Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak sobie radzicie z bezsensem życia?

Pawwwle

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

To przed snem wymyślasz takie rzeczy i nie możesz zasnąć z emocji? 😄

Przeżyłem ostatnio trochę stresu. Mój mikroświat się zawalił w minutę, a dwa miesiące później jak miałem nadzieję, że się wygrzebię na powierzchnie, to się dowiedziałem, że tylko w połowie. Przyszły myśli o dotychczasowych decyzjach i trochę obaw o przyszłość. Dziś mam pierwszy wieczór od dawna, że jestem jakiś spokojny i tak siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić. Mógłbym iść spać, ale jakoś mi dziwnie. Szukam nie wiem czego. 

"Ja, kurwa jestem, a nie bywam..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Wylogowany napisał(a):

Przeżyłem ostatnio trochę stresu. Mój mikroświat się zawalił w minutę, a dwa miesiące później jak miałem nadzieję, że się wygrzebię na powierzchnie, to się dowiedziałem, że tylko w połowie. Przyszły myśli o dotychczasowych decyzjach i trochę obaw o przyszłość. Dziś mam pierwszy wieczór od dawna, że jestem jakiś spokojny i tak siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić. Mógłbym iść spać, ale jakoś mi dziwnie. Szukam nie wiem czego. 

Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. Ja się pocieszam, że zawsze jakoś to będzie i będę się dostosowywać do sytuacji. Jak na razie rzeczywiście zawsze jakoś to jest 😄 Śpij spokojnie ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi