Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mara_, a jest podobieństwo między tymi dwoma językami?

Edytowane przez Gość

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z własnej głupoty i błedów to najlepiej się śmiać :D i wyciągać wnioski na przyszłość, of kors :mrgreen:

Mara_, bardzo ładny jezyk, dobrze już mówisz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z własnej głupoty i błedów to najlepiej się śmiać :D i wyciągać wnioski na przyszłość, of kors :mrgreen:

Mara_, bardzo ładny jezyk, dobrze już mówisz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, jest dość duże podobieństwo, czasem kojarzę dane słowo właśnie przez hiszpański i łatwiej mi zapamiętać znaczenie:)

Snejana, taa, na tyle żeby iść do sklepu po bułki :mrgreen: W miarę komunikatywnie(chyba), ale to wciąż za mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, jest dość duże podobieństwo, czasem kojarzę dane słowo właśnie przez hiszpański i łatwiej mi zapamiętać znaczenie:)

Snejana, taa, na tyle żeby iść do sklepu po bułki :mrgreen: W miarę komunikatywnie(chyba), ale to wciąż za mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, zawsze coś :D podoba mi się włoski, nawet gdzieś słownik mam :D ale ja kompulsywnie kupuję różnie takie do uczenia się jezyków a potem to lezy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, zawsze coś :D podoba mi się włoski, nawet gdzieś słownik mam :D ale ja kompulsywnie kupuję różnie takie do uczenia się jezyków a potem to lezy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.