Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Elciaa napisał(a):

dawno o tym zapomnialam ale ludzie nie zapomnieli,

To ze ty zapomniałaś coś co miało miejsce 2 miesiące temu nie oznacza, ze inni tez maja pamięć złotej rybki. Temat jak widzisz wypłynął dosyć naturalnie a nie na zasadzie: nie ma inby dojebmy Elce. Nie podoba ci sie takie zainteresowanie to proponuje prywatne rzeczy trzymać po prostu w sferze prywatnej i naprawdę problem sam sie rozwiązuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, lily was here napisał(a):

To ze ty zapomniałaś coś co miało miejsce 2 miesiące temu nie oznacza, ze inni tez maja pamięć złotej rybki. Temat jak widzisz wypłynął dosyć naturalnie a nie na zasadzie: nie ma inby dojebmy Elce. Nie podoba ci sie takie zainteresowanie to proponuje prywatne rzeczy trzymać po prostu w sferze prywatnej i naprawdę problem sam sie rozwiązuje.

Ustawiasz wszystkich do pionu Krezji, a co z Tobą ? Nie jesteś ideałem kobiety 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Elciaaniech się chichrają jak ich to bawi :D Mnie to nawet nie porusza ale chyba inne poczucie humoru mamy :D a pytanie czy penis jest wystarczający to wiadomo że nie dla każdego każdy wystarczy, pytania o sferę seksualną też chyba sprawa normalna. Tu też mamy taki dział na forum, seksuologia

1 minutę temu, Spaghetti... napisał(a):

Ustawiasz wszystkich do pionu Krezji, a co z Tobą ? Nie jesteś ideałem kobiety 😎

Panie spaghetti nie odpowiedziałam dobranoc tobie i malowanemu, to wybaczcie niekulture, ja nigdy nie odpowiadam tylko sobie idę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Daliyah napisał(a):

Panie spaghetti nie odpowiedziałam dobranoc tobie i malowanemu, to wybaczcie niekulture, ja nigdy nie odpowiadam tylko sobie idę 

Na Pana to trzeba mieć pieniądze w moim przypadku 😎 A tak serio spoko Dalila, nie przejmuj się szczegółami, najważniejsze byś była zdrowa i szczęśliwa, bo dobre wibrajce wysyłasz 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi