Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wakacje 2026

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

Na sucho wiadomo że nie, szczerze to nie mam ochoty wcale próbować. 

Za niedługo będę miała okres, a potem kolejny idealnie na wyjeździe.

Napaliłam się na te majtki menstruacyjne do pływania. Wczoraj miałam taki skopany humor, a dzisiaj jak sobie myślę że może te majtki mi pomogą to już jest nawet ok.

Myślisz, że te z Wandy dadzą radę nawet przy obfitym krwawieniu. Na reklamach zaznaczają że mają pojemność 2-3 tamponów, ale nie wiem czy można temu aż tak ufać.

Zastanawiam się dlaczego cena za lot+hotel różni się nawet o 1000 zł w zależności od tego z którego lotniska się leci? Nie wynika to raczej z odległości, bo wtedy loty na południe z Gdańska powinny być najdroższe, a tak nie jest.

W ogóle na tej samej stronie, w zależności od tego w jaki sposób dochodzę do danej oferty pokazuje mi inną cene i to nie jest kwestia 50zł tylko raczej 500zl. Dziwne to strasznie. 

Miałam pojechać osobiście do biura podróży, ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł, czy lepiej kupić przez neta. 

Pewnie lotniska maja inne ceny dla firm lotniczych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, bei napisał(a):

Od wczoraj cena spadła o 600 zł, może to znak żeby kupić te majtki.

jak to termin z koncem wakacji i powrot we wrzesniu to jest duza szansa ze bedzie jeszcze taniej bo czarteryu leca po ludzi ktorzy wracaja z urlopu zeby zdazyc przed poczatkiem roku szkolnego i jest wieksze zapotrzebowanie na samoloty a male na pobyt wiec wychodzi znacznie taniej bo czesto nawet pusty samolot sie wysyla zeby oni mieli czym wrocic np. bilet w jedna strone potrafi kosztowac zamiast 1,5k 300zl i przeklada sie to na ceny takich pobytów jak jeszcze nie kupilas to ja radze ci poczekac i urlop przelozyc zeby tego okresu nie bylo jak to jakies morze to watpie zeby te jakies dziwactwa jak majtki menstruacyjne sie sprawdzily a rekin i tak poczuje zaba dobrze mysli :D

22 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

ci wypisze anty

moze to zwolenniczka talibanu katolickiego a oni nie moga takich rzeczy uzywac :D dlatego tak zachwalaja to panstwo wyznaniowe bo wtedy wszystkie bedziecie zdrowe jak zakaz obejmie wszystkie baby

21 godzin temu, bei napisał(a):

A ja tak o tej wodzie, a ja tak naprawdę nie umiem pływać 😂. Moim szczytem po semestrze chodzenia na basen jest dryfowanie na plecach (jak mi się uda). Myślicie, że jest sens kupić teraz jakąś prywatną lekcje i może bym się nauczyła, czy jak już przez semestr próbowałam i moim głównym sukcesem było to że się nie utopiłem, tzn. że pływanie nie jest dla mnie?

a nie jedziesz przypadkiem nad morze czerwone ? tam nie trzeba umiec plywac zasolenie jest tak duze ze jak sie polozysz to lezysz

jedna lekcja nic nie da tak z 5 by trzeba moim zdaniem i warto zainwestowac

9 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie nauczysz się ani w jedną lekcję ani w pięć. Też się bujałam pół roku na lekcjach pływania a ze mną chłopak, który był już tam drugi rok i nadal nic nie potrafił. Po prostu niektórzy ludzie tego nie załapują.

Tylko nie próbuj tych tamponów na sucho 😁 Kiedy teraz będziesz mieć okres, rozumiem że jeszcze przed wyjazdem?

duzo zalezy od nauczyciela mozna sie nauczyc w 5 lekcji co trzeba robic a pozniej samemu cwiczyc na basenie

ciezko zeby kogos nauczyli w szkole jak jets jeden ratownik ktory ma wywalone a 30 dzieci. indywidualne lekcje duzo daja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, bei napisał(a):

Zastanawiam się dlaczego cena za lot+hotel różni się nawet o 1000 zł w zależności od tego z którego lotniska się leci? Nie wynika to raczej z odległości, bo wtedy loty na południe z Gdańska powinny być najdroższe, a tak nie jest.

wynika to stad co pisalem przed chwila ze maja do gdanska przywiezc 1000 osob i jak nie poleci tysiac to za lot i tak zaplaca tyle samo wiec warto tym z gdanska sprzedac 1k taniej bo sie zarobi na pobycie niz nie zarobic wcale. poza tym terminy wylotow sa inne im blizej tym taniej wiec te inne moze wyloty sa wczesniej poza tym zobacz na godziny lotu czasami masz taniej lot ale przylatujesz w nocy a ten drozszy niewiele jestes rano i musza ci kupic jeszcze nocleg i wyzywienie.

dej te oferte to zobacze co to lubie ogladac linki do wycieczek to takei moje hobby :D

1 godzinę temu, bei napisał(a):

Miałam pojechać osobiście do biura podróży, ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł, czy lepiej kupić przez neta. 

nie rob tego bo ci sprzedadza to z czego maja wiecej prowizji mnie raz powiedzieli ze nie ma miejsc i zaproponowali cos innego wyszedlem z samochodu zarezerowalem i pojechalem na to czego podobno nie bylo juz :D

cena rozni sie czaasmai w aplikajci mobilnej jest taniej poza tym zalezy ile osob oglada jak duzo cena rosnie. jak np. ktos wrzuci oferte na pepera to cena kazdej rosnie bo duzo ludzi oglada takie maja algorytmy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Pewnie lotniska maja inne ceny dla firm lotniczych.

to tez ale nie z tego to wynika bo roznica w stawkach to miedzy 40 a 70zl (takei stawki sa na polskich lotniskach najtaniej chyba w modlinie 30zl bo radomia nie licze jako lotnisko  najdrozej na chopinie kolo 75zl)a ona ma roznice 500zl

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi