Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

no moim zdaniem jest, ja wiem ze dla ciebei nie jest. 

juz samo to ze animuje czas tatusiowi 3 dzieci ktory marzy o tym zeby zdominowac mlodego chlopca mowi samo za siebie. 

nie wiem czy umie niech sam odpowie ja go tak dobrze nie znam. ryby lowi to moze umie plywac

tak podobny jak ty do kyliana mbape. 

Dwa lata z nią miałem priv i trochę ją poznałem.  To co wymieniłes ma świadczyć o jej tepocie?

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale dla mnie pływanie pod gwiazdami czy przy zachodzie słońca to jest przyjemność, a nie głupota. 

Jak może skończe głodówkę, i trochę hajsu to się wybiorę do tego Gołuchowa, a wieczorem zaliczę wodę i pływanie i potem sobie wrócę 20km na piechotę, ale to na razie nie pora na to jeszcze :D Ale to było moje marzenie, żeby taką wycieczkę sobie zrobić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Była ale się zmyła...

Hej czarnula 😄

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

---- 

ja myślę, że Iskra też jest spoko, też z nią kiedyś pisałem na priv i spoko duszyczka z Iskry. 

Kiedyś mi pisała o odwiedzeniu ciebie , tylko ze mną, bo sama by się bała 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Hej czarnula 😄

Kiedyś mi pisała o odwiedzeniu ciebie , tylko ze mną, bo sama by się bała 😉

Wiem, mnie chciała gdzieś zabrać, gdzie grają muzę, żebym pograł na perce :D 

Ale ja z nią pisałem dawno temu, może nawet z 5 lat temu albo dawniej, jeszcze Ciebie na kafe wtedy nie było chyba 😜 I z jej bratem też. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Chcecie chyba mnie wkurwić.

Libed mnie wkurw. A źle napisałem? To sory 

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Wiem, mnie chciała, gdzieś zabrać, gdzie grają muzę, żebym pograł na perce :D 

Ale ja z nią pisałem dawno temu, może nawet z 5 lat temu albo dawniej, jeszcze Ciebie na kafe wtedy nie było chyba 😜 I z jej bratem też. 

To raczej mnie nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Libed mnie wkurw. A źle napisałem? To sory 

To raczej mnie nie było.

Szybko się skończyło, mi to z kobitami nie wychodzi jakoś, ale tak to jest :D

Przynajmniej sobie mogę grać w gierki w spokoju, bo jak kobita, to nie można pograć, bo one chcą, żeby nie grać, albo spędzać z nimi czas, a one nie są gejmerkami i w ogóle, to wiesz... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to w ogóle od dwóch miesięcy sobie przynerdziłem w domu przed kompem, bo do Anglii pojadę, to nie będzie tak dobrze, znowu szlajanie się i baseny i pływanie, i nie będzie kiedy pograć już na komputerQ, niestety :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, lily was here napisał(a):

🤣 mogłam o nic nie pytać najlepiej bo ta historia w jej opowieściach żyje już swoim zyciem 😛 

To prawda. Ja sie uzależniłam od forum dlatego ze w kolko trzeba spr odpowiedzi bo usuną. Tu można sobie zrobić przerwę i wrocic jak sie chce 

@Expressis verbis widze ze jesteś czemu nie piszesz?

Musze sie przy okazji zapoznac ze szczegolami regulaminu tego forum, po banie za niewinnosc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to czatuję, bo gram w grę od rana kuhwa, miałem iść do rybek na spacer i się pomoczyć to też nie polazłem, dramat xd

W ogóle dzisiaj już drugi dzień głodówki i oczyszczanie organizmu, niby 5 dni mam robić, ale ja myślę, żeby 7 bez jedzenia, ciekawe czy będę młodszy i szczuplejszy za tydzień :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na spotkaniu z Dalilą byłem trochę po chorobie, bo miałem spuchniętą stopę i bolały mnie nogi i nerdziłem w domu więc nie czułem się najlepiej, niestety... Trochę się tym przejmuje, ale powinno być lepiej za tydzień albo dwa 😛 

Skoczę sobie na miasto zjeść kebaba z kurczaka albo na devolaja w knajpie lub na spacer, czy gdzieś, to od razu mi się polepszy nastrój :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle to na ostatniej pływalni czy klinice to miałem karnet 80 funtów miesięcznie, ale basen był prawie cały czas zajęty, ale czasem pływałem z pływaczkami i je oglądałem pod wodą w okularkach to było extra :D 

Tylko, że tam zawsze sauna parowa tylko, a w saunie fińskiej było 80 stopni, to też lipa, ale zdarzyło mi się raz, że siedziałem między trzema jakimiś 40 latkami w bikini, to było mega w chuj. Ja i 3 laski w saunie :D 

Ale nie było jacuzzi, a teraz jak wrócę do UK to wracam na starą pływalnie, gdzie jacuzzi było, a tam w saunie fińskiej 100 stopni, to zajebiście było, tylko że raz jakiś stary dziadek wylazł z sauny i wlazł pod prysznic, i stracił przytomnosć i popsuł kran cholera, i od tamtej pory miesiącami nie było zimnej wody, tylko trzeba było iść do toalety obok i to była lipa na maxa... 

Mam nadzieję, że teraz jak wrócę to będzie naprawiony kran, bo co to za saunowanie bez zimnych pryszniców. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi