Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Widziałem, ale kiedyś na kafe jeszcze mi pisali, że wyglądam jak były mąż Emily Ratajkowsky, ale to byłem młodszy i piękniejszy xD 

Mi były mówił ze wygladam jak ratajkowsky 😂😳

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

I ile tak chcesz?

Najlepiej do wtorku 7 dni, ale zobaczymy jak jutro będzie :P 

Ostatnio dużo się nałykałem tabletek na spalanie i pospacerowałem trochę kilometrów, to zeszło mi tłuszczu też, głównie na brzuchu :P 

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Mi były mówił ze wygladam jak ratajkowsky 😂😳

Gienia ostatnio pisała, że bylibyśmy idealną parą :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A czemu tak doszła liga hiszpańska i niemiecka do topu i temu tak? A wtedy włoska i angielską. Czy jak  

Liga hiszpańska zawsze praktycznie była ikoniczna ze względu na Barce i Real odwiecznych konkurentów i ich wielkie zwycięstwa i dominujący styl gry.

Sir Alex Ferguson mocno wypromował Manchaster United i  Premier Leauge dzięki dominacji klubu, potem Arsenal zaczął zacięcie walczyć z Man U i to niosło całą ligę, aż w Polsce można było na każdym rogu kupować piórniki, zeszyty, plecaki z logami klubów z Anglii, coś co wcześniej było zarezerwowane tylko dla klubów z Hiszpanii. 

A liga włoska to ma takie swoje fale... Jest taki okres, gdzie ich kluby jak Juve, Milan itp grają rewelacyjnie, są okresy, gdzie idzie im gorzej... Obecnie piłka włoska ma pewien kryzys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja na słońcu nad jeziorem przegrzana, ale to wy macie styki popalone 😅 Przepych Kaczyński, polskie Lourdes? W Licheniu jestem kurna 😄

Wiemy wiemy. Mogłabyś tez być na Wilanowie 😛

Ja byłam w Lourdes i kupiłam mamie drewnianą Maryjke 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Widziałem, ale kiedyś na kafe jeszcze mi pisali, że wyglądam jak były mąż Emily Ratajkowsky, ale to byłem młodszy i piękniejszy xD 

Mój lepszy. Ale ten od ratsjkowski i tego mojego laczy kształt brody / uśmiech, tez podobny ale mniej ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to się już nie mogę doczekać, jak wrócę do Anglii, kupię sobie karnet na pływalnie, a potem wbije sobie do sauny, a potem lodowaty prysznic i poleże w jacuzzi mmm :D 

Ciekawe czy kogoś znajomego jeszcze spotkam tam, kto 2 lata temu chodził :P 

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Mój lepszy. Ale ten od ratsjkowski i tego mojego laczy kształt brody / uśmiech, tez podobny ale mniej ;) 

Wow to pewnie niesamowita laseczka z Ciebie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Ja to się już nie mogę doczekać, jak wrócę do Anglii, kupię sobie karnet na pływalnie, a potem wbije sobie do sauny, a potem lodowaty prysznic i poleże w jacuzzi mmm :D 

Ciekawe czy kogoś znajomego jeszcze spotkam tam, kto 2 lata temu chodził :P 

Wow to pewnie niesamowita laseczka z Ciebie :D 

W sensie ze ten sobowtór lepszy ten co ja znalazłam bardziej podobny 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i tu koleżanka forumowa celnie zauważyła jak Atletico Madryd mocno wyrósł i mimo braku tak głębokich finansów jest w stanie jak równy z równym walczyć z dwoma dominującymi gigantami, nawet dochodząc do zwycięstwa w lidze.

Atletico absolutnie imponuje, pokazując że da się być konkurencyjnym w starciu z absolutnym topem świata.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, lily was here napisał(a):

W sensie ze ten sobowtór lepszy ten co ja znalazłam bardziej podobny 

Spoko, ale ja i tak pewnie się jeszcze zmienie, bo na razie w Polsce się trochę postarzałem, ale w UK jak jestem i saunuje + spaceruje kilometry, to zawsze potem mam piękną cerę i szczuplejszy na twarzy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi