Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ciesze się że tu jestem

Ryś

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Chciałem tylko tak krótko napisać że ciesze się że jestem tu na tym forum. Ostatnio siedziałem na evocie i powiedziałem dość bo się po prostu nie dało. Tutaj na tym forum jest jakaś moderacja i administracja a tam nie i jest wolna amerykanka. 

Miłego dnia życze wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą wydaje mi się że na każdym forum o tej tematyce są ludzie którzy potrzebują pomocy i tacy co jej nie potrzebują takie pijawki. I ci co nie potrzebują robią sobie zabawe na forum.

---

Sorki nie wyedytowałem.

Edytowane przez Ryś
poprawka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ryś napisał(a):

Zgadza się że przesadna cenzura jest szkodliwa, ale tam na evocie to co ludzie tam wypisują to naprawde duża część tych userów powinna trafić do psychiatryka. Hejt nad hejtem.

Słyszałem o tym forum same złe rzeczy, ale nigdy tam nie byłem, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Poznałem za to kiedyś osoby wywodzące się z evotu. Bardzo źli i egoistyczni ludzie tak naprawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci że z 15 lat temu albo i więcej jak tam na evocie się udzielałem to jeszcze to forum było całkiem przyzwoite. Natomiast nie ma teraz tam w ogóle moderacji, administrator zbyszek podobno biega w manifestacjach po Warszawie a to jest jego forum powinien o nie dbać. Z tego co się orientuje to on z własnej kasy płaci za serwer, domene, ssl. Zresztą sam też jest chory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ryś napisał(a):

Zgadza się że przesadna cenzura jest szkodliwa, ale tam na evocie to co ludzie tam wypisują to naprawde duża część tych userów powinna trafić do psychiatryka. Hejt nad hejtem.

Słyszałem o tym forum same złe rzeczy, ale nigdy tam nie byłem, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Poznałem za to kiedyś osoby wywodzące się z evotu. Bardzo źli i egoistyczni ludzie tak naprawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi