Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a może mi brat przytakiwać, bez zaznaczania, że tak trzeba? :roll: ale nie aż tak :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a może mi brat przytakiwać, bez zaznaczania, że tak trzeba? :roll: ale nie aż tak :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobrze ma siostra racje tak właśnie trzeba :P tak siostra wyła , że łzy mieliśmy do kostek , dobrze , że wyłączyłem w porę , bo by nas powódż czekała :P

kapseicyna, to może masz takie objawy z tego braku snu , ile już nie śpisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobrze ma siostra racje tak właśnie trzeba :P tak siostra wyła , że łzy mieliśmy do kostek , dobrze , że wyłączyłem w porę , bo by nas powódż czekała :P

kapseicyna, to może masz takie objawy z tego braku snu , ile już nie śpisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, osioł :evil: ok wyłam wtedy, ale ta woda do kostek to sie lała z zepsutego kranu :P zresztą ja sobie poryczę i mi przejdzie,a brata to trzeba pocieszać, a ja dobre serce mam i nie mogę wtedy zrobienia kanapek odmówić :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, osioł :evil: ok wyłam wtedy, ale ta woda do kostek to sie lała z zepsutego kranu :P zresztą ja sobie poryczę i mi przejdzie,a brata to trzeba pocieszać, a ja dobre serce mam i nie mogę wtedy zrobienia kanapek odmówić :roll::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może rzeczywiście z tego kranu tak leciało :roll: ja w takich sytuacjach zostawiałem siostrę samą albo prosiłem o zrobienie kanapek żeby siostra się czymś zajęła i nie myślała o śmierci mufasy :P

kapseicyna, może masz nawrót objawów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może rzeczywiście z tego kranu tak leciało :roll: ja w takich sytuacjach zostawiałem siostrę samą albo prosiłem o zrobienie kanapek żeby siostra się czymś zajęła i nie myślała o śmierci mufasy :P

kapseicyna, może masz nawrót objawów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmykam spać :papa:

-- 12 mar 2013, 02:14 --

Tomcio Nerwica, śmierć mufasy, brat nie wypowiada tych słow :why::P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmykam spać :papa:

-- 12 mar 2013, 02:14 --

Tomcio Nerwica, śmierć mufasy, brat nie wypowiada tych słow :why::P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.