Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

silence_sadness, mam taką nadzieję, niestety fobia społeczna robi swoje. Myślę że było im przykro, bo pomyśleli że ich nie polubiłem i dlatego byłem mało rozmowny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, a, o miasto chodzi. W Warszawie. Nie wiem czemu, ale z góry przyjąłem że Ty jesteś z Warszawy, przez co znasz to miejsce. Niestety z moich okolic nikogo nie ma na forum, ale z drugiej strony do Warszawy nie mam tak znowu daleko i myślę że warto przejechać ten kawałek, żeby spotkać fajnych ludzi.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ja się o spotkaniu dowiedziałem przez PW. Następnym razem po prostu trzeba ogłosić w temacie że będzie spotkanie, to może więcej osób przyjdzie, bo dzisiaj było nas tylko troje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, podróż nie jest taka straszna. Ja dzisiaj pierwszy raz jechałem sam pociągiem. Też Warszawy nie znam, ale na przykład dzisiaj spotkaliśmy się pod Kinoteką, czyli przed PKiN, więc wystarczyło że wsiadłem u siebie w pociąg i wysiadłem na dworcu Warszawa Śródmieście. Naprawdę gorąco Cię zachęcam do wzięcia udziału w takim spotkaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.