Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pogadanki...

Gość gavril princip

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki asia ja też lacham matko aż sie popłakałam ze śmiechu

Azotox, zależy czy będziemy odizolowani :D czy to będzie oddział otwarty to zawsze jakoś się stykniemy na świetlicy :P

no tak sobrze jakby to byl ten sam szpital :smile:

"Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, jakbyśmy tak naprawdę trafili wszyscy do jednego szpitala......coś czuje, że psychiatrzy by się wykończyli:-))

A dla nas nie starczyłoby izolatek :mrgreen:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, jakbyśmy tak naprawdę trafili wszyscy do jednego szpitala......coś czuje, że psychiatrzy by się wykończyli:-))

A dla nas nie starczyłoby izolatek :mrgreen:

dokładnie jakby gabryś zaczął gadać o grzybicy stóp to pielęgniarki wyskakiwały by przez okna :smile:

"Dalej i dalej na paraboli czasu wznoszę się, aby za chwilę opaść na dno"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, mała wioseczka na podkarpaciu?

teraz dałeś d....y a co ma pochodzenie czy miejsce zamieszkania do inteligencji????

jak chcesz wiedzieć to ja mieszkam na podkarpaciu może nie w małej wiosce ale w mieście i jakoś nie wydaje mi się żeby podkarpacie było jakieś zacofane. :evil: nie podoba mi się to co napisałeś :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz zaraz a co to za dyskryminacja..........może mieliby fajnych pielęgniarzy :mrgreen: a nei same pielęgniareczki :D

Poza tym ależ byśmy mieli radochę spotkania się na żywo :mrgreen:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ridllic, co by się nie okazało, że same "Helgi" o wymiarach 90/60/90.......druga noga taka sama :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.