Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jeżeli nie będę czegoś robić, nie wyjdę z nerwicy, ale co mam robić, skoro musiałam odciąć się od obu moich hobby a na jakąś inną aktywność nie mam siły?

robertina

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

To może kurs angielskiego w takim razie? 

Albo kolorowanki dla dorosłych, o! Są darmowe apki do tego, albo można kupić książeczkę taką. 

Ajjjj. Dla mnie więc cały ten chatgpt jest bezużyteczny 

Ja mówie o lmarena i tworzeniu obrazków. A czaty są różne, są też nieocenzurowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 25.11.2025 o 21:11, Dalila_ napisał(a):

Też się długo uczyłam. Potem się nauczyłam A potem znów zapomniałam XD 

Dodaj pliki -> moje pliki

Format nieobsługiwany. Znalazłam inny program, ale okazało się, że żeby zapisać wygenerowany obrazek trzeba zapłacić. I upadło. Zresztą, wolałabym generować filmiki.

W dniu 29.11.2025 o 16:05, marra napisał(a):

Jeśli interesowała Cię kultura, to może sztuka... 

Malarstwo... historia sztuki też może być ciekawa.

Sztuka interesuje mnie od dawna. Nie tak jak historia, ale też trochę o tym wiem. Tylko nie wiem czy to nie byłby kolejny strzał w kolano... a jak coś tam będzie?

W dniu 29.11.2025 o 17:49, sailorka napisał(a):

@robertina A może zainteresowałyby Cię teorie konspiracyjne? Lądowanie na Księżycu, 9/11, tragedia na Przełęczy Diatłowa?

Odpada, boję się takich, plus jestem łatwowierna i jeszcze bym sobie wkręciła, że to prawda. 

W dniu 1.12.2025 o 16:58, bei napisał(a):

@robertina i na co się zdecydowałaś?

Zracjonalizowałam i pogodziłam się, że nie mam hobby. Dotarło do mnie, że zamykanie się w świecie hobby mnie "zatrzymuje" i zabiera czas, który powinnam poświęcić na naukę normalnego życia i praktycznych umiejętności i teraz to robię.

Edytowane przez robertina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, robertina napisał(a):

Zracjonalizowałam i pogodziłam się, że nie mam hobby. Dotarło do mnie, że zamykanie się w świecie hobby mnie "zatrzymuje" i zabiera czas, który powinnam poświęcić na naukę normalnego życia i praktycznych umiejętności i teraz to robię.

No ale to można podciągnąć co nie. Ja też ja sie uczę angielskiego to nie dlatego, że to kocham tylko liczę na to że mi się to przyda. Czyli ogólnie na co zdecydowałaś się poświęcać czas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

No ale to można podciągnąć co nie. Ja też ja sie uczę angielskiego to nie dlatego, że to kocham tylko liczę na to że mi się to przyda. Czyli ogólnie na co zdecydowałaś się poświęcać czas?

Na naukę praktycznych umiejętności, które umożliwią mi samodzielne życie po wyleczeniu nerwicy. Czynności domowe, kwestie prawne, niuanse zachowań, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi