Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oczy - wzrok na lekach. Czy widać po was?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam zawsze przećpany wzrok jak wezmę lek, który działa na receptory H1. Nawet jak nie odczuwam zamulenia i senności, to te powieki są takie dziwnie opadnięte, wzrok mętny.

Najsilniej jest to widoczne na tisercinie, a szkoda, bo ogólnie lek uważam za bardzo fajny, ale nie mogę tak do pracy chodzić.

Edytowane przez Śmojda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam różnie ale po lekach się zmieniają. Np na początku jak zaczynałam leki brać to ciągle wyglądałam jak naćpana 😆i mimo że biorę już kilka lat to ostatnio dzielnicowy mnie się zapytał czy coś brałam bo mam źrenice szerokie czy jakoś tak😅 powiedziałam że tak, ale na legalu i pokazałam pojemnik z lekami. Ale przeważnie wyglądam jakbym była zmęczona. Niedawno byłam na pierwszych w życiu prawdziwych wakacjach i mimo kiepskiej pogody było świetnie, usłyszałam wtedy od ludzi ze moje oczy się "śmieją" i "promieniują szczęściem" 🤔 może coś w tym było bo naprawdę byłam szczęśliwa przez te kilka dni z dala od problemów. Mój partner często mi mówi że widzi po moich oczach np to że go kocham bo podobno nawet lekko wtedy mam inny kolor oczu i taki błysk w oczach😬, mówi też że widać w moich oczach smutek, żal, i to że o czymś myślę o czym nie chce mówić na głos. Także chyba coś w tym jest. Co do tarczycy, miałam kiedyś niedoczynność i nie miałam nic z oczami.

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi