Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

No dużo tego co pisze dla jaj jest chyba

czy ja wiem 

Ale nie chodzisz z nimi na randki rozumiem

nie ale ja pozniej nie pisze ze nie poszedlem z nimi na spotkanie bo mialy okres wiec to bylo bez sensu a on tak :D

Jak mi jedzie? Opowiedz tu. Zacytuj 

o tobie nie czytalem ale z admina sie nabijal ze zglasza posty innych ludzi a on usuwa :D 

se wejdz zobacz co pisze bo czesto pisze o tobie on nawala caly dzien albo blokuje teraz jakies żądania okupu zamieszcze ze jak mu wp zaplaci to nie bedzie blokowal :D

cos tam pisal o tobie temat sie nazywal "twoja stara wyglada jak behemeot" jego tematy to zwykle sa wlasnie te jak wyzywa kogos od qrew albo podobne. 

masz kilka

Cytat
. Chyba tam powkuurwiam trochę adminów i moderację
hahah
haha i świrmokowi zarzucają rente na łeb, a sami ją mają

masz bo tych wysrywów jest setki a on ma jeszcze dziesiatki nickow 

https://f.kafeteria.pl/profile/194129704-pejsar/content/?all_activity=1&page=5

zanim się spotkasz w jakims lesie to polecam ci poczytac jak sie zachowuje jak nie udaje, polecam poczytac zwlaszcza te tematy w ktorych z radoscia pisze ze stara sie go tak bala ze uciekla do anglii bo biegal z nozem i cial meble bo mu w grze nie poszlo.

on ma umysl 10 latka wydaje mu sie ze wszystkich potrafi oszukac na razie z tego co widze to tylko ciebie mu sie udaje nabierac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@libed najlepsze jest to, że wg logów nikt mu żadnego tematu ani postu nie usunął ;) Pewnie trafił akurat na moment jak tematy były łączone (ten Verinii o perfumach z tym moim założonym pare miesięcy wcześniej). Pewnie w ten moment akurat trafił albo po prostu forum dostało czkawki jak to czasem ma w zwyczaju 🤷‍♂️

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, libed napisał(a):

czy ja wiem 

nie ale ja pozniej nie pisze ze nie poszedlem z nimi na spotkanie bo mialy okres wiec to bylo bez sensu a on tak :D

o tobie nie czytalem ale z admina sie nabijal ze zglasza posty innych ludzi a on usuwa :D 

se wejdz zobacz co pisze bo czesto pisze o tobie on nawala caly dzien albo blokuje teraz jakies żądania okupu zamieszcze ze jak mu wp zaplaci to nie bedzie blokowal :D

cos tam pisal o tobie temat sie nazywal "twoja stara wyglada jak behemeot" jego tematy to zwykle sa wlasnie te jak wyzywa kogos od qrew albo podobne. 

masz kilka

masz bo tych wysrywów jest setki a on ma jeszcze dziesiatki nickow 

https://f.kafeteria.pl/profile/194129704-pejsar/content/?all_activity=1&page=5

zanim się spotkasz w jakims lesie to polecam ci poczytac jak sie zachowuje jak nie udaje, polecam poczytac zwlaszcza te tematy w ktorych z radoscia pisze ze stara sie go tak bala ze uciekla do anglii bo biegal z nozem i cial meble bo mu w grze nie poszlo.

on ma umysl 10 latka wydaje mu sie ze wszystkich potrafi oszukac na razie z tego co widze to tylko ciebie mu sie udaje nabierac. 

Ale jaja,🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, shadow_no napisał(a):

@libed najlepsze jest to, że wg logów nikt mu żadnego tematu ani postu nie usunął ;) Pewnie trafił akurat na moment jak tematy były łączone (ten Verinii o perfumach z tym moim założonym pare miesięcy wcześniej). Pewnie w ten moment akurat trafił albo po prostu forum dostało czkawki jak to czasem ma w zwyczaju 🤷‍♂️

a moze mial jakies urojenia ja bym nie przywiazywal wagi do tego co on pisze bo to w wiekszosci sa wymysly jego wyobrazni chodzi mi o jego rpzekonanie o wlasnym sprycie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

Ale to ja pisałam że mam okres i nie idziemy pływać bo sobie narzekalam

Nie czytalam tego. Nabijania nie lubie

Se wejdź zobacz.. czyli nie pamiętacie jak mnie jechał, a Krejzi pamięta ale nie powie xD

masz kilka

Nic tu o mnie nie ma. Pejsar on zakładam? Widzę że nazwał kogoś starym bucem ale nie wiem za co wyrwane z kontekstu. Widzę że nabija się z kogoś że jest gruby ale nie wiem na co odpowiada znowu

te tematy w ktorych z radoscia pisze ze stara sie go tak bala ze uciekla do anglii bo biegal z nozem i cial meble bo mu w grze nie poszlo.

Porozmawiam z nim o tym

Tylko mnie nabiera ale są tu osoby co normalnie mu odpowiadają przecież typu żaba czy Elciaa. Może to Ty masz z nim kosę po prostu. Tu na forum nie widziałam żeby sie na kogoś rzucał 

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Tak to dlatego zniknęło. Masz racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ale to ja pisałam że mam okres i nie idziemy pływać bo sobie narzekalam

ja nie wiem kto co pisal  ja to tak odebralem jak on pisal. 

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Se wejdź zobacz.. czyli nie pamiętacie jak mnie jechał, a Krejzi pamięta ale nie powie xD

on pisze o tobie z 50 postow na dobę co ty myslisz ze ja wszystko pamietam jak ja tego nawet nie czytam. cos tam z dalia ze moze mu wjdzie, za chwile ze jednak nie bo nie jest dziewica itd. to sa wzajemnie sprzeczne jego jakies rozterki

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Tylko mnie nabiera ale są tu osoby co normalnie mu odpowiadają przecież typu żaba czy Elciaa. Może to Ty masz z nim kosę po prostu. Tu na forum nie widziałam żeby sie na kogoś rzucał 

tak tak ja mam z nim kose i dlatego brzydko o nim pisze a on ejst kulturalny i mily :D

badz dalej pelikanem tylko pamietaj zeby wlaczyc gps niech chociaz rodzina pozniej dlugo ciala nie szuka :D 

masz tam jego wysrywow dziesiatki poczytaj ja tam widzialem twoj nick kilka raz minimum ale masz racje to na pewno mily chlopak ale inni nie byli dla niego mili. 

najlepiej juz przed spotkaniem zrob mu przelew w jakiejs gierce to jest szansa ze bedzie milszy :D albo jakies sluchawki mu kup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

ja nie wiem kto co pisal  ja to tak odebralem jak on pisal. 

on pisze o tobie z 50 postow na dobę co ty myslisz ze ja wszystko pamietam jak ja tego nawet nie czytam. cos tam z dalia ze moze mu wjdzie, za chwile ze jednak nie bo nie jest dziewica itd. to sa wzajemnie sprzeczne jego jakies rozterki

tak tak ja mam z nim kose i dlatego brzydko o nim pisze a on ejst kulturalny i mily :D

badz dalej pelikanem tylko pamietaj zeby wlaczyc gps niech chociaz rodzina pozniej dlugo ciala nie szuka :D 

masz tam jego wysrywow dziesiatki poczytaj ja tam widzialem twoj nick kilka raz minimum ale masz racje to na pewno mily chlopak ale inni nie byli dla niego mili. 

No okej wyszukam po haśle Dalila czy coś. Nie mam GPS zawsze na adrenalinie lazilam xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Bo tu na forum udaje o czym zreszta pisze w cytatach ktore przytoczył libed.

elcia z cała sympatia nie jest właściwa osoba na patrzenie w tym sensie, ona jest mila dla goscia, który wywalił jej dane osobowe, zdjęcia, zdjęcia dzieci na kafeterie i latami po niej jechał jak po łysej kobyle na forum. Zaba nie wiem dlaczego, pewnie dlatego, ze nie chce dolewać oliwy do ognia/szkoda jest jej jego. Nie wiem tez czy jest świadoma tej całej historii. Mnie tez było go szkoda, ale w momencie jak mi jechał za nic (nigdy go przedtem nie obrażałam itd) czy zakładał tematy/podszywy ze jestem prostytutka odpuściłam sobie głaskanie swira. Watpie tez żeby zaba sie z nim spotkała w realu mimo ze są z jednego kraju nigdy chyba taki pomysł nie padł. Ale nie będę sie za nią wypowiadać, moze to zrobić sama @Żaba Monika

ja generalnie radzić ci nie zamierzam z 1 strony nie chce sie wpierdzielac w sprawy obcych ludzi, z 2 str znając szerzej kontekst i ‚znając’ fifiego forumowo pare lat więcej niz ty trochę głupio ci o tym nie powiedziec.

ja w kazdym razie uznaje ze swojej strony uznaje ze zostałaś poinformowana ;) wiec dalej jako dorosła rób co chcesz.
historia z bieganiem z nozem po domu jest prawdziwa. Wiec pytanie retoryczne na ile spotkanie ‚nad jeziorkiem’ z randomem z netu tego typu jest świetnym pomyslem.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To jest ,***** ****. Wredny typ uprzykrzający innym życie, który nie chce się leczyć.

:( akurat on musi blisko mieszkać xD wiecie no wiadomo że mogę sobie ściągnąć apke tinder i mieć co dzień nowa osobę do firendzona ale nie jara mnie to no i szkoda tych chłopaków nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Bo tu na forum udaje o czym zreszta pisze w cytatach ktore przytoczył libed.

elcia z cała sympatia nie jest właściwa osoba na patrzenie w tym sensie, ona jest mila dla goscia, który wywalił jej dane osobowe, zdjęcia, zdjęcia dzieci na kafeterie. Zaba nie wiem dlaczego, pewnie dlatego, ze nie chce dolewać oliwy do ognia/szkoda jest jej jego. Mnie tez było, ale w momencie jak mi jechał za nic czy zakładał tematy/podszywy ze jestem prostytutka odpuściłam sobie głaskanie swira. Watpie tez żeby zaba sie z nim spotkała w realu mimo ze są z jednego kraju nigdy chyba taki pomysł nie padł. Ale nie będę sie za nią wypowiadać, moze to zrobić sama @Żaba Monika

ja generalnie radzić ci nie zamierzam z 1 strony nie chce sie wpierdzielac w sprawy obcych ludzi, z 2 str znając szerzej kontekst i ‚znając’ fifiego forumowo pare lat więcej niz ty trochę głupio ci o tym nie powiedziec.

ja w kazdym razie uznaje ze swojej strony uznaje ze zostałaś poinformowana ;) wiec dalej jako dorosła rób co chcesz.
historia z bieganiem z nozem po domu jest prawdziwa.

Dzięki zatem za jeszcze kolejne ostrzeżenie. Z nożami tak, schizofrenicy tak robią znam takich 

Teraz, libed napisał(a):

może po prostu stara to zła kobieta była :D i go denerwowała swoja obecnoscia albo nie doladowala konts w tibii :D

No już nie bekujcie, schizo mogą tak robić, często też noszą że sobą nóż pod klapą kurtki czy coś, bo mają paranoję i ksobne myśli i czują się bezpieczniej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No już nie bekujcie, schizo mogą tak robić, często też noszą że sobą nóż pod klapą kurtki czy coś, bo mają paranoję i ksobne myśli i czują się bezpieczniej 

dlatego ci napsialem wlacz gps ale skoro wiesz ze nosza i wiesz co robia to powodzenia w zyciu na pewno twoje dobre serce i spotkania z nimi w lesie ich ulecza :D po co brac cale zycie leki jak dalia wyleczy dobrym slowem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość się nie leczy. Bliscy też często nie wiedzą że są chorzy jak np mieszkają sami

Teraz, libed napisał(a):

dlatego ci napsialem wlacz gps ale skoro wiesz ze nosza i wiesz co robia to powodzenia w zyciu na pewno twoje dobre serce i spotkania z nimi w lesie ich ulecza :D po co brac cale zycie leki jak dalia wyleczy dobrym slowem. 

A po co mi leczyć dobrym słowem. Ja chce tylko kogoś znać kto umie pływać i lubi xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego nawet nie wiecie ile takich osób się nie leczy 

Serio

wiemy ale to ty sie z nimi spotykasz nie my wiec nas ten problem nie dotyczy a to ze ktos sie nie leczy i dlatego zachowuje sie jak po...ny to jednak nadal jego wina. leczenie jest za darmo jak byl w gb i gdzies go pewnie policja zawiozla do lekarza to chyba nawet jakas kase na to leczenie mogl dostawac ale wolal uciec do lasu bo on jest zdrowy. mow mu tak dalej ze to normalne i leczyc sie nie trzeba to moze bedzie dla ciebie mily ale to do czasu zawsze jest.

skoro dal rade zrobic napad na sklep monopolowy to i dalby rade isc do lekarza ale ten włam pewnie tez zrobil bo sprzedawczyni byla nieuprzejma :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

:( akurat on musi blisko mieszkać xD wiecie no wiadomo że mogę sobie ściągnąć apke tinder i mieć co dzień nowa osobę do firendzona ale nie jara mnie to no i szkoda tych chłopaków nie

On i tak by nie wyszedł xD on miał pełno takich, jakichś Anulek Kwikernes itd teraz Zosia z gierki. zakłada tylko tematy o wielkiej milosci i utracie ich a i tak nic by nie zrobił, wiec żadna strata 😃 teraz będzie mógł zwalić ze to przez libeda i krejzi nie wyszło mu z dalila, a nie ze i tak by z domu nie wyszedł xD

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

wiemy ale to ty sie z nimi spotykasz nie my wiec nas ten problem nie dotyczy a to ze ktos sie nie leczy i dlatego zachowuje sie jak po...ny to jednak nadal jego wina. leczenie jest za darmo jak byl w gb i gdzies go pewnie policja zawiozla do lekarza to chyba nawet jakas kase na to leczenie mogl dostawac ale wolal uciec do lasu bo on jest zdrowy. mow mu tak dalej ze to normalne i leczyc sie nie trzeba to moze bedzie dla ciebie mily ale to do czasu zawsze jest.

Dotyczy i dlatego wam o tym pisze. Co dzień te osoby mijasz na ulicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość się nie leczy. Bliscy też często nie wiedzą że są chorzy jak np mieszkają sami

przeciez on byl w szpitalu nie raz. dobrze wie ze ma skoro nawet nam pisal ze ma i ze byl. jego matka tez wie ale co ma zrobic ? skoro uciekla to jak ma go leczyc jakby dala rade to by leczyla ale co ma zrobic biedna kobieta jak sie go boi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

On i tak by nie wyszedł xD on miał pełno takich, jakichś Anulek Kwikernes itd zakłada tylko tematy o wielkiej milosci i utracie ich a i tak nic by nie zrobił, wiec żadna strata 😃 teraz będzie mógł zwalić ze to przez libeda i krejzi nie wyszło mu z dalila, a nie ze i tak by z domu nie wyszedł xD

Ale on wyjdzie spokojnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

On i tak by nie wyszedł xD on miał pełno takich, jakichś Anulek Kwikernes itd teraz Zosia z gierki. zakłada tylko tematy o wielkiej milosci i utracie ich a i tak nic by nie zrobił, wiec żadna strata 😃 teraz będzie mógł zwalić ze to przez libeda i krejzi nie wyszło mu z dalila, a nie ze i tak by z domu nie wyszedł xD

ja uwazam ze jak mu zaplaci albo w grze doladuje to pojdzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

przeciez on byl w szpitalu nie raz. dobrze wie ze ma skoro nawet nam pisal ze ma i ze byl. jego matka tez wie ale co ma zrobic ? skoro uciekla to jak ma go leczyc jakby dala rade to by leczyla ale co ma zrobic biedna kobieta jak sie go boi. 

Mówię ogólnie A nie o fifim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi