Skocz do zawartości
Nerwica.com

Biżuteria - lubicie, nosicie?

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, sailorka napisał(a):

Biżuteria - lubicie, nosicie?

A czemu pierwszy post nie zawiera Twojej odpowiedzi? :D Dajesz

U mnie na szyi zazwyczaj cienki srebrny łańcuszek z pewną zawieszką. Czasem srebrna keta.

A na palcach srebrne obrączki. Ale chyba czas na pójście w złoto bo srebro traci wartość już w momencie zakupu :P a złoto to w sumie dobra inwestycja. Tylko, że te błyskotki mają też wartość emocjonalną więc hmmm

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Tylko, że te błyskotki mają też wartość emocjonalną więc hmmm

Mi ex kupił złoty łańcuszek za 900zł a ja po tym jak mnie rzucił sprzedałam za 150 zł bo większej wartości nie miało. :D nie był mi potrzebny, i tak go nie nosiłam. A mogłam odesłać, ale po co, tak to przynajmniej na fajki miałam. 

Lubię nosić, ale nie ciągle. Jak gdzieś jadę, wychodzę do ludzi to lubię i oko podmalować i coś założyć. 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, shadow_no napisał(a):

A czemu pierwszy post nie zawiera Twojej odpowiedzi? :D Dajesz

U mnie na szyi zazwyczaj cienki srebrny łańcuszek z pewną zawieszką. Czasem srebrna keta.

A na palcach srebrne obrączki. Ale chyba czas na pójście w złoto bo srebro traci wartość już w momencie zakupu :P a złoto to w sumie dobra inwestycja. Tylko, że te błyskotki mają też wartość emocjonalną więc hmmm

Złoto idzie w górę, ale raczej biżuteria tak czy siak traci :D kup sztabki złota ;)

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O a to kolczyk też mam ale nie noszę już prawie w ogóle. W sumie może już mi nawet zarosło.

Swoją drogą nie róbcie sobie sami przekłuć :D to taka pamiątka po pierwszej dziewczynie bo razem sobie zrobiliśmy w tym samym miejscu na małżowinie. Ależ to bolało. Jeszcze pierwsza dziurka była krzywo więc zaraz po tym była druga xd

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio noszę naszyjnik od Billie. I też czasem zakładam srebrny łańcuch z kolcami. W uszach mam 4 dziurki. 2 w lewej i 2 w prawej. I te dodatkowe dwie sama przekłuwalam igłą do szycia. Do dzisiaj nie zarosły i czasem coś tam mam. Bransoletki: w tej chwili mam 7 na sobie. 

"Ludzie twierdzą, że chcą być wolni [...] ale to bzdura. Są przerażeni myślą o wyzwoleniu. Trzymają się swoich łańcuchów." ~ Jim Morrison ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ulubiony element biżuterii to kolczyki, mam kolekcję w kolorze srebrnym i złotym. Pierścionki zakładam tylko na wyjścia z domu. Łańcuszki noszę bardzo rzadko. Mam słabość do broszek i bransoletek, ale staram się już nie kupować, bo i tak potem leżą w skrzyneczkach 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi