Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

Masza Graczykowska zarzuciła Fagacie wyrachowanie i interesowność w relacjach z mężczyznami (w tym z piłkarzem i Stuu)

Why am I not surprised 😆

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Zabrzmiało jak ciężary

Wiedza o takich osobistościach to jest pewne brzemię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, shadow_no napisał(a):

W moim rodzinnym mieście słyszałem, że nie dość, że płatne, to gwiazdą wieczoru ma być FAGATA

Nie radzę googlować kto to

Też wiem kto to ale twórczości jej za bardzo nie znam.

24 minuty temu, pyszny napisał(a):

Nie moge priv wysylac

Możesz wysłać tylko 0 wiadomości dziennie. Proszę spróbować ponownie później.

Smuteczek. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dobra, Fagaty na bok. Obczajcie Wandę Buk. Uroda jej nie pomoże w polityce.

Ale że co z nią? Dużo ładnych kobiet jest w polityce. Czemu miałoby to przeszkadzać

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.05.2026 o 21:21, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam duzo pomyslow tylko potrzebuje jakiegos wykonawcy.

to tak jak ja, lenistwo sie to nazywa po prostu..

ale przezywacie teog chajzera przeciez jak sie ktos w tym ukladzie zakocha to on nie ona tylko chlop moze byc taki naiwny i uwierzyc ze ona sie zakochala..

jaka influencerka o czym wy piszecie, przeciez chlop jest znany z tego ze jego ojciec proszek reklamowal i mam 2 kebaby ? za rok zostawwi hgo dla ahmeda ktory ma 6 kebabow i rodzice nadal beda jeczec. pewnie nie mogla z nimi wytrzymac i sie wyrwala do sponsora z kebabem i tyle matka sie nad soba powinna zastanowic czemu woli z dziadem mieszkac niz rodzicami. 

chajzer umyslowo ma pewnie z 20 lat wiec nie wiem z czym mialby z nia manipulowac, pieprz ma r acje chlop w jej wieku tez moze manipulowac, wybrala sobie takiego bo jej to pasuje i tyle.baby zawsze wscieku zostaja jak jakis ich rowiesnik se kupuje jakas dziewoje mloda, dziwne faceci jakos nie placza jak ich rowiesniczka sobie jakiegos ahmeda przygarnia :D 

jak on by zarabial jakies wieksze pieniadze w internecie to nie sprzedawalby kebabow. macie bledne przekonanie o zyskach z tego co cos ktos do sieci wstawia. na onecie jest artykul 1000 klikow na jutubie to 4 zl brutto. 

ona sie po prostu chce wyrwac z domu pewnie bo ze starymi nie moze wytrzymac a moze szukala sponsora i znalazla sobie filipa, w necie pelno ogloszen podobnych do niej 20 latek a wy przezywacie jakby to bylo jakies zjawisko jak zacmienie slonca. 

koncerty na juvenaliach zawsze byly platne, nie bylo to duzo ale zawsze sie placilo i byl bilet np. na 5 imprez jeden. otwarte koncerty to zwyle bylym jakies pasci ale za taki kult np.. bo gral co roku to u mnie zawsze sie placilo.darmowa to byla impreza na rynku jedynie. 

38 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dobra, Fagaty na bok. Obczajcie Wandę Buk. Uroda jej nie pomoże w polityce.

przaśna nie wiem czym sie tak zachwycasz przecietna kobieta chociaz jak na twojego idola to mu sie polepsza gust bo ta pierwsza doradczyni dresiara ktorej nagie foty wklejal moon duzo gorsza od tej :D taka typowa pod kibolski gust zapomnialem jak ona sie nazywala. pewnie nadal jest dorawdczynia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

baby zawsze wscieku zostaja jak jakis ich rowiesnik se kupuje jakas dziewoje mloda, dziwne faceci jakos nie placza jak ich rowiesniczka sobie jakiegos ahmeda przygarnia :D 

Nikt nie dostaje żadnego wscieku, tylko ma co najwyżej bekę z takiego cyrku ;) 

Sadzenie, ze to wsciek to trochę znowu łechtanie swojego ego januszowego - myslisz ze ktos tu leci na chajzera? 😀 czy innego niedojrzałego który musi brać aż tak młodsza? Przecież to z dużym prawdopodobieństwem przegryw, ktorego nie chciała rówieśniczka (mam wrażenie ze ta dyskusja już była…). Nikt świadomy nie poleci na typa, który jest na tyle pusty i niedojrzały, ze wiąże sie z maturzystka będą 41letnim ojcem. Zejdź na ziemie, beka to nie nie wsciek.

i co do chłopów i ich bolu o laski które wybierają ahmedow/obcokrajowcow  to chyba cie dawno w necie nie było 😀

5 minut temu, libed napisał(a):

koncerty na juvenaliach zawsze byly platne

Nie, nie były.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argument o wscieku i zazdrosci również z 2 powodu jest inwalida: wyobraz sobie, ze kobiety które to wyśmiewają tez miały te 20 lat i tez podrywały je w takim okresie takie osoby o wiele starsze i dla większości z nich było to doświadczenie obleśno-traumatyczne i z cyklu ‚nigdy w zyciu’. Wiec nie zapędzaj sie tak w tych diagnozach, ze wszyscy płaczą bo Janusz wziął jakaś młódkę naiwna. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nikt nie dostaje żadnego wscieku, tylko ma co najwyżej bekę z takiego cyrku ;) 

Sadzenie, ze to wsciek to trochę znowu łechtanie swojego ego januszowego - myslisz ze ktos tu leci na chajzera? 😀 czy innego niedojrzałego który musi brać aż tak młodsza? Przecież to z dużym prawdopodobieństwem przegryw, ktorego nie chciała rówieśniczka (mam wrażenie ze ta dyskusja już była…). Nikt świadomy nie poleci na typa, który jest na tyle pusty i niedojrzały, ze wiąże sie z maturzystka będą 41letnim ojcem. Zejdź na ziemie, beka to nie nie wsciek.

i co do chłopów i ich bolu o laski które wybierają ahmedow/obcokrajowcow  to chyba cie dawno w necie nie było 😀

nie wiem czy ktos leci skoro przezywacie i wiecie ze ma jakichs obserwatorow etc to sie chyba interesujecie bo ja np. nie wiem dla mnie to jest gosc znany z tego ze jego ojciec proszek reklamuje i sprzedaje mocno srednie kebaby nie wiem co to ma byc za jakas hot partia dla jakies 20 latki. no moim zdaniem ahmed co ma siec kebabow bedzie lepszym wyborem niz jakis dziad pewnie jeszcze z alimentami na glowie zyjaci pewnie z tego jak mu ojciec cos odpali gdy znowu jakis proszek zareklamuje. 

a on nie ma jakiegos rozwodu ? no wiec jak chciala go 20 latka to i rowiesniczke by se kupil pewnie nawet taniej.. 

jak kogo0s stac na nowy samochod to i na stary go stac jak se mloda kupil to i stara by mogl miec najwyzej tez kupiona i tyle. 

no to brzmialo jak jakas klotnia nie beka. 

no ale to wlasnie incele te hasztagi tworza i przezywaja ze baba wolala murzyna w babami jest podobnie tez zawsze przezywaja te ktore by chcialy takiego amanta a on wybral mlodsza ja tak uwazam. 

mnie tam lata czy on ma 20 latke albo czy jakas baba murzyna jak ktos to przezywa to moim zdaniem to mocno dziwne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Argument o wscieku i zazdrosci również z 2 powodu jest inwalida: wyobraz sobie, ze kobiety które to wyśmiewają tez miały te 20 lat i tez podrywały je takie osoby o wiele straszne i dla większości z nich było to doświadczenie obleśno-traumatyczne.

no wlasnie wiec czemu tak to przezywaja. jakby wychowaly sie w biedzie i chcialy uciec z domu rodzinnego to by moze myslaly jak ta blondynka a moze nie chce jej sie pracowac dorosle zycie ja dogonilo i uznala ze trzeba znalezc frajera i zostac podreczna i wychowywac dwojke dzieci a ten filip nie wyglada na zbyt madrego i uznaly ze sie da zlapac na to. 

powodu moga byc rozne a ona wcale nie musi byc naiwna lecz z premedytacja wybrac takiego wlasnie bo jest leniwa. 

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

To był zwykły temat forumowo bekowy

dla mnie to brzmi jak jeczenie bica o jakis klub demon czy cos takiego co przezywali na wykopie rymcym bedzie pewnie wiedzial o co chodzi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie widze tu przeżywania - nie  można sobie na off-topie popitolic na babskie tematy? Masz lekki problem z diagnoza cudzych odczuć przez ekran;)

Ja za siebie mogę sie wypowiedzieć i nie przeżywam. Nie moja córka, nie mój pajac, nie zazdroszczę, nawet gdyby był wolny dziękuje postoje hahah 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

dla mnie to brzmi jak jeczenie bica o jakis klub demon czy cos takiego co przezywali na wykopie

Tak, zgadles, wszyscy zazdrościmy. Ja od lat podkochuje sie w Chajzerze, szczególnie podobaja mi sie nosy u

mezczyzn tego rodu. Wydaje sie tez bardz inteligentny i dojrzały. Gdybym tylko była młodsza…

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby znalazl rowiesniczke to tez by mogla byc wyrachowane znalazl se mloda dupe do bzykania jego problem nie wiem czym sie ekscytowac. jakby znalazl 41 latke to nie gwarantowaloby to niczego. widocznie dobrze placa za te proszki i stac go bylo na nowszy model :D żenujące to będzie jak beda z tego big love robili jak marcinkiewicz i ta jego leniwa baba ktora pozniej plakala ze na rente musi isc w wieku 30+ a on ze nie stac go na alimenty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

rodzinnego to by moze myslaly jak ta blondynka a moze nie chce jej sie pracowac dorosle zycie ja dogonilo i uznala ze trzeba znalezc frajera i zostac podreczna i wychowywac dwojke dzieci a ten filip nie wyglada na zbyt madrego i uznaly ze sie da zlapac na to. 

Strasznie wchodzisz w analizy, czyżbyś przeżywał? 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi