Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy pozwalacie partnerowi mieć koleżanki/kolegów?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ogólnie @Krejzi1kawa z psiapsi to niby jak masz zweryfikować że są na kawie z psiapsi xD A co do wyjazdu panów najpewniej po prostu się uchleją ale jestem w stanie sobie wyobrazić że przygruchaja gąski albo pójdą na dziwki w zależności od preferencji

No:p 

no właśnie ten scenariusz jest tak kiczowaty, ze tego akurat ciężko mi sie bac 😛. Bo ciężko uwierzyc, ze ktos by sie tak zachował. Aczkolwiek w pewnych kręgach typu pamiętniki z wakacji …😅

z 2 str.wszystko sie wydaje absurdalne i niemożliwe, dopóki samemu sie nie padnie ofiara takiej sytuacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

a co do tego, czy coś sie może urodzić pomiędzy osoba ‚nie w typie’ - to zależy;) czy to osoba nie w naszym typie, bo przykładowo blondynka zamiast brunetki, czy po prostu zupełnie nieatrakcyjna. 

Jak ktoś lubi tylko brunetki to blondynka będzie dla niego zupełnie nieatrakcyjna 🙂 Co innego jak preferuje brunetki ale blondynki też są w sumie spoko.

51 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Imo jak sie jest w związku to fajnie jak sie swoimi problemami człowiek dzieli przede wszystkim z 2 połowa a nie siódmymi wodami po kisielu. Dla mnie to jest kwestia priorytetyzaci.

A to to tak. Gorzej jeśli są to problemy w związku. Choć ja mam zasadę, że rzeczy ze związku nie wywlekam poza związek, tylko załatwiam w związku. No bo co, nagadam coś kumplowi na dziewczynę, potem się spotkamy, on wie, ona nie wie, że on wie, on udaje, że nie wie, i będzie głupio (mi też, bo będę wiedział, że taka jest sytuacja).

52 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

co innego ‚przyjaźń’ z ładna psiapsi, która kiedys odrzuciła zaloty tego faceta

A to się akurat nie da IMO :D

53 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

co innego przyjaźń z ładna psiapsi, która jednak facet nigdy nie rozważał do związku

Do związku to jedno, ale pytanie czy rozważał do puknięcia.

36 minut temu, Chongyun napisał(a):

O nie. On jest gruby i nie w moim guście. Jak chłopak to tylko szczupły 18-letni femboy :P

Pij więcej, będzie chudszy :D 

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To popieprzone uj wie co to zwykle fwb. W generacji Z norma

FWB to akurat ma dosyć klarowne zasady i granice, a „popieprzone uj wie co” niekoniecznie.

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak? 😅 oboje jesteście ładni czy tylko Ty?:)

Tylko ja haha :D (20 lat temu i 20 kg temu, ale zawsze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Jak ktoś lubi tylko brunetki to blondynka będzie dla niego zupełnie nieatrakcyjna 🙂 Co innego jak preferuje brunetki ale blondynki też są w sumie spoko.

A to to tak. Gorzej jeśli są to problemy w związku. Choć ja mam zasadę, że rzeczy ze związku nie wywlekam poza związek, tylko załatwiam w związku. No bo co, nagadam coś kumplowi na dziewczynę, potem się spotkamy, on wie, ona nie wie, że on wie, on udaje, że nie wie, i będzie głupio (mi też, bo będę wiedział, że taka jest sytuacja).

A to się akurat nie da IMO :D

Do związku to jedno, ale pytanie czy rozważał do puknięcia.

Jak ty to robisz ze tak cytujesz po kawałku? Cytujesz kilka razy i wycinasz co trzeba?

to nieparzyste to pogrubione 😅

Co do 1 - serio można mieć aż tak scisly

typ ze nic więcej? To mi zakrawa o fetysz;p

2 - zgadzam sie w 100proc. Nie przepadam za zwierzaniem sie a już na pewno jak to dotyczyło osób 3. Zawsze czułam sie jak zdrajca robiąc to. Nie chciałabym zeby ktos wywlekał gawiedzi moje problemy w analogicznej sytuacji. 

3 - czyli znowu sie zgadzamy, ze od tej całej przyjaźni damsko- męskiej jest pierdyliard wyjątków 🙂

4 - a można chciec do związku a nie do puknięcia wykluczając aseksow?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale kolor wlosow?🤭

Kolor to nie ma większego znaczenia raczej (dla mnie) tym bardziej, że oszukujecie.

Ale z kolei z Waszej perspektywy, już to czy facet ma/nie ma włosów to może być jednak istotna kwestia. I bardzo mi się to nie podoba bo czoło się cofa. Plus taki, że siwe też wypadają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Kolor to nie ma większego znaczenia raczej (dla mnie) tym bardziej, że oszukujecie.

Ale z kolei z Waszej perspektywy, już to czy facet ma/nie ma włosów to może być jednak istotna kwestia. I bardzo mi się to nie podoba bo czoło się cofa. Plus taki, że siwe też wypadają

Siwe to trzeba wyrywać:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Siwe to trzeba wyrywać:p

Zastanawiam się na jednym siwym włosem, który mi wyrósł centralnie na środku... wąsów. Bo taki kilkudniowy zarost mam i wąsy akurat są czarne. Oprócz jednego źdźbła chyba się z nim pożegnam właśnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

To jest esencją 

No generalnie tak. Wszystko zaczyna się i kończy na dupie :D 

5 godzin temu, Chongyun napisał(a):

O fuuuj :P

Tylko nadal będzie stary :D

5 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Jak ty to robisz ze tak cytujesz po kawałku? Cytujesz kilka razy i wycinasz co trzeba?

Zaznaczam fragment i klikam cytowanie, czasem się pojawia po zaznaczeniu 🙂 A jak się nie pojawia, to zaznaczam znowu.

Uważam że ten wizualny edytor to jest wyjątkowo dramatyczne gówno, a brak BBcode jest zbrodnią popełnioną na użytkownikach. Czy admini mnie słyszą? :D

5 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Też sobie tego nie wyobrażam. Ale by to ograniczało pole manewru :D 

No i ogranicza :D

W sensie no, lubię młode i szczupłe / chude (czyli ani stare, ani grube), czy to jest bardzo ścisły typ?

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Ścisły gust może też tyczyc się innych rzeczy np. będę tylko z wierzącym. To łatwo sobie wyobrazić 

Weź, u nas gust muzyczny jest tak dramatycznie różny, że do samochodu mamy specjalną playlistę, a oprócz tego muzyki słuchamy na słuchawkach. Ja nie zdzierżę tego jej rapu a ona moich pięknie śpiewających pań (vel „ścisz tę wyjącą kurwę!”).

A jeśli chodzi o łóżko to ja nie poszedłbym do łóżka z laską, o której nie miałbym przekonania graniczącego z pewnością, że w razie czego usunie. Chyba że chodziłoby o aktywności niepenetracyjne.

4 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Kolor da się oszukać, cery nie. Blondynki mają inną cerę, inne ciało, rude też, niż brunetki.

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Zastanawiam się na jednym siwym włosem, który mi wyrósł centralnie na środku... wąsów. Bo taki kilkudniowy zarost mam i wąsy akurat są czarne. Oprócz jednego źdźbła chyba się z nim pożegnam właśnie 

Ty widziałeś moją brodę, nie? Tam jest więcej niż jeden siwy włos…

Z drugiej strony ja nie zwróciłem uwagi na twój siwy wąs, to może ty na moją siwą brodę też nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sensie no, lubię młode i szczupłe / chude (czyli ani stare, ani grube), czy to jest bardzo ścisły typ?

Kolor da się oszukać, cery nie. Blondynki mają inną cerę, inne ciało, rude też, niż brunetki.

To jak 99proc facetow:p to zaden ścisły i oryginalny typ 😀

Brunetka może mieć albo oliwkowa albo b.jasna cere, różne są konfiguracje.  

Uważam że ten wizualny edytor to jest wyjątkowo dramatyczne gówno, a brak BBcode jest zbrodnią popełnioną na użytkownikach. Czy admini mnie słyszą? :D

Nie:p admin spełnia tylko zachcianki kafeterian 😝

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cerę różne ale z kolorem włosów nie wiąże się jakoś konkretny typ, bo masz właśnie i blade i oliwkowa i opalone w jednym kolorze włosów. Są 4 typy wiosna lato jesień zima a ile podtypow to nie zlicze. Ale to off top żądam w następnym pytaniu o to 😈😈😈

Zadam*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To jak 99proc facetow:p to zaden ścisły i oryginalny typ 😀

A czy ja mówię, że mój typ jest oryginalny? :D

Brunetka może mieć albo oliwkowa albo b.jasna cere, różne są konfiguracje.  

To też racja. Ale jednak z doświadczenia jest coś innego z cerą i doznaniami cielesnymi (mówię o samym dotyku skóry) zależnie od koloru włosów.

Nie:p admin spełnia tylko zachcianki kafeterian 😝

To niech kafeterianie zachcą możliwości wyłączenia tego paskudnego edytora na rzecz bbcode lub innego kodu :D O ile w invision się da.

27 minut temu, Chongyun napisał(a):

Znam go od jego 15stki i nigdy mi się nie podobał. 

Bo gruby?

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

A czy ja mówię, że mój typ jest oryginalny? :D

To też racja. Ale jednak z doświadczenia jest coś innego z cerą i doznaniami cielesnymi (mówię o samym dotyku skóry) zależnie od koloru włosów.

Serio? A to ciekawe, rozwiń 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi