Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Pyszny czy BabkaBoża? Pyszny dostał bana za recydywe. Nie chciał z nami się tu kolegować

filipek na jakims forum php poznal islamiste z indonezji ktory go nawraca na wiare i mowi prawdy zyciowe i w zamian mu czasami jakies forum postawi czy napisze jak cos zepsuc. jakis tam imigrant informatyczny z indonezji spikneli sie na jakims forum i wyczyl slabe ogniwo ktore mozna nawrocic na wiare w allaha wiec mu doradza jak filip potrzebuje. 

niektore jego metody byly dobre on nie blokuje pustymi znakami jak byczy czy inni wiec widac ze ktos niegłupi mu napisał jak przeciązyc serwer zeby nie mogl odpowiedziec.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i ffilipek czasmai sie pochwali jak cos zepsul i napisal co zrobil, przeplata to tym co mu ten kolega mowi w stylu wlasnie ze "niedziewice to szmaty " itd. on to co pisze to czesto sa cale frazy zaslyszane od kogos. kiedys wklejal to co mu ten indonezyjczyk napisal zeby blokowalo. 

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Konteksty są nieważne, zostało kiedyś ustalone na kafe, że krejzola to bezdzietna lambadziara.

moze zostalo ale ja nie wiem co to znaczy :D

musialem nie czytac. 

ty nazywasz ja lambadziara ona chyba qwwerty wiec juz nie wiem o co chodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

filipek na jakims forum php poznal islamiste z indonezji ktory go nawraca na wiare i mowi prawdy zyciowe i w zamian mu czasami jakies forum postawi czy napisze jak cos zepsuc. jakis tam imigrant informatyczny z indonezji spikneli sie na jakims forum i wyczyl slabe ogniwo ktore mozna nawrocic na wiare w allaha wiec mu doradza jak filip potrzebuje. 

niektore jego metody byly dobre on nie blokuje pustymi znakami jak byczy czy inni wiec widac ze ktos niegłupi mu napisał jak przeciązyc serwer zeby nie mogl odpowiedziec.. 

To w sumie całkiem fajnie że znalazł kolegę. Gdyby mieszkali bliżej siebie to pewnie by rzucali w sąsiadów kupami

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

łomiarz niebawem wychodzi na wolnośc moze cie to zainteresuje jak lubisz ludzi naprawiac :D

Hahaha😅

Ja sie zastanawiam zawsze jak bardzo trzeba być  naiwnym , żeby bawic się skorpionem i wierzyć, że nas nie ukąsi.Potem kończy się płaczem.Ale jak mowia, chcącemu nie dzieje sie krzywda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, libed napisał(a):

tam bylo ze 30 tematow o tobie :D akurat ten zapamietalem bo reszta to standardowe teksty tylko nick inny a tresc ta sama

Mhm no to co tam było to nie wiem i nie potwierdzam ze prawda i nie wiem po co jak tam nikt mnie nie zna xd pyszny tak zakładal? 

17 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale on to krytykował bo on preferuje święte dziewice:p wiec jego zapytaj jaki ma problem, my nie mamy😜

Hahahah 

No krytykował ale ja nie będę jak preferuje święta dziewice to jego fetysz ma prawo :D

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ludzie się dziwią krejzi, że się spiknęła z betonem kiedy ona taka sama lambadziara z betonowym rdzeniem.

Czyli jednak mamy gołąbki :D A Ty libed nie wsypales jak robiłam prowo żebyś was wsypal. Krejzi ukarałas go czy to Ty zabronilas mu powiedzieć:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

Lambadziara zazwyczaj mianem tym określa się bezdzietną, niezależną kobietę po trzydziestce, która nie przywiązuje wagi do przyjętych norm społecznych.

czyli patologia jak te z woli o ktorych wkleilem artykul co dostaly po kilka lat odsiadki za to ze pomogly w gwalcie na kolezance bo wydawalo im sie ze one zeznala cos na ich kolege :D skoro nie przywiazuje wagi do norm spolecznych. normy spoleczne to wlasnie ze sie nie sra na chodniku i przestrzega prawa :D to ze ktos nie zyje jak inni to nie jest norma spoleczna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A myślisz, że homofobowie chowają się ze strachem przed gejami?

tak i czesto rzucaja w nich kamieniami bo sie ich boja tak sie strach objawia... oni sie moze boja ze ci geje z pa rady poznaj ze oni wola chlopow i powiedza to dlatego w nich rzucaja kamieniami.. tak uwazam

no patrz na casus lexa najwiekszy homofob to byl dopoki po pijaku nie napisal ze ma marzenie zdominowac mlodego chlopca i ze to absolutnie nie jest homoseksualizm :D tak wlasnie sadze ze wiekszosc homofobow to takie lexy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

O kurczę nawet nie wiedziałam.

ile to sie człowiek może nauczyc…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Elciaa napisał(a):

Homofobami najczęściej są geje.

no i znowu sie musze z toba zgodzic tez tak uwazam

p.s. pozdrow lexa i napisz ze jestem jego fanem od kiedy wyszlo ze mial 4 baby na boku do teog prace, zone i 3 dzieci. chcialbym taka organizacje czasu miec jak on zeby tyle rzeczy ogarniac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

y nazywasz ja lambadziara ona chyba qwwerty wiec juz nie wiem o co chodzi :D

Wszystko mieszasz 😛

qwetka miała swoje spersonalizowane określenia 😄

lambadziara tak to taki lachon z solarium, ale ‚bezdzietna lambadziara’

z memow to trochę coś innego ale to musiałbyś portale dla tłuków sledzic zeby to zrozumiex ;) 

Ten niuans 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mhm no to co tam było to nie wiem i nie potwierdzam ze prawda i nie wiem po co jak tam nikt mnie nie zna xd pyszny tak zakładal? 

obaj z tym ze filipek ze jestes be bo sie puszczasz i penwie masz brzydkie stopy a pyszny 20 tematow co by z toba robil zanim cei bedzie kopal po brzuchu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Jaka jest poprawna odpowiedź? Bo nie wiem czy znam

Taka laska która spamowała forum miliardem tematów pisanych capslockiem o incydencie kałowym w lidlu.

Taki trochę żeński odpowiednik naszych kolegow ;) Jesli chodzi o spamming. Ale miała swoich fanów 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

obaj z tym ze filipek ze jestes be bo sie puszczasz i penwie masz brzydkie stopy a pyszny 20 tematow co by z toba robil zanim cei bedzie kopal po brzuchu :D

Hehe czyli same nudy. No stopy ręce małe całą jestem mała ale się puszczam to Filipek mnie nie polubi już no coz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi