Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tolerancja wobec LGBTQ+

Verinia

Czy jesteś tolerancyjny wobec mniejszości seksualnych? LGBTQ+  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tolerujesz mniejszości seksualne?

Rekomendowane odpowiedzi

@Dalila_ @Sensys Po raz ostatni apeluję o trzymanie się tematu a przynajmniej o próbę trzymania się go.

Już każdy się wypowiedział na temat innych osób i proszę aby już dalsza dyskusja przeniosła się na priva, discorda albo do hasioka jeśli koniecznie musi być publika. Już sami zainteresowani w większości widzę, że się uspokoili to nie podlewajcie już

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

@Dalila_ @Sensys Po raz ostatni apeluję o trzymanie się tematu a przynajmniej o próbę trzymania się go.

Już każdy się wypowiedział na temat innych osób i proszę aby już dalsza dyskusja przeniosła się na priva, discorda albo do hasioka jeśli koniecznie musi być publika. Już sami zainteresowani w większości widzę, że się uspokoili to nie podlewajcie już

Ale mnie nie było to muszę posłać później. Możesz do kosza dac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Możliwe, ale to raczej wina tych, którzy stygmatyzują niż rodziców takich dzieci m

Nie przeczę ale znając naturę Polaków? Dzieci najmłodsze są lustrami swoich rodziców i bardzo szczere. Dzień mamy i taty w przedszkolu 🤦

Nie jesteśmy tolerancyjni aż tak. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nikogo nie obrażam żadnej grupy społecznej. To że nie chce by dzieci trafiały do takich rodzin i ten fakt mi wywołuje niesmak to nie znaczy że obrażam jakaś grupę społeczną?

Ten fakt że tak się dzieje *

Jak to nie obrażasz? Ty już nie pamiętasz co pisałaś wcześniej, że to zboczenie, dewiacja.

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

@Sensysnaprawdę nie zrozumiałeś "kiedy była piękna i zgrabna mogła mieć kazdego" to oczywisty skrót myślowy. A na koniec napisała że mogła przebierać. Co wszystko wyjaśnia. Więc zarzucanie nieprawdy której nie możesz sam znać bo skąd? jest bezsensu. Przypierdaling tak jak na priv napisałam. Też nie trawię takiej dyskusji, możliwe że Ty tak masz i nie jest to takie atakujące i nie ma być, ale dla co najmniej mnie verinia i melodia jest. Więc nie dziw się że nie chcemy z Tobą gadać i Ciebie czytać 

To Ty nie zrozumiałaś i nie broń w durny sposób, że to skrót myślowy tak z każdej wypowiedzi można się wytłumaczyć słabe to jest i dobrze, że nie tylko ja to zauważyłem. Nie bardzo mnie interesuje czego Ty nie trawisz jeśli twierdzisz, że homoseksualizm bierze się z tego, że ktoś nie miał ojca albo że to zboczenie. Jakoś nie obchodzi mnie czy chcecie czytać czy rozmawiać, bo tak naprawdę ja bardziej nie mam ochoty tego robić czytając takie idiotyzmy...

1 godzinę temu, Nesia napisał(a):

Masz prawo dostępu swojej opinii. 

Nazywanie tego zboczeniem i dewiacją to jest opinia? 😅

Edytowane przez Sensys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wszystkich: Przypominam: dyskutujemy o poglądach i argumentach, nie o inteligencji ani „jakości” rozmówców. Zaczepki, protekcjonalny ton, docinki w rodzaju „nie broń w durny sposób”, „niezbyt bystra jesteś”, „zignoruję twoje niemądre wypowiedzi”, „gorszy sort człowieka” są personalnymi wycieczkami!!!! 

Proszę o normalną dyskusję, bez personalnych docinków i jechania po sobie. Wątek ma dotyczyć tematu , bo w tej chwili zaczyna się z tego robić ściek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi