Skocz do zawartości
Nerwica.com

Weekend bez spiny i słoniny...

Melodiaa

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Obrazki są z Facebooka. Świat relica jest magiczny ale bardziej naturalny. Zamiast wróżek można np. zobaczyć kosmitów na niebie, fajne efekty, zaczarowane zające, sarny itp. 

Aha ok, może kiedyś zobaczysz jakiś obrazek co będzie podobny do relica to chętnie bym zobaczyła wstaw wtedy go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Aha ok, może kiedyś zobaczysz jakiś obrazek co będzie podobny do relica to chętnie bym zobaczyła wstaw wtedy go

Tak naprawdę choćby ten, który  wysłał @Grouchy wcześniej to są początki świata relica, takie obrazki mialam pod domem mniej więcej, gdy wojsko rozkładało namioty. No i w mediach był pod to klimat podobny wiadomo, aura , pogoda tworzyły najpiękniejszy klimat tego wiatr, deszcz szczególnie, potem nastrój zmieniał się. Tak było zimą, potem jesienią to samo wróciło. Wiosna, lato byla bardziej góralska. Były klimaty tureckie, fińskie, w Wielkanoc powrót do dzieciństwa, odwiedzały mnie zajace z lasu, widziałam pełno saren podaczas spacerów. Było dużo znaków na niebie, samolotów, helikopterów, ciężko to opisać, ale po wrzucam coś na podobieństwo, bo mi zdjęcia zniszczyli, może uda się je jeszcze odzyskać. 

1764506240474-019ad4c4-630f-7f53-b589-7c1d70c93eac.thumb.jpg.d2c88c9991b566f474b6e0f0c230a619.jpg.c0e5664d27155b5440ea5287a17be816.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi