Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Więc uważasz, że jeśli ktoś odczuwa potrzebę masturbowania się 5 razy dziennie to nie on powinien się udać po poradę tylko społeczeństwo wobec niego powinno się dostosować? Ja rozumiem, że chorym trzeba pomagać, ale nie będę się ubierać w tuniki jak jakaś babcia, bo może ktoś ma problemy z libido.

A gdzie empatia dla kobiet? Czy nie odczuwasz czasem takiego "odwalcie się" gdy ktoś Ci coś nakazuje? Jesteś wspaniała strażniczka patriarchatu, ale nie licz, że za to jest jakaś nagroda. 

A dlaczego społeczeństwo ma się dostosowywać do wulgarnych kobiet? Chcę się czuć w przestrzeni publicznej komfortowo a nie zażenowana czyjąś golizną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A jak nie musi walić, ale myśli ciągle o seksie, to już nie jest uciążliwe? Mówiłam, brak empatii i uznania różnic międzypłciowych. W religiach jest tak, że islam rozkłada rączki, mówi że nic się z tym nie da zrobić więc babę do wora trzeba schować, a katolicyzm każe mężczyznom zapanować nad swoimi popędami i kobiety szanować. Więc najlepiej krytykować katoli c'nie 😉

Islam też każe mężczyznom panować nad popędami i szanować kobiety. Czy Ty też czasem nie chcesz żeby kobiety zakładały tuniki? Schemat jest ten sam.

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A dlaczego społeczeństwo ma się dostosowywać do wulgarnych kobiet? Chcę się czuć w przestrzeni publicznej komfortowo a nie zażenowana czyjąś golizną.

A skąd ktoś ma wiedzieć z czym Ty się czujesz komfortowo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Islam też każe mężczyznom panować nad popędami i szanować kobiety. Czy Ty też czasem nie chcesz żeby kobiety zakładały tuniki? Schemat jest ten sam

Chyba że są to wyzwolone Angielki, wtedy nakazuje je gwałcić. Czyżbyś o tym nie wiedziała? Uwielbiam jak ktoś zrównuje całą gamę normalnych ubrań do wyboru z jednym opresyjnym worem z kratką na oczy.

15 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

skąd ktoś ma wiedzieć z czym Ty się czujesz komfortowo?

Ze zdrowego rozsądku, wychowania i kultury społecznej. Uczmy dziewczynki dalej, że wywalanie na wierzch części intymnych jest cool, na pewno im to na dobre wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

gdzie empatia dla kobiet? Czy nie odczuwasz czasem takiego "odwalcie się" gdy ktoś Ci coś nakazuje? Jesteś wspaniała strażniczka patriarchatu, ale nie licz, że za to jest jakaś nagroda. 

O właśnie.

jak to nie ma nagrody, ordery Janusza sie już drukują 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ze zdrowego rozsądku, wychowania i kultury społecznej

Ja jestem wychowana i u niektórych uchodzę nawet za elegancka jesli chodzi o modę (🤣) i mam bekę z mowienia, ze miniowa to zło.

wiec pozostaje jedynie katalog odzieży nieczystej bo jak widać kazdy ma inne postrzeganie golizny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja jestem wychowana i u niektórych uchodzę nawet za elegancka jesli chodzi o modę (🤣) i mam bekę z mowienia, ze miniowa to zło.

wiec pozostaje jedynie katalog odzieży nieczystej bo jak widać kazdy ma inne postrzeganie golizny

Najlepszy jest taki zestaw jak spod miniówy wystaje końcówka pończochy lub wzmocniona część rajstop. To je klasa i szyk, [cmok cmok]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Chyba że są to wyzwolone Angielki, wtedy nakazuje je gwałcić. Czyżbyś o tym nie wiedziała? Uwielbiam jak ktoś zrównuje całą gamę normalnych ubrań do wyboru z jednym opresyjnym worem z kratką na oczy.

Ze zdrowego rozsądku, wychowania i kultury społecznej. Uczmy dziewczynki dalej, że wywalanie na wierzch części intymnych jest cool, na pewno im to na dobre wyjdzie.

Islam nie nakazuje nikogo gwałcić. To, że niektórzy interpretują sobie religie jak im się podoba nie oznacza, że to oficjalne stanowisko religii, albo że wszyscy wyznawcy tak uważają. Muzułmanie to są bardzo różni ludzie pochodzący z bardzo różnych kultur i części świata. Ty ich uważasz za zacofanych, a niektórzy mają poglądy bardziej liberalne od Twoich. Chrześcijanie też nie są wszyscy tacy sami, wystarczy popatrzeć na Polaków, a przecież to tylko niewielki procent chrześcijan. Ty chcesz zakrywać tyłek, a w krajach latynoskich nim kręcą i są z niego dumni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahahahahahahahahaha

Wzywam posiłki męskiego punktu widzenia. @eRCe to tutaj cię libed zapraszał 😉

On jest dla mnie takim samym autorytetem jak Ty w tych kwestiach. Oboje powtarzacie mądrości ze swoich prawicowych stronek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

On jest dla mnie takim samym autorytetem jak Ty w tych kwestiach. Oboje powtarzacie mądrości ze swoich prawicowych stronek.

Akurat się skleiło. Ty możesz zawołać jakiś lewacki autorytet. Potwierdzi, że nie ma nieczystych myśli i szanuje kobiety, ale z gościnności wobec muzułmanów masz założyć burkę 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Hahahahahahahahahaha

Wzywam posiłki męskiego punktu widzenia. @eRCe to tutaj cię libed zapraszał 😉

Islam, a dokładnie koran najświętsza księga religii w surach dedykowanych prorokowi, więc najważniejszych bardzo jasno opisuje rolę kobiety.

Kobieta jest własnością mężczyzny, najpierw ojca, potem męża. 

Koran jasno określa że wartość kobiety jest wielokroć niższa niż mężczyzny. 

Koran opisuje że po śmierci mężczyzna zasłużony dostaje od Allaha nałożnice, które są wiecznymi dziewicami, można je rozdziewiczac w nieskończoność.

A jaka jest nagroda dla kobiety w raju islamu? Piekny Adonis? Nic z tych rzeczy, w nagrodę wraca do męża i będzie mu służyć obok tych nałożnic.

Brońcie dalej tej mizoginistycznej religii owieczki. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, eRCe napisał(a):

Islam, a dokładnie koran najświętsza księga religii w surach dedykowanych prorokowi, więc najważniejszych bardzo jasno opisuje rolę kobiety.

Kobieta jest własnością mężczyzny, najpierw ojca, potem męża. 

Koran jasno określa że wartość kobiety jest wielokroć niższa niż mężczyzny. 

Koran opisuje że po śmierci mężczyzna zasłużony dostaje od Allaha nałożnice, które są wiecznymi dziewicami, można je rozdziewiczac w nieskończoność.

A jaka jest nagroda dla kobiety w raju islamu? Piekny Adonis? Nic z tych rzeczy, w nagrodę wraca do męża i będzie mu służyć obok tych nałożnic.

Brońcie dalej tej mizoginistycznej religii owieczki. 

A co mówi islam i gwalcie? Bo takie było pytanie.

Poza tym zakładasz, że jestem zwolenniczką islamu, a dla mnie wasze religie są opresyjne dla kobiet i zacofane, tak samo islam jak i religie biblijne. Zabawne jest to, że Wy uważacie się za nowocześniejszych, a z drugiej strony tak nie lubicie nowoczesności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi