Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

No. Są badania na to chyba. 

W sumie to ja sie bardziej wkurwiam pisaniem i dyskutowaniem na forum niz na żywo:p tzn tak było wcześniej, doprowadziłam sie do zenitu i teraz nauczyłam sie dystansu 😛 wiec jesli kiedykolwiek w realu będę miała taka ekstremalna sytuacje jak na forach to będę na gotowa:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W realu masz swoja bańkę a nawet jesli nie, to większość ludzi nie chce konfrontacji, wiec jakis drażliwy temat można szybko zamieść pod dywan.

Forum służy do wymiany poglądów i oczekuje sie argumentowania swoich poglądów i konfrontacji (wg mnie). Chociaz niektorzy traktują to czasem jak czat lub miejsce do szukania znajomych choćby tylko netowych. I wtedy zamienia sie to w słodkie popierdywanie:)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Wiele już nie zaszkodzi :D Choć shad pisał że wyglądałem ostatnio ślicznie (aww!), więc może jednak zaszkodzi…

W palarni… papierosy… fuuuuuj.

W dużych klubach są też kanapy nie tylko koło sali więc można tam. Lub na dworze czy barze jak jest dalej od sceny

1 godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Wiem, mówiłaś mi to nie raz 🙂 

Dlaczego tak bardzo chcesz zaprzepaścić to że się lubimy. Indyczek ma wywalone czy go szanuje więc przestanę go szanować ale to może jak już zrobią mi ta wylewke

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

To był taktyczny odwrót, gdy czuję, że zaraz się zezłoszczę. Już przyznałem się, że źle napisałem, że same pustaki. Nie chciałem nikogo obrazić. 

Chodzi mi o to, że ja jestem dosyć specyficzną osobą, nie chodzi o inteligencję już. Często z ludźmi nie mam o czym gadać, kiepski jestem w small talkach (chyba, że w błazenadzie gdy mam dobry humor xd) , nie słucham popularnej muzyki za bardzo, nie bardzo interesuje się pop kulturą w ogóle itp. Zawsze tak miałem z ludźmi, z nowymi grupami, że po tym etapie wygłupów i śmieszkowania, wszyscy zaczynają powoli rozmawiać o swoich zainteresowaniach, tworzą się grupki i wtedy ja już wypadam z grupy, bo zazwyczaj nic mnie to nie interesuje i nie mam nic do powiedzenia na takie tematy. 

A do klubu idzie prawie każda dziewczyna, więc mała szansa, że spotkam kogoś dla mnie sensownego. Powtarzam, dla mnie. 

sex.gif.6841119c0ad2d48e1f30005376b26bf4.gif

Jak nie umiesz w Small talki to tym bardziej szukaj w klubie. Czemu dajesz ta emotka znów? Czyżby krejzi1 wpadła ci w oko?

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Jest klub i klub. Są jakies speluny typu Manieczki a są kluby gdzie organizuje sie tez różne koncerty. Wg mnie taki stereotyp to jest i to taki z długa broda:p

Ale ja Cię przepraszam, są speluny jak blaszaki techno czy manieczki ale trzeba od razu mówić speluna? Czuje się zasmucona :( no tak widzicie chłopcy w klubach w dużym mieście to w dresie nie wejdziesz a kobiety chodzą w szpilkach i wystrojone jak paniusie to jest w czym przebierać. Takiej patologicznej dalili to tam nie szukać, indyczek mówił że mam dużo z patologii :D

52 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Wniosek jest więc jeden. Trzeba wrócić do tematu kolejnych zlotów (ale nie na dyskotece)

No teraz jest sens ale jak dziewczyny z kafe zjada bo tak w kilka osób to lipa będzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

W dużych klubach są też kanapy nie tylko koło sali więc można tam. Lub na dworze czy barze jak jest dalej od sceny

Dlaczego tak bardzo chcesz zaprzepaścić to że się lubimy. Indyczek ma wywalone czy go szanuje więc przestanę go szanować ale to może jak już zrobią mi ta wylewke

Jak nie umiesz w Small talki to tym bardziej szukaj w klubie. Czemu dajesz ta emotka znów? Czyżby krejzi1 wpadła ci w oko?

Ale ja Cię przepraszam, są speluny jak blaszaki techno czy manieczki ale trzeba od razu mówić speluna? Czuje się zasmucona :( no tak widzicie chłopcy w klubach w dużym mieście to w dresie nie wejdziesz a kobiety chodzą w szpilkach i wystrojone jak paniusie to jest w czym przebierać. Takiej patologicznej dalili to tam nie szukać, indyczek mówił że mam dużo z patologii :D

No teraz jest sens ale jak dziewczyny z kafe zjada bo tak w kilka osób to lipa będzie 

Niektóre speluny są fajne mimo ze są spelunami 😛 kumpela mi raz powiedziała w pewnej spelunie, ze dopiero tam widzi, jak rozwijam skrzydła 😛😅

tematu muzyki elektronicznej nawet nie zaczynałam, bo wiadomo, ze jak techno to musi być zyeb😛

Co do tej emotki podsumowującej jego wypowiedz, to nawet nie chciałam już drążyć tematu żeby kolegi znowu nie spłoszyć, dziękuje ze zadałaś to pytanie w moim imieniu 😅

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

są speluny jak blaszaki techno czy manieczki ale trzeba od razu mówić speluna?

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

bo wiadomo, ze jak techno to musi być zyeb😛

Akurat techno to nie manieczki. To niszowy rodzaj muzyki elektronicznej. I w sumie nic dziwnego, że niszowy.

Ogólnie nie jest to w moim guście, ale też nie jest tym, co kojarzy się z wixą i Manieczkami.

Manieczki i wixa to bardziej trance i pokrewne. Ma inne rytmy, inne synthy, inne brzmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Czemu dajesz ta emotka znów? Czyżby krejzi1 wpadła ci w oko?

Nie wpadła, bo nie wiem jak wygląda. Tak dałem, bo mi się podoba (emotka tzn) Bez kontekstu seksualnego. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Kiusiu napisał(a):

Akurat techno to nie manieczki. To niszowy rodzaj muzyki elektronicznej. I w sumie nic dziwnego, że niszowy.

Ogólnie nie jest to w moim guście, ale też nie jest tym, co kojarzy się z wixą i Manieczkami.

Manieczki i wixa to bardziej trance i pokrewne. Ma inne rytmy, inne synthy, inne brzmienia.

@Chongyun Bo tu się wypowiada że na procie grają trans

Podlinkuj tamten film z yt

Kiusiu A czemu nic dziwnego?

18 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie wpadła, bo nie wiem jak wygląda. Tak dałem, bo mi się podoba (emotka tzn) Bez kontekstu seksualnego. 

To napisz do niej o fot przecież szukasz baby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A czemu nic dziwnego?

Nic dziwnego, biorąc pod uwagę brzmienie techno. Ot, brzmienie kojarzące się z brzęczeniem maszyn fabrycznych, z dźwiękami przemysłowymi - nie jest to coś, co mogłoby zainteresować masowych odbiorców. Toteż techno nie zyskało dużej popularności ani sukcesu komercyjnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Kiusiu napisał(a):

Nic dziwnego, biorąc pod uwagę brzmienie techno. Ot, brzmienie kojarzące się z brzęczeniem maszyn fabrycznych, z dźwiękami przemysłowymi - nie jest to coś, co mogłoby zainteresować masowych odbiorców. Toteż techno nie zyskało dużej popularności ani sukcesu komercyjnego.

Tak, techno to zupełnie co innego, zwłaszcza deep i minimal, niż klubowe łubudu. Ale trance w zasadzie tam też nie ma, tylko wybrane kawałki komercyjnego trance wplecione we wiązanki. W takich klubach rządzą electro house i wixa.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Kiusiu napisał(a):

Chyba zyskało, patrz tomorrowland

Mayday w pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chyba zyskało, patrz tomorrowland

Mayday w pl 

Mayday, Tommorowland, Love Parade - to festiwale szeroko pojętej elektronicznej muzyki tanecznej, na której obok techno jest też wspomniane trance, a także house, schranz i inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Kiusiu napisał(a):

Mayday, Tommorowland, Love Parade - to festiwale szeroko pojętej elektronicznej muzyki tanecznej, na której obok techno jest też wspomniane trance, a także house, schranz i inne.

Wiedzialam że źle napisałam ale zmienialam i zmienialam. Co gorsze mój mózg się zastanawia nawet w polskich słowach. Nie było tak i to na pewno ta cholerna prega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Kiusiu napisał(a):

Ja wiem, ale ludzie potocznie na wszystko mówią ‚techno’ co nie brzmi jak klasyczne techno.

46 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Chongyun Bo tu się wypowiada że na procie grają trans

Podlinkuj tamten film z yt

Kiusiu A czemu nic dziwnego?

To napisz do niej o fot przecież szukasz baby

Ej nie droczcie się moim kosztem zakochance:p fot nie wysyłam nikomu;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja wiem, ale ludzie potocznie na wszystko mówią ‚techno’ co nie brzmi jak klasyczne techno.

Ej nie droczcie się moim kosztem zakochance:p fot nie wysyłam nikomu;p

Nie drocze się twoim kosztem, ja tu poważnie kolegę reklamuje :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wiem, nie bywam. To zupełnie nie jest miejsce dla mnie.

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Dalilko moja słodka, wyobraź sobie dwa scenariusze.

1. Lubisz mnie, ale tak naprawdę tylko jakiś obraz mnie, który masz w głowie, bo rzeczywistość jest inna – taka, której byś nie polubiła. Ja się powstrzymuję przed byciem sobą po to, żebyś ten obraz lubiła.

2. Znasz prawdziwego mnie, nie lubisz go, nie akceptujesz – ale to jest prawdziwe, a nie oparte na iluzji.

Którą opcję ty byś wybrała?

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

fot nie wysyłam nikomu;p

To rysunek chociaż, albo metryczkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie wiem, nie bywam. To zupełnie nie jest miejsce dla mnie.

Dalilko moja słodka, wyobraź sobie dwa scenariusze.

1. Lubisz mnie, ale tak naprawdę tylko jakiś obraz mnie, który masz w głowie, bo rzeczywistość jest inna – taka, której byś nie polubiła. Ja się powstrzymuję przed byciem sobą po to, żebyś ten obraz lubiła.

2. Znasz prawdziwego mnie, nie lubisz go, nie akceptujesz – ale to jest prawdziwe, a nie oparte na iluzji.

Którą opcję ty byś wybrała?

To rysunek chociaż, albo metryczkę :D

A co to jest metryczka? 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A co to jest metryczka? 😅

Wg ankiet to by był przedział wiekowy, wielkość miejsca zamieszkania, przedział zarobków, stan cywilny i wykształcenie 😛 A na forum to jeszcze rozmiar miseczki do zupy i rozmiar miseczki stanika 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Wg ankiet to by był przedział wiekowy, wielkość miejsca zamieszkania, przedział zarobków, stan cywilny i wykształcenie 😛 A na forum to jeszcze rozmiar miseczki do zupy i rozmiar miseczki stanika 😁

Aha myślałam, że ta opaska co się ma na ręku po narodzeniu 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi