Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, ironella napisał(a):

Tylko najpierw trzeba mieć za co kupić tę młodość której się nie miało bez kasy tej młodości raczej nikt nikomu nie użycza. Romantyczne wizje są tylko w teorii w praktyce trzeba za nie zapłacić.

Rozpamiętywanie przeszłości to chyba najszybsza droga żeby trafić do psychiatry na własne życzenie 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie wiem czy osoby w wieku takim ze jadą do sanatorium marzą o tym, żeby utkwić na jakiejś wyspie na której nie ma lekarza i trzeba gdzieś przepłynąć bo yolo. Sama bym tak nie chciała co dopiero starszy człowiek. Nie kazdy lubi sie bawic w robinsona cruzoe, niektorzy lubia po prostu wygody. Niemarnowanie 3 dni urlopu dojazd gdzieś tez zaliczam do wygody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

O, tam byś mógł libed organizować wycieczki starców w te kierunki, bo faktycznie jest popyt 🤭

To by wypaliło biznesowo gdyby miał zaplecze medyczne i transport w cenie. Ktoś by musiał tych wszystkich oskubanych staruchów leczyć na miejscu, a później odsyłać do kraju w pozycji horyzontalnej jak już ich te azjatyckie "piękności" wyczyszczą do zera.🤭

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

To by wypaliło biznesowo gdyby miał zaplecze medyczne i transport w cenie. Ktoś by musiał tych wszystkich oskubanych staruchów leczyć na miejscu, a później odsyłać do kraju w pozycji horyzontalnej jak już ich te azjatyckie "piękności" wyczyszczą do zera.🤭

😄😄😂 haahahahah smiechlam głośno.

Ale ja zrozumiałam ze to miałby taki turnus być:p

moze pozabierałby im portfele i dawkował kieszonkowe na rozrywki 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

A @Patryssia Noctis Nie pokaże Ci się bo nie chce żebyś miała być zawistna może ?:) rusz główką. Nie mam takiej potrzeby

Ale ja nie pytam dlaczego mi nie wyślesz. Nie masz takiego obowiązku i nie musisz się tłumaczyć. Mi aż tak nie zależy, by Cię prosić. Rozumiem Twoje obawy. Pytam tylko dlaczego wszyscy faceci wiedzą jak wyglądasz A JA NIE xD Nie obrażam się, tylko ciekawi mnie odpowiedź. I weź to jako mały prztyczek, a nie jakieś moje wkurzenie na Ciebie.

Spoiler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi