Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uzależnienie od wulgaryzmów i wielka nerwowość

vdes__

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnim rokiem stalem się osobą bardzo nerwową i wulgarną w sportach zespolowych  oraz w grach komputerowych ale nie tylko bo i w szkole. Przy każdym nie udanym sprawdzianie, meczu, duelsie {pvp mc} odpowiedzi i tak dalej zawsze musi paść k.... lub inne slowo oraz moje wielkie nerwy przez które obwiniam siebie i jakim to jestem zj i tak dalej wyzywam co popadnie  jestem do tego stopnia uzalezniony od wulgaryzmów ze co dziennie musi paść ich z 10 jak i nie wiecej nie wiem jak poradzic sobie z tym problemem dlatego prosze o pomoc dawniej taki nie bylem i chcialbym zaprzestac takiego zachowania ale nie umiem moze wy pomozecie 

Edytowane przez vdes__

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem spokojna, choć mnie niektóre osoby do nerwicy doprowadzają, ale jakiegoś wielkiego roztrzęsienia w sobie nie czuję. Jak mnie coś zdenerwuje to mi się za gorąco robi chyba, że akurat jest mi za zimno to ciepła nie czuję. Wchodzi we mnie bezczelność, pewność siebie większa i mam ochotę wszystkie mendy na świecie zaku*wić. 

Administrator @Dryagan uważa, że najlepiej złość wyładowywać na kartkach papieru, napisać wszystko co się myśli i zniszczyć, może coś w tym jest. Na mnie niekoniecznie to działa, bo mi się bardziej to utrwala. Napisalam brzydko na ukochanego i to pamiętałam, tutaj zapominam. Piszę jak leci co myślę i do tego nie wracam. Szybciej mi złość mija. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

choć mnie niektóre osoby do nerwicy doprowadzają

Ja odróżniam jednak nerwicę od kurwicy, wydaje mi się że ty mówisz o tym drugim 🙂

24 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Administrator @Dryagan uważa, że najlepiej złość wyładowywać na kartkach papieru, napisać wszystko co się myśli i zniszczyć, może coś w tym jest. Na mnie niekoniecznie to działa

Na mnie raczej też nie, chociaż wizja zamiany takiej kartki na laleczkę voodoo jest kusząca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był tu jeden z takim problemem ale usunął konto niedawno... cóż jak przeklinasz z konkretnego powodu to chyba ok gorzej jak powód jest urojony np urojona krytyka przytyk itp

Nie wiem co na to poradzić więcej sportu jakieś joga relaksy? Ogólnie poszukaj przyczyny typu zaburzeń  związanych z brakiem kontroli agresji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiem co na to poradzić więcej sportu jakieś joga relaksy?

Swoją drogą joga rozładować napięcie tylko mnie bardziej podk…rwiała. Podobnie te wizualizacje, wyobraź sobie coś spokojnego, pięknego… to ja sobie wyobrażałem… spokojną taflę jeziora, zero wiatru, w oddali wodospad… tak, że bez problemu widziałem głowę osoby, którą trzymałem pod wodą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi