Skocz do zawartości
Nerwica.com

Panowie, czy szpilki naprawdę dodają kobietom dużo seksapilu?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

A jak damy mówią o facetach, np. chłopy to jest wyraz szacunku? 

"Baba" ma wydźwięk pejoratywny, jeszcze dodaj do tego obleśny komentarz o stopach. Nie jestem kobietą manify, daleko mi do tego, jednak nie lubię ani określenia "baba" ani "chłop". Nie wiem jak inni, bo wypowiadam się za siebie, dla mnie to ignoranckie i na równi z tym, jak się mówi "dupa" na kobietę.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

"Baba" ma wydźwięk pejoratywny, jeszcze dodaj do tego obleśny komentarz o stopach. Nie jestem kobietą manify, daleko mi do tego, jednak nie lubię ani określenia "baba" ani "chłop". Nie wiem jak inni, bo wypowiadam się za siebie, dla mnie to ignoranckie i na równi z tym, jak się mówi "dupa" na kobietę.

Ja też nie lubię, jak na mnie mówią chłop... 😕 a dużo osób tak gada.

W takim razie przepraszam za babę. Poprawiam się: damy,  Calineczki, księżniczki? :P Kobiety. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ja też nie lubię, jak na mnie mówią chłop... 😕 a dużo osób tak gada.

W takim razie przepraszam za babę. Poprawiam się: damy,  Calineczki, księżniczki? :P Kobiety. 

savoir-vivre wszystkich obowiązuje obojętnie czy to jak piszesz w internecie czy stoisz przed sklepem paląc papierosa i rozmawiając z bezdomnym. 🙃

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezła zabawa z tymi szpilkami .

Prałam, zmywałam, ciuchy wieszałam w tych szpilkach ,niezły ubaw ,przejść z kuchni do pokoju przez korytarz jeszcze tak żeby nie bylo słychać, ale udało się. Dużo śmiechu przy tym , 

Strasznie stukają, bezszelestnie idź,prosto i niezachwianie o maj  got

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, sailorka napisał(a):

Jeśli chory kręgosłup i stopy w pęcherzach są seksowne, to szpilki dodają naprawdę dużo.

Na ulicy rzadko można zobaczyć kobiety w szpilkach 

No jak w tym chodzić, tylko do samochodu jak to się mówi ,ja eleganckie buty to na wyjście z domu ,ładnie se wychodzę, a w torbie sportowe bo potem po lesie  ,w plener musi być wygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.07.2026 o 16:07, Dalila_ napisał(a):

Czyli mężczyźni zgodnie twierdzą że szpilki nie powodują że kobieta wygląda bardziej seksownie i ponętnie wg panów poza shadowem

Uważam, że dodają seksapilu, jak najbardziej. Inna sprawa że powodują problemy zdrowotne ( kręgosłup , dezormacje palców i inne ). Chyba stara zasada „wszystko w ramach rozsądku”, ma najlepsze zastosowanie a propo butów na wysokim obcasie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi