Skocz do zawartości
Nerwica.com

Osiemnaste urodziny

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka

Jak u was było, gdy kończyliście 18 lat? Cieszyliście się z wejścia w dorosłość, czy raczej ogarniał was smutek z powodu nowego etapu? A może było to obojętne? Mieliście imprezę osiemnastkową?

Mnie nie podobało się, że kończę 18 lat, już wtedy czułem, że zatrzymałem się na wcześniejszym etapie, nie dogadywałem się z rówieśnikami z liceum a bardziej z młodszymi klasami. Imprezy nie miałem, bo nie miałem kolegów i koleżanek a w dodatku nie lubię takich uroczystości.

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Grouchy napisał(a):

Jak u was było, gdy kończyliście 18 lat? Cieszyliście się z wejścia w dorosłość, czy raczej ogarniał was smutek z powodu nowego etapu? A może było to obojętne? Mieliście imprezę osiemnastkową?

Bardzo się cieszyłem i bardzo dobrze wspominam ten rok. Na impreze 18 zrobiłem ognisko na które się zjechało trochę znajomych głównie z liceum. Piliśmy głównie najtańsze piwa z biedronki xd bo w kieszeni pusto ale fajny był ten czas, bo to była taka przerwa od złego samopoczucia. Już gdy miałem 19 lat to miałem kolejny nawrót i było dużo gorzej. Ale czas mniej więcej gdy miałem 15-18 lat to był warty wspominania

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Grouchy napisał(a):

Hejka

Mnie nie podobało się, że kończę 18 lat, już wtedy czułem, że zatrzymałem się na wcześniejszym etapie, nie dogadywałem się z rówieśnikami z liceum a bardziej z młodszymi klasami. Imprezy nie miałem, bo nie miałem kolegów i koleżanek a w dodatku nie lubię takich uroczystości.

Już wcześniej liczyłem że sie zabije do tego czasu. A imprezy nie miałem, tak samo jak na wszystkie inne urodziny

Edytowane przez conditioner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi