Skocz do zawartości
Nerwica.com

Paraliżujący stres w pracy

Dawidk19921

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

@Dawidk19921 w "czymś" obojętnie czym? Czy masz jakieś ukierunkowane zainteresowanie i pomysł na to co chcesz robić? Jak wiesz co Cię interesuje to może kwestia nie tylko nauki w pracy ale też poświęcania trochę czasu temu zajęciu po przyjściu do domu? Sam często "nadrabiam" swoje braki w kompetencjach w czasie wolnym i to normalne że niektóre rzeczy wymagają czasu żeby je przyswoić 

Raczej nie mam jakichś ukierunkowanych pasji które mogły by być związane z pracą , muszę nad tym wszystkim pomyśleć . Sam też potrafię w wolnym czasie siedzieć na YT i oglądać różne poradniki i przyswajać jakoś wiedzę ze zmiennym szczęściem , bo gdy przyjdzie to wykonać to już jestem ( bezsilny i bez pomysłu jak się za to zabrać ) można powiedzieć że wiedzę teoretyczną jakoś przyswajam ale w praktyce nie umiem z niej skorzystać  ...

Edytowane przez Dawidk19921

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Dawidk19921 napisał(a):

Raczej nie mam jakichś ukierunkowanych pasji które mogły by być związane z pracą , muszę nad tym wszystkim pomyśleć . Sam też potrafię w wolnym czasie siedzieć na YT i oglądać różne poradniki i przyswajać jakoś wiedzę ze zmiennym szczęściem , bo gdy przyjdzie to wykonać to już jestem ( bezsilny i bez pomysłu jak się za to zabrać ) można powiedzieć że wiedzę teoretyczną jakoś przyswajam ale w praktyce nie umiem z niej skorzystać  ...

Czasem nawet jak coś dobrze mi idzie i się postaram ,to zazwyczaj kończy się tak wystarczy jeden mały błąd i nagle jakiś "paraliż myślenia " i już wszystko się sypie , nie myślę już o tym jak to naprawić tylko myślę ciągle o tym co Zrobiłem źle panikuje , obawiam się reakcji innych, i wtedy to już reakcja łańcuchowa i popełniam kolejny błąd 

Edytowane przez Dawidk19921

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi