Skocz do zawartości
Nerwica.com

Najlepszy kobiecy wokal?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Celine Dion, słynny Titanic;) i nie wiem... Mariah Carrey. Może jeszcze Jennifer Rush, wiecie "i am your lady". Wg was kto ma najmocniejszy głos?

.

.

.

.

.

Btw przeczytałam książkę Britney, przykra sprawa ale chciałam napisać że przemysł jej zrobił krzywdę bo wszyscy myślą ze nie umiała śpiewać. A jako dziecko tak śpiewała juz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam na myśli ze najmocniejszy głos wiecie skala itp. Ale możecie też pisać jaki lubicie w sumie. Zgadzam się że piękne wokale tu padły;3 

3 godziny temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Może coś z dzisiejszego pokolenia, wybaczcie jakość ale chyba taki już urok tego nagrania.

A ogólnie to unisex, pieprzony Freddy Mercury i długo nic:p

To piosenka Anny German wiesz o tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja miałam na myśli ze najmocniejszy głos wiecie skala itp. Ale możecie też pisać jaki lubicie w sumie. Zgadzam się że piękne wokale tu padły;3 

To piosenka Anny German wiesz o tym

Nie Anka wcale nie siedzi na kanapie 🤣

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Jim Morrison by Jim Marshall_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi