Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, eRCe napisał(a):

Zagadka tak samo dla mnie.

Zawsze mówię to samo - gdzieś lewaki muszą handlować pigułkami poronnymi. Nie wiem czy zostawiają kafeterię z powodów ideologicznych czy któryś z decydentów dostaje % z zysku mafii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Moim zdaniem tam paradoksalnie może być jeszcze sporo wejść i to jest jednak zawsze jakies inventory do reklam.

nie na takich gownach ludzie sie reklamują programatycznie

Na pewno ma potężną bibliotekę tematów od 2005 roku i czasem coś googlując pojawi się odnośnik do jakiegoś starego tematu i być może widzą jakiś potencjał, ale to jest olbrzymia korporacja z masą projektów, od własnej telewizji, przez serwisy informacyjne, lifestylowe, nie trudno zapomnieć o archaicznym forum, lub przekładać restrukturyzację w nieskończoność.

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zawsze mówię to samo - gdzieś lewaki muszą handlować pigułkami poronnymi. Nie wiem czy zostawiają kafeterię z powodów ideologicznych czy któryś z decydentów dostaje % z zysku mafii.

Poza tym jak sprzedajesz pakiet reklam jakieś firmie, to dobrze mieć szeroki wachlarz serwisów, bo to zachęca do biznesu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, eRCe napisał(a):

Na pewno ma potężną bibliotekę tematów od 2005 roku i czasem coś googlując pojawi się odnośnik do jakiegoś starego tematu i być może widzą jakiś potencjał, ale to jest olbrzymia korporacja z masą projektów, od własnej telewizji, przez serwisy informacyjne, lifestylowe, nie trudno zapomnieć o archaicznym forum, lub przekładać restrukturyzację w nieskończoność.

Moim zdaniem to funkcjonuje jako serwis właśnie do trzymania jako dodatkowa powierzchnia reklamowa która ukryli dla ludzkości:p usuwając odnośnik. Bo wiadomo wstyd.

i tez była kiedys swietnie wypoycjonowana, bo z kazdym zapytaniem google pt ‚mam grzybice’  czy inne jestem w ciąży, 1 wyskakiwała kafeteria 😀 nie wiem jak jest teraz bo dawno nie wpisywałam tego hasła 🤣🤣🤣

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale teoria 😀 serio sadzisz ze ktos kupi stamtad tabletki? Są fundacje od tego. Jesli nawet jakies głupie grażki by to tam

sobie załatwiły to watpię zeby na tym jakis gruby biznes ciągnęli 😀

Nie zdziwiłabym sie jakby to pravaki tam wyłapywały kobiety zeby potem je mężom i parafii sprzedawać ze planują aborcje:p bo i takie przypadki historia zna

ja bym nawet wibratora nie kupiła z polecenia tych fejkowych postow a co dopiero jakies tabletki 😀ale ludzie są w sumie głupi wiec Who knows.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Moim zdaniem to funkcjonuje jako serwis właśnie do trzymania jako dodatkowa powierzchnia reklamowa która ukryli dla ludzkości:p usuwając odnośnik. Bo wiadomo wstyd.

i tez była kiedys swietnie wypoycjonowana, bo z kazdym zapytaniem google pt ‚mam grzybice’  czy inne jestem w ciąży, 1 wyskakiwała kafeteria 😀 nie wiem jak jest teraz bo dawno nie wpisywałam tego hasła 🤣🤣🤣

Pozycjonowanie w guglu ucierpiało jednak dla kafeterii, przed chwilą sprawdzałem, ale to nie jest duży problem, pozycjonowanie da się odbudować jak najbardziej. 

4 minuty temu, MicMic napisał(a):

Oooo! Temat ma 69 stron! 

W ogóle kosmos, bo tu administratorzy sobie z ludźmi piszą normalnie... Tak było na kafeterii kiedyś w 2012-13 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, eRCe napisał(a):

Pozycjonowanie w guglu ucierpiało jednak dla kafeterii, przed chwilą sprawdzałem, ale to nie jest duży problem, pozycjonowanie da się odbudować jak najbardziej. 

Niestety to efekt zmian w... Google 🙂 wszystkie fora od wielu lat bardzo cierpią z tego powodu. Algorytmy się pozmieniały i fora a w szczególności około medyczne są traktowane wręcz wrogo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Niestety to efekt zmian w... Google 🙂 wszystkie fora od wielu lat bardzo cierpią z tego powodu. Algorytmy się pozmieniały i fora a w szczególności około medyczne są traktowane wręcz wrogo

Guglowi ciężko podskoczyć, monopoliści de facto, a Ducka mało kto chce używać. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, eRCe napisał(a):

W ogóle kosmos, bo tu administratorzy sobie z ludźmi piszą normalnie... Tak było na kafeterii kiedyś w 2012-13 roku.

A kto był wtedy modem piszącym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, lamma napisał(a):

Kiedyś na kafe też było co czytać i tematy na sto stron, tutaj też są jakieś aferki aczkolwiek może bardziej merytoryczne bez aż takiego obrzucania się kałem na wszystkie strony i więcej argumentów jest🤔

Chyba jest ale czyszczone 

no była masa tematów, mnóstwo bekowych z ktorych na wykopie sobie szydzili jakie baby są głupie, ale nawet nie tak dawno natrafiłam na jakis fajny wątek romansowy, który miał z 30 stron i sie wkręciłam 😀 gość opisywał ze sie zakochał w dziewczynie z pracy. To było jak telenowela 😀

ale w szale wyklikiwaczy jak działał automat pousuwali masę fajnych tematów takich wielostronicowych 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

A kto był wtedy modem piszącym?

Już nie pamiętam nicków, ale były interakcje, na "redakcji", można było sugestie pisać i uwagi, teraz to nie do pomyślenia, że ci Pulsar coś odpisze, prędzej bana sprzeda, bo za dużo powiadomień xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lamma napisał(a):

Reddit jest w miarę dobrze pozycjonowany chyba, może dlatego że "lewacy" tam piszą 

Redit wyglada trochę jak wykop, dla mnie nie do przejścia jesli chodzi o pisanie. Wole taka strukturę forum bardziej z lista tematów itd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Chyba jest ale czyszczone 

no była masa tematów, mnóstwo bekowych z ktorych na wykopie sobie szydzili jakie baby są głupie, ale nawet nie tak dawno natrafiłam na jakis fajny wątek romansowy, który miał z 30 stron i sie wkręciłam 😀 gość opisywał ze sie zakochał w dziewczynie z pracy. To było jak telenowela 😀

ale w szale wyklikiwaczy jak działał automat pousuwali masę fajnych tematów takich wielostronicowych 

A wiecie, że kupę lat temu (2010-2012 coś takiego) była grubsza aferka na Kafe związana z tym, że admini generowali tematy by zwiększać ruch?

Wydało się, bo jedna z nich straciła pracę i zaczęła o tym pisać i na początku każdy myślał, że to bejt, ktoś sobie historyjkę wymyślił, jakich było wiele, ale co przykuwało uwagę, to fakt, że tak jak troll tematy wisiały godzinami, tak jej temat, jeden po drugim znikały w minuty... Więc taka ciekawa różnica w priorytetyzowaniu jej wpisów rzucała się w oczy.

Ona wrzucała linki i dowody, jak te tematy były  żywcem kopiowane z innych źródeł, czasem przechodziły przez translator, wtedy jeszcze mniej efektywny niż dziś, więc przez wiele literówek i charakterystycznych błędów translacyjnych dało się poznać, że to przechodziło przez tłumacz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi