Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

@Pieprz w moździerzubardzo polecam. Nawst dałaś mi zajebisty pomysł, serio dzięki, dajcie mnie do ignora

@ironellano to co nie mogę napisać o rzepie pod twoim postem, nie przesadzaj. Nie będziecie mnie tu wciąż wołać i wołać to ja nie będę tu pisać. Ja już zakończyłam temat, bo widzę że nie jest to coś zdrowego tylko alarmujace wg mnie żeby modus operandi pisać innym ludziom. I mówię to z troską już naprawde, jako jej przyjaciele razem z libed byście się zatroszczyli może o nią a nie o to żeby robić afery. Ciężko opisać nawet

@Żaba Monikalluzik ja też nie wiem mi się wczoraj już znudziło i napisałam o tym. A tu jutro będą znowu rzepy w powiadomieniach;/ ja to się zawsze w coś wladuj

@libed gadam bo w oczekiwaniu na kolejny wpis tu do mnie. Dziwnym trafem od 2 czy 3 dni zawsze pisze jak ja wyjdę dopiero i mnie tu nie ma. Tak jakby chcieli to przyciągac w nieskończoność. Może weź jej zaproponuj bardziej zajmujący temat albo coś takiego? Jej i koleżankom. 

Ja tu teraz mam serio problem bo coś odjebalam w domu i są poważne sprawy na glowie także no nie wiem czy tak będzie śmiesznie i zabawnie ze mną. Strasznie męczycie buły. Nie cytujcie mnie i nie ciągnijcie bo robicie tu totalny ściek. Nawet ma mi po wymianie zdań ze mną po 2 dniach czy Max 3 nam przeszło A wy co robicie przedszkole szkole czy gimnazjum. Moze jednak dramy i aferę nakrecajcje z kimś z kafe? Już nie wspominając ze wciąganie w hejt osoby ze słabą i chorą psychiką przez osoby zdrowe czyli was jest totalnie słabe. Ja to może nie mam najsłabszej ok ale jest tu wiele takich osób. Bardzo się cieszę że padło na mnie a nie na tyranie kogoś kto się tym przejmie albo pogorszy sobie tym zdrowie. 

Dobranoc wam albo raczej do mojego następnego logowania, bo przecież dalej będzie ciągnąć żenujący vibe a jako ta małpka będę was zabawiac. Takie to dojrzałe, nic tylko się od was ucz 

:D emotikon dla Was A teraz muszę wrócić myślami do swojego problemu. Eloszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja to może nie mam najsłabszej ok ale jest tu wiele takich osób. Bardzo się cieszę że padło na mnie a nie na tyranie kogoś kto się tym przejmie albo pogorszy sobie tym zdrowie. 

santo subito !!! 

zglosze cie jak beda szukali patrona umeczonych. 

nie obraz sie ale strasznie dramatyzujesz a ja nawet nie wiem o co ci chodzi za bardzo. 

bronisz ucisnionej elki ? nie martw sie o nia ona swietnie se radzi i nikt jej tu krzywdy nie robi a jak trzeba jej bronic to sie ja bedzie bronic na razie nie ma takiej potrzeby bo od jakiegos czasu unika moonow i innych problemow. co najwyzej odwala cos bekowego. bardziej tobie by sie jakis patron zapobiegajacy glupotom przydal niz elce. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bronię Elki odpowiadam na rzepe którą nakręciła twoja kobieta 🤣 i dalej kręcą osoby z kafe. Lol ludzie nie udawajcie że nie umiecie czytać 

Jeszcze wam powiem że to forum jest do rozmów towarzyskich i do pomagania. Nie jest do takiego szajsu. A wy się nie zapedzajcie tak kafe bo za przepychanki też się tu dostaje osty. Moderacja wpadnie i może nagrodzić. Nawet ja raz dostałam ale jak na 7 lat to niezły wynik. A tak w ogóle to jak pamiętam dostaliscie tu zgodę na emigrację warunkowo. Prawda @Melodiaapamiętasz bo byłaś wtedy modem? Jak dla mnie zrobiliście teraz mega gafe i strzał w kolano, tutaj jednak ludzie są dojrzalsi niż na kafeterii. Takie ogólne wrażenie.

A Santo subito, bronienie niepodległości i kapeli na weselu to sobie mozesz pisać, jak coś cie to śmieszy 🤣🤣 ogólnie przez to że nakreciliscie ten szajs i dalej mnie cytujecie to patrzcie nikt tu już nie pisze? A tak miło się gadalo z malowanym i reszta;/ Byście po mojej uwadze zajęli się czymś innym tutaj w paplaninie obojętnie czym ale nie.....

Doradze wam co robić żeby wyjść z twarzą. Możecie mnie tu dalej obgadywac beke kręcić co tam lubicie skoro ja taka ważna, tylko mnie nie cytujcie. Możecie gadać ale nie cytujcie, ja nie będę w ten temat wchodzić. Takie cytowanie do przepychanek na pewno kiedyś przynajmniej na tym forum nie przechodzilo. I ja myślę że uporczywe cytowanie użytkownika mimo ze domaga się spokoju, też nie jest okej, jak jakiś trolling i za to też powinniście dostać osty i zachowywać się jak przez ten rok umieliście. Niesamowite że tak się zmieniło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jak dla mnie zrobiliście teraz mega gafe i strzał w kolano, tutaj jednak ludzie są dojrzalsi niż na kafeteri

to se pojedziemy gdzie indziej znowu dramatyzujesz jakby to ciebie wyrzucali a nie ty nas. 

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A tak miło się gadalo z malowanym i reszta;/ Byście po mojej uwadze zajęli się czymś innym tutaj w paplaninie obojętnie

ale chcesz nam dyktowac co mamy robic ? 

wejdz na pracuj pl znajdz jakies oferty na managera bedziesz miala pracownikow to im kazesz co chcesz bo mas zjakies niespelnione ambicje chyba. 

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

I ja myślę że uporczywe cytowanie użytkownika mimo ze domaga się spokoju, też nie jest okej,

przeciez cie nikt nie zmusza do odpisywania jestesmy dobrze wychowani wiec piszesz do nas to ci odpisujemy i tyle. wystarczy nie pisac. to czy piszesz do kogos albo o kims i go zacytujesz czy nie nie ma znaczenia. 

elka fajnie na tym zbiorniku bo jak nas wyrzucaja to trzeba sie rozgladac za nowym miejscem :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dalila_ obawiam się że tym razem to jednak troszkę Ty się odpaliłas bez większego powodu. Obserwuje tą dyskusje od kilku dni i obiektywnie rzecz biorąc ona była już w sumie wyjaśniona kilka razy. A kolejne cytaty o jakich mówisz są bo... Dajesz ciągle nowe paliwo żeby byly. W ostatnim poście też zaczynasz nowa aferke zupełnie niepotrzebnie.

Dla każdego się tu znajduje miejsce a zaczynasz patrzeć bardzo zero jedynkowo. Skoro a to be.

Skoro coś mówią to ja opuszczam wątek (czego i tak nie robisz).

Skoro są z innego forum to mają coś tam.

Itp. 

Skoro Krejzi coś to Libed też coś. Itp. itd.

Znamy się nie od dziś i taka koleżeńska podpowiedź - daj se siana chwilę od pyskówek bo chwilowo zgubiłaś obiektywizm i trochę popłynęłas. I napisało Ci to już kilka osób.

A ogólnie do wszystkich - więcej dystansu. Jesteśmy w miejscu gdzie każdy ma w chuj problemów i dokładanie sobie kolejnych nikomu nie służy. I pamiętajcie też że ludzie są na różnych etapach czy to leczenia czy brania tabletek i w różnych sytuacjach różnie reagują w danej chwili 🤷🏻‍♂️ 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm no ok przyjmuje panie admin. Ale w jednym akurat razie się z wami zgadzam, każdy sam wybiera w jakim miejscu przebywa i gdzie się udziela w Internecie. Jak mu coś się nie podoba lub źle się gdzieś czuje, treść czy atmosfera mu nie odpowiada, to faktycznie może odejść i wyłączyć sie z sieci

Nad tym się zastanowię dogłębnie, może jak się prześpię to obudzę się z jakąś oceną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Nawet ja raz dostałam ale jak na 7 lat to niezły wynik. A tak w ogóle to jak pamiętam dostaliscie tu zgodę na emigrację warunkowo. Prawda @Melodiaapamiętasz bo byłaś wtedy modem? Jak dla mnie zrobiliście teraz mega gafe i strzał w kolano, tutaj jednak ludzie są dojrzalsi niż na kafeterii. Takie ogólne wrażenie.

Dalia skąd Ci się to w ogóle urodziło? Nigdy nie przypominam sobie takiej rozmowy na czacie amin mod bo to trąciło w założenia i zasady z jakimi było prowadzone forum. Nigdy nie było wolnej amerykanki i widzi misia żadnego z nas kto może być na forum a kto nie. Zawsze czuwał nad nami regulamin i wyznaczył kierunek jak ma funkcjonować forum. Każdy miał prawo założyć konto i być pełnoprawnym użytkownikiem. W przypadku Precli (nigdy nie zapomnę tej nocy) szybko się okazało kto przyszedł na forum tworzyć społeczność a kto postanowił im w tym przeszkadzać. I to było jedyne zagrożenie, które wynikało z masowego przybycia. I rzeczywiście ta część osób z kaffe, która mocno naginała regulamin  została potraktowana zgodnie z zasadami. Sprawdzali czy my funkcjonujemy jak moderacja na kaffe tzn. masowe multikonta, masowe zgłoszenia wypowiedzi, obrażanie, zakładanie jakiś dziwnych tematów itp itd. Szybko okazało się, że tutaj drugiego kaffe nie bedzie bo działamy wg innych zasad. I jeżeli jakiś azyl mają to tylko z tego powodu. I nigdy nie było czegoś takiego, że dostali ultimatum lub są warunkowo. Dziwi mnie to sformułowanie tym bardziej,  ze sama byłaś przez pewien czas moderatorem i masz pogląd na to jak funkcjonuje forum od kuchni. 

Edytowane przez Melodiaa

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Nie bronię Elki odpowiadam na rzepe którą nakręciła twoja kobieta 🤣 i dalej kręcą osoby z kafe. Lol ludzie nie udawajcie że nie umiecie czytać 

Jeszcze wam powiem że to forum jest do rozmów towarzyskich i do pomagania. Nie jest do takiego szajsu. A wy się nie zapedzajcie tak kafe bo za przepychanki też się tu dostaje osty. Moderacja wpadnie i może nagrodzić. Nawet ja raz dostałam ale jak na 7 lat to niezły wynik. A tak w ogóle to jak pamiętam dostaliscie tu zgodę na emigrację warunkowo. Prawda @Melodiaapamiętasz bo byłaś wtedy modem? Jak dla mnie zrobiliście teraz mega gafe i strzał w kolano, tutaj jednak ludzie są dojrzalsi niż na kafeterii. Takie ogólne wrażenie.

A Santo subito, bronienie niepodległości i kapeli na weselu to sobie mozesz pisać, jak coś cie to śmieszy 🤣🤣 ogólnie przez to że nakreciliscie ten szajs i dalej mnie cytujecie to patrzcie nikt tu już nie pisze? A tak miło się gadalo z malowanym i reszta;/ Byście po mojej uwadze zajęli się czymś innym tutaj w paplaninie obojętnie czym ale nie.....

Doradze wam co robić żeby wyjść z twarzą. Możecie mnie tu dalej obgadywac beke kręcić co tam lubicie skoro ja taka ważna, tylko mnie nie cytujcie. Możecie gadać ale nie cytujcie, ja nie będę w ten temat wchodzić. Takie cytowanie do przepychanek na pewno kiedyś przynajmniej na tym forum nie przechodzilo. I ja myślę że uporczywe cytowanie użytkownika mimo ze domaga się spokoju, też nie jest okej, jak jakiś trolling i za to też powinniście dostać osty i zachowywać się jak przez ten rok umieliście. Niesamowite że tak się zmieniło 

Miło mi bardzo ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Nieprzyjemna atmosfera się tutaj zrobiła i heheszkow się odechcialo. Zjem sobie z tego wszystkiego kolbę kukurydzy.

Mi urosła kukurydza pod domem, dzieciaki obrywają kolby na zachcianki. Za rok chyba zrobię taki żywopłot 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mi urosła kukurydza pod domem, dzieciaki obrywają kolby na zachcianki. Za rok chyba zrobię taki żywopłot 😄

Mama miała raz na działce taką odmianę, że aż mi kolba drygneła jak jadłem. Taka słodka i nabita, no mniamniuśna. Teraz arbuza hoduje, ale ciężko idzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Mama miała raz na działce taką odmianę, że aż mi kolba drygneła jak jadłem. Taka słodka i nabita, no mniamniuśna. Teraz arbuza hoduje, ale ciężko idzie.

Pewnie za późno posiałeś arbuza, u nas już zbierają dojrzałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pewnie za późno posiałeś arbuza, u nas już zbierają dojrzałe.

No nie wiem. W maju po przymrozkach tak jak było napisane.

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

;D

Ela się rozochocila, leżakowe huh 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@Malowany nie bądź drugie Słońce Peru.

Pojasnij mnie proszę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi