Skocz do zawartości
Nerwica.com

Siostro pasy!

kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekawy jakie macie doświadczenia, będać zapięty w pasy w szpitalu. Ja przeszedłem to dwa razy i było to nieco komiczne.

Za pierwszym razem łóżko obok był koleś ewidentnie podobny do Szatana. On mi nalował wody do ust z butelki. Mój kolega ze szpitala parę miesięcy później powiedział mi to samo: "Diabeł leżał koło mnie". Faktycznie facet miał taką aparycje. Ciemna karnacja, długie czarne włosy, wielke oczy i sam wyraz twarzy.

Za drugim razem miałem helikopter urojeń przez pół nocy. Przenosiłęm się w czasie i wydawało mi się, że w sali obok są moim wszyscy znajomi. Do meritum. Gdy się obudziłem rano na łózkach było dwóch ludzi. Jeden wyglądał jak wampir. Czasem unosił kołdre żeby się ostudzić i to wyglądało jak machanie skrzydłami nietoperza. Miał też twarz taka jak drakula trochę. Ale najciekawszy był drugi koleś. Wysoki, chudy, długie blond włosy mała brada. I był ubrany tylko w jakieś prześcieradło zawiniete w pasie. No wyglądał 90% jak Jezus :D. 

Mógłbym znacznie więcej o tym poweidzieć, ale to co najważniejsze Wam tutaj ująłem.

A wy macie jakieś radosne lub przykre doświadczenia z pasami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa radosne. Zapieli mnie w pasy i jakaś karłowata dziewczyna zaczęła mnie straszyć ze mnie pobije. Potem bałam się zasnąć bo byłam pewna że dostałam zastrzyk śmierci. I próbowałam nie zasnąć. Myślałam też że niedługo cały szpital spłonie a my jesteśmy w pewnej grze. No takie tam powalone paranoję. Zasnęłam i rano wróciłam do rzeczywistości. Wypuścili mnie. Zmienili mi sale na normalną, a ta baba co mi groziła. Ten pieprzony, głupi karzeł.... Zaczął uciekać przede mną. Hahaha. To było mocne. Serio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłam bardzo niepokornym pacjentem.

W ciągu 2-u miesięcznego pobytu zapieli mnie w pasy 2 razy. Raz jak się pociełam a drugi raz jak się wkur,wiłam na pielęgniarza ( głosy, kazały mi wziąć herbatę iść do dyżurki i za całym impetem wylać na niego, tak też zrobiłam).

Nie chciałam się podporządkować.

Jestem wolnym elektronem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasami zapinani są niespokojni pacjenci, awanturujący się, wrzeszczący, może i wieczorami, Nocą było śmiesznie, gdy takie odgłosy usłyszałam czy sceny widziałam, ale ogólnie niemiło i nie podobało mi się to. Zakładanie pampersa do tego, zastrzyk i Noc pod kontrolą pielęgniarek.

Ja jestem grzeczna i spokojna, nie miałam takich doświadczeń. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi