Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ilość waszych koleżanek/kolegów

alone05

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Mi nawet siostrze nie chce się odpisywać. Z pewnością zauważył to też np @Grouchy Grouchy który na pewno też czuje się zlewany bo nie odpisuje kiedy ma sprawę a na forum siedzę XD Patrzac z boku, chyba jestem ładnym na zewnątrz a paskudnym wewnątrz człowiekiem, jak Pani z mojego awatara 😬 pozdrawiam wszystkich których wkurze tym że co ich to obchodzi 

Siostra to coś innego, to więzy krwi. 🙄
Widziałem kiedyś jakiś dokument, gdzie ludzie mieli za zadanie wytrzymać jak najdłużej bez powietrza pod wodą, ale robili to w intencji dla kogoś.
i gdy mieli to zrobić dla członka rodziny to tam gdy ich pokrewieństwo było największe, potrafili się zauważalnie bardziej poświęcić.

PS: Jakby co ja nic do ciebie nie mam, u mnie czysto, bez komplikacji, karma zerowa xd

@Grouchy Tam masz imię, a czym jest 12, 15?  Z ciekawości pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Relfi napisał(a):

Siostra to coś innego, to więzy krwi. 🙄
Widziałem kiedyś jakiś dokument, gdzie ludzie mieli za zadanie wytrzymać jak najdłużej bez powietrza pod wodą, ale robili to w intencji dla kogoś.
i gdy mieli to zrobić dla członka rodziny to tam gdy ich pokrewieństwo było największe, potrafili się zauważalnie bardziej poświęcić.

PS: Jakby co ja nic do ciebie nie mam, u mnie czysto, bez komplikacji, karma zerowa xd

@Grouchy Tam masz imię, a czym jest 12, 15?  Z ciekawości pytam.

Co za chory pomysł, co to za poprane pomysły ludzie mają?! Oburzylam się aż. Nic nie jest bardziej niesmaczne

Znam historie co by do tego pasowała, ale nie będę pisać o tym, wgl do całej twojej odpowiedzi co teraz napisałeś. A pamiętasz Joanne darc? Ty masz jakieś zdolności spiritu, zainteresuj się tym, bo to jest mega dziwne DZIWNE

Jak to powalone jest co ty teraz napisałeś. Moja siostra miała chłopaka co utonął jak miał 17 lat w Łebie, razem z ojcem jeden drugiego ratował, ojca wylowili na brzeg, miał piasek w płucach, ale przeżył ostatecznie A on nie. Jakis wir ponoć byl

No i chyba tak wyszło że syn uratował ojca

Na to wyszlo*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Co za chory pomysł, co to za poprane pomysły ludzie mają?! Oburzylam się aż. Nic nie jest bardziej niesmaczne

Znam historie co by do tego pasowała, ale nie będę pisać o tym, wgl do całej twojej odpowiedzi co teraz napisałeś. A pamiętasz Joanne darc? Ty masz jakieś zdolności spiritu, zainteresuj się tym, bo to jest mega dziwne DZIWNE

Jak to powalone jest co ty teraz napisałeś. Moja siostra miała chłopaka co utonął jak miał 17 lat w Łebie, razem z ojcem jeden drugiego ratował, ojca wylowili na brzeg, miał piasek w płucach, ale przeżył ostatecznie A on nie. Jakis wir ponoć byl

No i chyba tak wyszło że syn uratował ojca

Wszystko było bezpiecznie, i za dobrowolną zgodą uczestników. 
Ja nigdy nie znałem kogoś kto utonął, współczuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam, 0.

Oddzieliłem się od stada, które przestało pasować. Cenię głębię ponad ilość, stronię od płytkiej socjalizacji i wybrałem refleksję zamiast rozrywki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi