18 cze 2013, 00:47 --

siostrawiatru,

pojechał po Twoim serialu. ;)

filmy dokumentalne nie są nudne, zależy jaki temat, ale jak interesujące to miazga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, californication to serial z davidem duchovnym w roli głownej.

nie wiem czy ten gość w realu ma takie powodzenie, ale w tym serialu mógłby konkurować z greyem.

No mnie akurat On nie kręci. Nie wiem czemu. Może ten przepracowany archiwum X?

Za to ten facet brodaty co tak pojechał niby po tym moim serialu jest super. Uwielbiam ludzi , którzy mają SWOJE zdanie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru ja też lubię jako dziecko zamiast kreskówek oglądałem przyrodnicze :mhm::D

Nadal nie rozumiem, czemu programy przyrodnicze, popularnonaukowe kojarzą się z nudziarzami. :shock:

-- 18 cze 2013, 00:59 --

siostrawiatru,

a ja znowu Seksu w wielkim miescie nienawidzę, jest płaski i pusty jak dla mnie w californication jest drugie dno tylko trzeba umiec czytać miedzy wierszami

Szanuję Ciebie i Twoje przekonania. Ja nie mam siły szukać drugiego dna po prostu. Jesteś pewnie wiele poziomów na de mną. Ja póki co staram się nie utonąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru,

californication nie ma nic wspólnego z archiwum x , inna estetyka i tematyka, chociaz i archiwum jakis tam urok ma mowie o serialu nie o Duchownym w końcu to aktor i ma obowiazek grac to jego praca , trafiły mu sie dwa dobre seriale w życiu i na tym ciągnie i dobrze i dobrze ,ze sa to dwa zupełnie rózne i inne seriale, nie wpadł w szufladke fantasy, dla aktora to szczęście

-- 18 cze 2013, 00:03 --

siostrawiatru,

poziomy to sa w grach komputerowych, ja tam lubie filmy dokumentalne , które tez sa różne dobre i złe jak wszystko,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to ten facet brodaty co tak pojechał niby po tym moim serialu jest super. Uwielbiam ludzi , którzy mają SWOJE zdanie!!!

no gość jest mądry, ale denerwuje mnie jego chaotyczny, dygresyjny styl w książkach.

tahela, kurde zle przeczytałem. :P

jakie drugie dno tam znalazłaś? serial raczej promuje hedonistyczny styl życia. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru,

californication nie ma nic wspólnego z archiwum x , inna estetyka i tematyka, chociaz i archiwum jakis tam urok ma mowie o serialu nie o Duchownym w końcu to aktor i ma obowiazek grac to jego praca , trafiły mu sie dwa dobre seriale w życiu i na tym ciągnie i dobrze i dobrze ,ze sa to dwa zupełnie rózne i inne seriale, nie wpadł w szufladke fantasy, dla aktora to szczęście

-- 18 cze 2013, 00:03 --

siostrawiatru,

poziomy to sa w grach komputerowych, ja tam lubie filmy dokumentalne , które tez sa różne dobre i złe jak wszystko,

No jasne :mrgreen: I tak Cię lubię... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj znalazłam wiekszosc ten serial odbiera płytko o imprezowaniu a to serial o przezywaniu, o tym ze lekki imprezowy styl zycia nie daje szczescia, ten serial jest pogonia porzez głupie zachwania zza szczesciem, spełnieniem w miłosci , przyjaźni, to serial o pustce psychicznej ,którą sie odczuwa jak sie powraca do pustego domu po pijackiej imprezie po kłotni z kimś waznym, to serial o checi bycia fajnym i o tym ze walczy sie o to całe zycie ,ale prawdziwe szczescie daje tylko prawdziwa rodzina, prawdziwa miłosc a to co maja bochaterowie tego serialu to jedynie najprostszymi sposobami zapelnienie pustki emocjonalnej

-- 18 cze 2013, 00:18 --

i to jest to co jest naprawdę wazne w tych wszystkich głupawych imprezach , morzu alkoholu i tonach koki, te nałogi wszytkie to zapłenienie wszechogarniajcej pustki w zyciu

-- 18 cze 2013, 00:20 --

siostrawiatru,

dzięki ja Ciebie też lubię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj znalazłam wiekszosc ten serial odbiera płytko o imprezowaniu a to serial o przezywaniu, o tym ze lekki imprezowy styl zycia nie daje szczescia, ten serial jest pogonia porzez głupie zachwania zza szczesciem, spełnieniem w miłosci , przyjaźni, to serial o pustce psychicznej ,którą sie odczuwa jak sie powraca do pustego domu po pijackiej imprezie po kłotni z kimś waznym, to serial o checi bycia fajnym i o tym ze walczy sie o to całe zycie ,ale prawdziwe szczescie daje tylko prawdziwa rodzina, prawdziwa miłosc a to co maja bochaterowie tego serialu to jedynie najprostszymi sposobami zapelnienie pustki emocjonalnej

-- 18 cze 2013, 00:18 --

i to jest to co jest naprawdę wazne w tych wszystkich głupawych imprezach , morzu alkoholu i tonach koki, te nałogi wszytkie to zapłenienie wszechogarniajcej pustki w zyciu

Ja mam tę pustkę w życiu. To mam się kłaść i umierać? Nie chodzę na imprezy, nie puszczam się, ale to nie znaczy, że zdrowa jestem i pełna życia też. Bo ja k... nie umiem żyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę spać :papa:

Paa :papa:

-- 18 cze 2013, 01:29 --

zmienny,

ten serial jest bardzo taki a bohaterowie to jednak inteligentni ludzie, którzy rozmawiaja o powarznych tematach, robiąc przy okazji mase głupich i nieodpowiedzialnych rzeczy

Dobra, oddalam się żeby nie wadzić. Inteligencja. Ja jej nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.