Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, LilaWolken, bo uwierzę, ze Wam zależy na moim towarzystwie jeszcze :P

Saraid, no, mnie się rzadko zdaża żeby mnie tak wcześnie morfeusz zabierał w objęcia :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, LilaWolken, bo uwierzę, ze Wam zależy na moim towarzystwie jeszcze :P

Saraid, no, mnie się rzadko zdaża żeby mnie tak wcześnie morfeusz zabierał w objęcia :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, niedobry on, weź go jakimś super glue przyklej albo co ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, niedobry on, weź go jakimś super glue przyklej albo co ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, a bo on wtedy do mnie ucieka pewnie, ale nie martw się odeślę z powrotem :D

Mara_, ano paskudny, nie śpimy bo Morfeusz jeszcze nie dotarł :mrgreen: a Ty czemu nie ?

LilaWolken, taa jasne 8) jak tam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.