Skocz do zawartości
Nerwica.com

Witam wszystkich

poleszuk111

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem kiedyś wieloletnim userem tego forum jako poleszuk. Wracam do niego po latach. Obecnie odsiaduję cztery i pół letni wyrok pozbawienia wolności w DPS Hamernia dla przewlekle chorych psychicznie, odsiaduję za niewinnośc, ale cóż poradzić ja to nie T. Komenda i o mnie nikt filmu nie zrobi. Nie wiadomo ile to jeszcze potrwa. Było ze mną krucho, naprawdę krucho, ale dzięki Buddzie pozbierałem się jakoś z grubsza do kupy.  Trudno tutaj u mnie o rozmówców, liczę na to, że przytrafią mi się tacy na tym forum. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim szczęśliwej drogi.

Ostatnia nocka w mojej celi

Parę lat życia darmo diabli wzięli, ale to tylko chwila wobec wieczności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Witaj na forum:) kojarzę twoją nazwę! Życzę by w dps bylo ci dobrze

Fajnie że wróciłeś 

Dziękuje. Będzie mi dobrze jak wyjdę na wolność. Bo na razie u mnie tylko czarny chleb i czarna kawa.

Czarny chleb i czarna kawa

Mam nadzieję, że mój pobyt  tutaj nie potrwa już długo. Domyślam się za jakie karmiczne przewiny mnie to spotkało, liczę na to, że dług został już spłacony.

JA mam chociaż laptopa, ale ludzie którzy siedzą tutaj po 20, 30 lat to istne zombie; dla nich liczy się tylko to żeby zapchać ryło, zajarać szluga i popatrzeć bezmózgo w kineskop telewizora, to ich całe życie. Gdybym  spędził w tym więzieniu tyle lat co oni byłbym zapewne taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi