Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Zapytałaś i stwierdziłas, że według ciebie mogą. Zapytałem, czym to jest poparte na co odpowiedziałaś moim widzimisię. Coś się nie zgadza?

niczym - powtarzam. Przeformułuj to sobie na ‚obstawiam ze mogą / jak na moje mogą’. Czekałam dalej na odpowiedz. Serio nie rozumiem kompletnie twojego problemu.

O i jeszcze może tym ze mojemu psu sie zdarzyło coś zjesc z cukrem i nic mu nie było.

teraz lepiej?

ale to wciąż byla odpowiedz z gatunku ‚obstawiam’.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

niczym - powtarzam. Przeformułuj to sobie na ‚obstawiam ze mogą / jak na moje mogą’. Czekałam dalej na odpowiedz. Serio nie rozumiem kompletnie twojego problemu.

Ja nie mam problemu. Napisałaś, że według ciebie mogą. Myślałem, że chociaż powiesz dlaczego tak uważasz, a usłyszałem "to moje widzimisię", więc zakończył rozmowę.  Wyżej napisałem, że nie mogą i napisałem dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, lily was here napisał(a):

Słaby jest ten trend. Najbardziej jak 2 się zbiorą i zaczynają przenikliwy szczek w zamkniętym pomieszczeni

ja nie mowie ze dobry bo nie lubi jesc z psem ale to juz tak sie zadomowilo ze ciezko spotkac miejsce w ktorym nie mozna wchodzic z psem

dzieci jedza z rodzicami i nie można ich zostawić samych w domu

wielu psow tez nie bo np. szczekaja

Podejrzewam ze mogą istniec restauracje bez dzieci skoro sa hotele 

podejrzewam ze w polsce nie moga bo to dyskryminacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze im cukier szkodzi nie znaczy ze nie moga ludziom tez szkodzi po prostu pies jest zalezny od czlowieka ale tak smao lubi ciasteczka :D ja tam swojemu czasami dawalem :D moj tez lubil taki makaron z biedry syfiasty po koreanski jak czul zapach to szalal na pewno mu tez szkodzil i czlowiekowi tez szkodzi :D

winogron pies nie moze juz nie pamietam dlaczego czasami pojedyncze swojemu tez dawalem bo tez lubil 

dzieci tez nie powinny jesc slodyczy etc. a jedza 

2 godziny temu, Malowany_ napisał(a):

Ja nie mam problemu. Napisałaś, że według ciebie mogą. Myślałem, że chociaż powiesz dlaczego tak uważasz, a usłyszałem "to moje widzimisię", więc zakończył rozmowę.  Wyżej napisałem, że nie mogą i napisałem dlaczego.

jak tak was czytam to ja nie wiem o czym gadacie. chyba zbyt filozoficzne te rozkminy macie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi