Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, libed napisał(a):

gdzie ty zyjesz ze nie slyszalas :D ?

Kiedy było to ? Ja mam lekkie opóźnienie w niusach chyba że dotyczą zbrodni albo wojny xd albo wypadków. Pozytywne rzeczy pomijam. Mi było szkoda tych strażaków ciągle w tym dymie! Giną tam straszne.

Zle mówiłam Jest więcej dziewczyn tu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Kiedy było to ? Ja mam lekkie opóźnienie w niusach chyba że dotyczą zbrodni albo wojny xd albo wypadków. Pozytywne rzeczy pomijam. Mi było szkoda tych strażaków ciągle w tym dymie! Giną tam straszne.

Zle mówiłam Jest więcej dziewczyn tu. 

Kilka dni temu, 50 godzin płynął, a po nim jakaś kobitka, ale nie wiem czy przepłynęła.

Ale łodki asekuracyjne też miał, Pewnie zajebiście było pływać w Bałtyku nocą, fak. Trochę mu zazdro. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Expressis verbis napisał(a):

Musze sie przy okazji zapoznac ze szczegolami regulaminu tego forum, po banie za niewinnosc. 

No nareszcie. Już kilka razy cie wywoływaliśmy. 

Teraz, Elciaa napisał(a):

Masz link do testu czy podać?

Haha malowany chyba nie chce mieć nic wspolnego, to nie wiem, czy bedzie potrzebny link 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnijcie tu boni, Ewkę doktura i siurka i chyba będzie komplet osób mających znamiona normalności. a tamtejszy boordel można zostawić trollom, multikonciarzom, incelom i kłamczuchom. Oraz blokerom. I niech go zaorają, zamykaja whatever. Wyjebane jajca (pisze to żeby zachęcić boni ).

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Ano dla niego to nie.

To dla niego miało być bo my już ten test zdawaliśmy 😅

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Kilka dni temu, 50 godzin płynął, a po nim jakaś kobitka, ale nie wiem czy przepłynęła.

Ale łodki asekuracyjne też miał, Pewnie zajebiście było pływać w Bałtyku nocą, fak. Trochę mu zazdro. 

No tak na pewno plyneli za nim. Dobre było jak na jakimś obozie młodych wojskowych kazali płynąć jezioro w nocy w ekwipunku i butach i się utopil, a ten ich przełożony miał płynąć za nim to najebany na brzegu czekal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

No tak na pewno plyneli za nim. Dobre było jak na jakimś obozie młodych wojskowych kazali płynąć jezioro w nocy w ekwipunku i butach i się utopil, a ten ich przełożony miał płynąć za nim to najebany na brzegu czekal

A wiesz, że jak wracałem przedwczoraj z kolacji na mieście, to w Prośnie widziałem ludzi w kombinezonach i mieli jakiś ciężar przywiązany, i sobie kraulem płyneli w rzece normalnie, zawsze tylko kajaki 😛 Pierwszy raz coś takiego widziałem.

Też tam kiedyś pływałem w Prośnie, ale kawałek dalej :P 

Ja to sobie właśnie siedzę przed kompem, a za oknem znowu błyskawice i pioruny, ale nie pada Xd

Co za pogoda w ogóle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, libed napisał(a):

dorosli ludzie sie nie zmieniaja poza tym to sa geny

niedawno dementowal a w tych gazetach znaczna czesc artykulow wymyslona kompletnie od czapy

nie znasz sie jak baby wiedza ze sie inne o kogos bija to lgna do takiego bad boya bo mysla ze taki dobry ze az sie bic trzeba

toi chlop mysli wlasnie tak jak ty ze jak o jakas babe sie trzeba bic to lepiej olac i znalezc inna ale baba mysli odwrotnie

To jest chyba mocno indywidualne. Są tacy co lubia zdobywać/ tacy dla ktorych ktos jest sam to znaczy ze to coś dziwnego/nikt nie chciał. Jak jest wiefej zainteresowanych podbija to atrakcyjność tak to działa niezależnie od płci, no chyba ze ktos jest zakompleksiony niepewny siebie mocno to wtedy tak, wybierze taka, której nikt nie chciał i łatwo ja zdobyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, lily was here napisał(a):

🤣

Boni focha strzeliła o to ze tu wbiles? Dlaczego ona tu nie chce przyjśc? Tu tez można pisać o odbytach.

Napisałem fifiemu że coś ją ugryzło i wyskoczyła do mnie czym mam problem. Moja obecność tutaj, to chyba nie powód do obrazania się.

11 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Witaj Malowany 👋

Hej żaba. Miło cię widzieć całą i zielona 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, lily was here napisał(a):

Jak jest wiefej zainteresowanych podbija to atrakcyjność tak to działa niezależnie od płci,

nie to nie dziala tak samo niezaleznie od plci. 

jak laska flirtuje z polowa osiedla to normalni ludzie nie podbijaja do niej i to nie jest oznaka atrkacyjnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Napisałem fifiemu że coś ją ugryzło i wyskoczyła do mnie czym mam problem. Moja obecność tutaj, to chyba nie powód do obrazania się.

Hej żaba. Miło cię widzieć całą i zielona 😉

Ma już mnie dość, bo ciągle nawijam tylko o stupkach i jakim to przegrywem po 30 jestem Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

nie to nie dziala tak samo niezaleznie od plci. 

jak laska flirtuje z polowa osiedla to normalni ludzie nie podbijaja do niej i to nie jest oznaka atrkacyjnosci

Nie nic nie działa tak samo jesli chodzi o ludzi takie generalizacje sa bez sensu.

nie chodzi o flirtowanie z połowa osiedla jak zwykle jakies skrajności, ale jak sie ktos interesuje to typom sie załącza rywalizacja i tyle. Nie musi to być pol osiedla moze to być jedna osoba. Nie będę sie wypowiadać za facetow niech oni to zrobia ale watpie żeby nie działała na nich czasem rywalizacja i biorą sie najchętniej i najbardziej ich kreci taka której nikt nie chce. 🤣 Podoba sie taka która sie podoba to jest normalnie i u obu płci działa tak samo. 

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi