Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Niefajnie pojechałaś brum.brum-owi.

Równie dobrze tobie można napisać, że tworzenie przez ciebie pierdyliarda wątków oraz opisywanie z detalami prywatnego spotkania z kimś innym z tego forum na głównej, a nie na priv świadczy o tym, że szukasz atencji/ masz hipomanię / masz osobowość niedojrzała. 

Nie pojechałam mu, a przynajmniej nie taki był cel ale wiadomo że nie mam taktu, więc ja osobiście nie chciałam pojechać. A jak on tak o tym co napisałam uważa to co mogę zrobić już teraz? 

A poza tym myśli ksobne występują w depresjach nerwicach fobiach społecznych, to że ktoś odbiera coś za krytyke co nią nie jest, to że ktoś myśli że ludzie w autobusie widzą że ubrudzil bluzkę, nawet to są myśli ksobne. Każdy ma to w jakimś stopniu, ale ja tak jak i brum uczynił odbieram często na opak coś, tak jak ja tu o zazdrości mojej napisałam A nie jego do mnie. 

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

mała mi z tego forum też antyszczepionkowiec. Pamietam bo były tu takie tematy na forum. Generalnie rzecz ujmując nie mogę powiedzieć że ona bo może to zbieżność. Ale z tych informacji co tu mamy ja obstaje przy tym że to ta sama osoba ale mówię tylko za siebie. Trzeba być nieszczęśliwym żeby udawać że się nie jest sobą, brzydko  

Dobra jesteś, znalazłaś 2 czy 3 wspólne rzeczy i już masz tę pewność 😀 ja antyszczepionkowiec? A miałaś kogoś kto niedługo po przyjęciu covidowej szprycy dostał zakrzepicy albo problemów kardiologicznych? Wiele osób się nie zaszczepiło i żyje w dobrym zdrowiu. 

Równie dobrze ja też mogę obstawiać że miałaś tu konto jako Little Angel. Podobne pisanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak, na pewno jestem tą samą małą mi. I wszystkie nicki mała mi w internecie są moje. Powiem więcej, nawet byłam "lewą" dziewczyna pani Tove Jansson w końcówce lat 70-tych 🤣

Jak już powiedziałaś a, to powiedz i b. Czyżby takie rewelacje tworzył Fuji, który wypisywał do mnie o tobie i o innych albo brum brum? No bo któż mógłby cię informować o mnie i po co... O zwykłym userze tego forum.

Może jeszcze opowiedziano ci że zarabiam pisaniem tutaj 😃

Zawsze służę pomocą w sprawach dot. cyberstalkingu, mam dobrą rękę do wybierania skutecznych adwokatów. Jeśli chodzi o tę "paranoję" -  jak to nazwałaś. 

Któż ktoz.... hm... może ktoś też z Krakowa;)? Mnie to libed z Krejzi ostatecznie zmotywowali żeby wyjść z fifim, bo zaczęli się naigrywac że nie wyjdę A ja zawsze na przekór musze :D tak myślałam ale tyle trwało... Nie dziwię się im bo normalni się raczej nie będą widywać specjalnie z kimś chorym ale ja chora i tu na tym forum poznałam dużo bardzo ludzi chorych i ma żywo też ich poznałam. No a zawsze się nawet przez przypadek o kimś wspomni no bez przesady 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Dobra jesteś, znalazłaś 2 czy 3 wspólne rzeczy i już masz tę pewność 😀 ja antyszczepionkowiec? A miałaś kogoś kto niedługo po przyjęciu covidowej szprycy dostał zakrzepicy albo problemów kardiologicznych? Wiele osób się nie zaszczepiło i żyje w dobrym zdrowiu. 

Równie dobrze ja też mogę obstawiać że miałaś tu konto jako Little Angel. Podobne pisanie.

A wiem ona była fajna, nazwałas mnie jej siostra :D ja nie powiedziałam że mam pewnośc? Tylko że obstaje przy tym, ta sama nazwa, też jesteś anty szczepionki, masz język jak na kafeterii, czytasz tematy o mnie na kafeterii. Skoro to miejsce jest takie okropne dlaczego czytasz to?! Dobrze dla Ciebie tak jest? 

Gadałaś na ludzi z kafe żeby poszli do tego okropnego miejsca bo psują forum

Każdy niech myśli kto chce. Skończmy temat o tobie xd

Co chce*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no i sorry że pisałam na ogólnym, ja nie lubię priva pisze tam w ostateczności, jak zrobiłam żeby dograc godzinę i dzień bo Fifi nie ma ani fejsa ani telefonu. A wcześniej sobie tak pisałam o jeziorku no bo co wielkiego. Już można skończyć temat o mnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak, na pewno jestem tą samą małą mi. I wszystkie nicki mała mi w internecie są moje. Powiem więcej, nawet byłam "lewą" dziewczyna pani Tove Jansson w końcówce lat 70-tych 🤣

Jak już powiedziałaś a, to powiedz i b. Czyżby takie rewelacje tworzył Fuji, który wypisywał do mnie o tobie i o innych albo brum brum? No bo któż mógłby cię informować o mnie i po co... O zwykłym userze tego forum.

Może jeszcze opowiedziano ci że zarabiam pisaniem tutaj 😃

Zawsze służę pomocą w sprawach dot. cyberstalkingu, mam dobrą rękę do wybierania skutecznych adwokatów. Jeśli chodzi o tę "paranoję" -  jak to nazwałaś. 

Nie nie Fuji nie pisze z nim po co mam z nim pisać i robić mu wodę z mózgu? Współczuję Ci cyberstalkingu i że musisz mieć sprawy w sądzie itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już można zamknąć temat mnie chyba, wszystko wyczerpałam. Ty brum pisałeś na pewno na ogólnym że masz fobie czy tam coś podobne więc też nic nie obraziłam, bo to forum jest dla osob co mają objawy nerwicowe i to też logiczne. A Ciebie mała mi też z paranoja, jak się zna twoje posty, można poczytać, to łatwo się domyślić że masz paranojki jakieś, nie wiem może to było podczas covidu. Nie pamiętam bo ja tu parę lat byłam aktywna z 4 bez przerwy łącznie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Któż ktoz.... hm... może ktoś też z Krakowa;)

A teraz znajdź mi posty w których pisałam że jestem z Krakowa 🤣🤣 

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Współczuję Ci cyberstalkingu i że musisz mieć sprawy w sądzie itd.

Ale to nie mi współczuj 😀 ja nikogo nie stalkuje 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

No to co, znaczy że mam odpowiadać za to co pisze? Jak pisze brednie to brednie, akurat on nie wąchał majtek moich :D

Chodziło mi tylko o poziom analogii. Pieprz sugerowała jakby nikt nie mógł uczestniczyć forumowo bo oberwie głupimi tematami. Bywa i tak, ale akurat wysyp tematów na twoj temat (w tym 95% to jednak wątki założone przez fifiego) było w kontekscie tego spotkania, a nie samego faktu, ze tu piszesz. Czytając fifiego można było z dość dużym prawdopodobieństwem przewidzieć, ze skonczy to sie właśnie takimi tematami przez niego zakładanymi.

a nie ze twierdze, ze można wypisywać bzdury, bo sie spotkałaś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A no i sorry że pisałam na ogólnym, ja nie lubię priva pisze tam w ostateczności, jak zrobiłam żeby dograc godzinę i dzień bo Fifi nie ma ani fejsa ani telefonu. A wcześniej sobie tak pisałam o jeziorku no bo co wielkiego. Już można skończyć temat o mnie 

W sumie jest tu mały pozytyw. Gdyby ten chłop okazał się jakimiś seryjnym morderca to policja miałaby tu chociaż jakiś trop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

A miałaś kogoś kto niedługo po przyjęciu covidowej szprycy dostał zakrzepicy albo problemów kardiologicznych

Ja nie miałam a cała moja rodzina i wszyscy znajomi zaszczepieni. A libed to chyba 5 x 😂

pisanie covidowa szpryca jednak stawia cie delikatnie po szurskiej stronie barykady (nie twierdze, ze jesteś TĄ mała mi, ale akurat odrzucanie tego argumentu, ze to wasze 2 nicki laczy i pisząc w ten sposób jak wyżej jest dziwne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

To z fifiego sie naigrywaliśmy, bo trudno było uwierzyc, ze sie odważy, wiec jestem zdziwiona. Ciebie po prostu ostrzegaliśmy 

Aaa okej. Ale ja mówiłam w pozytywnym sensie naigrywania. Jak przyjaciele :D takie naigrywanie lubię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Niefajnie pojechałaś brum.brum-owi.

To on ją zaczepił , nie zrozumiał prostego tekstu biorąc go do siebie i poruszył temat niezwiązany z tematem w ogóle tej wyimaginowanej zaczepki tekstem ‚nie za dużo forum’. To on był chamski w tej wymianie i on ją zainicjował. 

Bo coś zle zrozumiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Jeśli publiczne pisanie o miętoszeniu .... u swego faceta uznajesz za wysoki poziom to już nic nie poradzę. 

Nie wiem co pisała o mietoszeniu u faceta bo mimo że myślisz że ciągle tu jestem to nie jestem i nie czytam forum za wiele,może nowe tematy, i odpowiadam na powiadomienia. Little Angela była fajna każdy ja tu lubił. Wątpię że opisywała robienie loda facetowi chyba że tego temat dotyczył to co w tym złego? Seks to tabu u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, lily was here napisał(a):

Chodziło mi tylko o poziom analogii. Pieprz sugerowała jakby nikt nie mógł uczestniczyć forumowo bo oberwie głupimi tematami. Bywa i tak, ale akurat wysyp tematów na twoj temat (w tym 95% to jednak wątki założone przez fifiego) było w kontekscie tego spotkania, a nie samego faktu, ze tu piszesz. Czytając fifiego można było z dość dużym prawdopodobieństwem przewidzieć, ze skonczy to sie właśnie takimi tematami przez niego zakładanymi.

a nie ze twierdze, ze można wypisywać bzdury, bo sie spotkałaś 

Aaa dobra. No ja nie czytałam kafe nie widziałam tych tematów. Fifi weź im nie spamuj lepiej już grami spamuj albo o Zosi xd Tak prosiłam tak? W te linki od mi też mi się nie chce wchodzić, 3 tematy to mało podała na szczęście 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Będę drążyć i nalegam. Gdzie ja pisałam takie rzeczy. Dajesz mózgu. 

Mózgu to sobie mów do siebie. Ktoś z Krakowa mi mówił:) bo ja też w Krakowie jak wiesz bywam i mieszkalam Tak wyszło że pierwsze pytanie to zawsze A ktoś jeszcze z forum jest Krakowa? Nie mam żadnych danych z Twojego dowodu luzuj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, lily was here napisał(a):

To nie wiem. Tu jej nie czytam. Mała mi z Kafe sprawiała wrażenie opętanej przez demona za to.

🤣🤣 poszukam tematu o szczepionkach może znajdę:D i wkleje

13 minut temu, lily was here napisał(a):

Ja nie miałam a cała moja rodzina i wszyscy znajomi zaszczepieni. A libed to chyba 5 x 😂

pisanie covidowa szpryca jednak stawia cie delikatnie po szurskiej stronie barykady (nie twierdze, ze jesteś TĄ mała mi, ale akurat odrzucanie tego argumentu, ze to wasze 2 nicki laczy i pisząc w ten sposób jak wyżej jest dziwne).

Ja też szczepiona i całą moją rodzina i większość Polaków xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi