Skocz do zawartości
Nerwica.com

Siwe włosy

Radek0003

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak,ale to masz na myśli inżyniera z serialu 40 latek? Jeśli tak to tak było kiedyś i jest też dzisiaj. Te kompleksy mamy chyba są przez to,że się porównuje do innych kobiet,bo w tym wieku i i starszych kobiet nie widuje zbyt dużo siwych,bo albo farbują albo mają inne geny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kompleksy mamy są pewnie przez to,że się porównuje do innych kobiet i z tego,że siwe włosy kojarzą się raczej ze starością. Tak kiedyś się nad tym zastanawiałem to w sumie jak rodzice w szkole przychodzili na wywiadówki to moja mama była jedynym siwym rodzicem, mieszkam w dość dużym bloku i też mieszkają starsi ludzie i moja mama jest najbardziej siwa i też na spotkaniach rodzinnych też jest najbardziej siwą osobą. Niby to tylko włosy, można zafarbować,ale tu też były problemy. To takie trochę robienie z igły widły z tym wszystkim,ale widzę,ze moją mamę to wszystko dobija od lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej jest kiedy zdarzą się jakieś dziwne sytuacje. Np dość często kiedy gdzieś szedłem do lekarza z mamą czy gdziekolwiek w miejsce publiczne i ktoś nas nie znał to często biorą mnie za moją babcię,a nie za mamę. Nie urodziła mnie późno i nie jest jeszcze stara,ale zawsze ją bolą takie sytuacje i widzę,że po czyms takim ma strasznego doła i później jak wracamy do domu to potrafi długo płakać, zdarzało się też w przeszłości,że sięgała po alkohol 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi