Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Malowany_ napisał(a):

I dlatego jestem sam 😆

Porylas mi głowe wiesz czym?

Elka była zazdrosna raz bo dales zdjecie z boni, a boni jest wkurzona ze ja zostawiłeś na Kafe 😜 u przyszedłeś tu czego ona nigdy nie pochwalała.

jak chcesz za drobna opłata mogę być twoim tłumaczem damsko męskim 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A wiesz, że jak wracałem przedwczoraj z kolacji na mieście, to w Prośnie widziałem ludzi w kombinezonach i mieli jakiś ciężar przywiązany, i sobie kraulem płyneli w rzece normalnie, zawsze tylko kajaki 😛 Pierwszy raz coś takiego widziałem.

Też tam kiedyś pływałem w Prośnie, ale kawałek dalej :P 

Ja to sobie właśnie siedzę przed kompem, a za oknem znowu błyskawice i pioruny, ale nie pada Xd

Co za pogoda w ogóle

U mnie pada. To ja nie widziałam takich gości ten ciężar pewnie za obciążenie robił 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

U mnie pada. To ja nie widziałam takich gości ten ciężar pewnie za obciążenie robił 

Teraz też u mnie leje właśnie. Myślę, że to bardziej było zabezpieczenie jakieś, w razie gdyby się miał utopić, niż ciężar, ale kto wie :D Może to i to. U mnie pioruny, burza i ulewa. 

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Mi też by się przydała przerwa 

No ja to gnije teraz sporo, bo gram w grę na laptopie internetową, uzależniłem się Xd

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

j ich kreci taka której nikt nie chce

nie pisalem nic o tym ze nikt nie chce tylko o tym ze nie chca takiej ktora wszystkich chce :D

nie flirtuje i nikt nie chce to nie sa synimy jedno oznacza wole danej osoby a drugie odnosi sie do zainteresowania ta osoba ze strony innych. na pierwsze ma sie wplyw na drugie nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elka była zazdrosna raz bo dales zdjecie z boni, a boni jest wkurzona ze ja zostawiłeś na Kafe 😜 u przyszedłeś tu czego ona nigdy nie pochwalała.

Nie zostawiłem, tylko na chwilę tutaj wpadłem. A czy elka zazdrosna była hmm chyba nie, a może 

Wynikiem testu bdsm?😅

Spadaj z tym bdsm i tatuskami 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

zdjecie bandziora bylo na forum ? co ty wygadujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Teraz też u mnie leje właśnie. Myślę, że to bardziej było zabezpieczenie jakieś, w razie gdyby się miał utopić, niż ciężar, ale kto wie :D Może to i to. U mnie pioruny, burza i ulewa. 

No ja to gnije teraz sporo, bo gram w grę na laptopie internetową, uzależniłem się Xd

To pewnie ta sama burza. No może zabezpieczenie no to to jakiś dmuchany baloniec był 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

To pewnie ta sama burza. No może zabezpieczenie no to to jakiś dmuchany baloniec był 

Ale fajnie musi być tak popływać, a jutro jadę do Gołuchowa chyba, to też sobie popływam :P 

Kiedyś miałem kolege, co się upił alkoholem, a potem wszedł tam do Prosny, że się chce utopić i nie chce żyć, to straż pożarna przyjechała i go wyławiali stamtąd. 

Ale tu jest mowa o jakimś toksycznym trójkącie. Zmęczyłem się. Dobrej nocy

Dobranoc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

zdjecie bandziora bylo na forum ? co ty wygadujesz

O Jezu ty jak zwykle nie wiesz o co chodzi a komentujesz kategorycznie. Nie boni tylko jakies zwierzęta to były czy mapety i na żarty napisał malowany ze to on i boni na co wparowała Elka i kazała sie rozejść 😅

Ale tu jest mowa o jakimś toksycznym trójkącie. Zmęczyłem się. Dobrej nocy

Jesteś facetem?😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

O Jezu ty jak zwykle nie wiesz o co chodzi a komentujesz kategorycznie. Nie boni tylko jakies zwierzęta to były czy mapety i na żarty napisał malowany ze to on i boni na co wparowała Elka i kazała sie rozejść 😅

dziekuje za wyjasnienie ostatnio malo zagladalem nie bylem w temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

nie pisalem nic o tym ze nikt nie chce tylko o tym ze nie chca takiej ktora wszystkich chce :D

nie flirtuje i nikt nie chce to nie sa synimy jedno oznacza wole danej osoby a drugie odnosi sie do zainteresowania ta osoba ze strony innych. na pierwsze ma sie wplyw na drugie nie. 

Nie wiem co to znaczy wszystkich chce. Jak ma kontakt z kims to tez może być flirt i owszem sa tacy ktorych to motywuje żeby szybciej zaklepac. Nie generalizowałabym na twoim miejscu bo nie kazdy człowiek jest identyczny. A to ze jest adorator z góry zakłada ze jakis kontakt ktos z ta osoba ma inaczej to zaden adorator tlyko obcy. Nie chodzi mi o mimozę księżniczkę o która zabijają sie randomy o latarnie święte dziewice. 
zreszta tez ciekawe jak wtedy okreslic ze taka swieta ‚bez kontaktu’ ma tego adoratora. Chyba jakos sie musiała dać poznac / dowiedzieć ze ten facet jest zainteresowany lol. Wiec obawiam sie ze nawet te nierealne mimozy ze snów jakis kontakt choc minimalny musiały mieć a tu dla kogos z obsesja szybka droga do określenia ‚flirtem’.

tak czy srak bzdura faceci to zdobywcy i niektoych (nie mowie ze wszytkich) to ze ktos sie kreci tylko nakręci do ‚walki’.

a absurdy ze to ‚spanie z połowa osiedla

‚ to ty akurat wyciągasz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to zależy od charakteru nie od płci - jak ktos jest zmotywowany to potraktuje to jako wyzwanie a jakis mydłek odpuści bo laska z innym rozmawia. No rozmawia dorosła jest i jak jest wolna to może rozmawiać.

zreszta nie będę sie za facetow wypowiadać z 2 str facet to nie jest jakis jeden typ tworu wiec pewnie kazdy co innego napisze.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak czy srak bzdura faceci to zdobywcy i niektoych (nie mowie ze wszytkich) to ze ktos sie kreci tylko nakręci do ‚walki’.

nie sadze

a absurdy ze to ‚spanie z połowa osiedla

ja nic o zadnym spaniu z polowa osiedla nie pisalem tylko o flirtowaniu cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

No rozmawia dorosła jest i jak jest wolna to może rozmawiać.

nikt nie mowi ze nie tylko ty uwazasz ze to dziala mobilizujaco a ja ze odpychajaco

jak juz malowany na tapecie to ty uiwazasz ze te baby beda z soba rywalizowac a ja uwazam ze ta madrzejsza i najmniej zdesperowana se pojdzie i poszuka innego nie bedzie z nikim rywalizowac zwlaszcza jak reszta zawodnikow znacnzie odbiega wg niej jakoscia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie jak tak? Nke chce mi sie cytować ale to ty tak napisales 

na pewno nic takiego nie napsialem chyba ze myslalem o jednym a napsialem co innego ale watpie

Mi by godność nie pozwoliła być w toxic trojkacie

o wlasnie tego slowa mi brakowalo godnosc by chlopu nie pozwolila brac udzialy w jakichs zawodach i byc "mobilizowanym" w taki sposob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi