Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Moj facet jest mlodszy o 2 lata, ale to nie jest taka duza roznica wieku, zeby miala znaczenie. Poprzedni byl mlodszy o 4 lata, tez ujdzie.

Ogolnie nie chcialabym miec faceta, przy ktorym czulabym sie duzo starsza.

Choc z drugiej strony moze wtedy by sie mnie sluchal 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bym się przechwalał, czy coś, ale mi to powinny media płacić słone pieniądze za analizy polityczne... Dwa lata temu jakoś, gdy wygrali lejburzyści - przewidziałem to, wprost prognozowałem, że konserwatyści zostaną rozniesieni, ale to wcale nie będzie oznaczać przechyłu na lewo, a karę za nieudolność prawicy - przewidziałem też, że zaczą formować się dużo mniej centrowe formacje, które w końcu zaczną przejmować elektorat Conservative Party.... No i voila...

Wszyscy ci eksperci z TVN, TVP, Polsatu otwierali szampany, że triumf postępu, a ja mówiłem: Hola, hola... to zupełnie nie o to chodzi i co?

No miazga nastąpiła w UK... Prawica i to taka mocno tożsamościowa zamiata scenę...

Serio, nie chwaląc się zbytnio jestem lepszym analitykiem niż te eksperty z TVN24 ;) 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ta lasia od chajzera jednak ma 19 lat… ciekawe czy ja prowadził na maturę 😀😂

11 minut temu, eRCe napisał(a):

Nie bym się przechwalał, czy coś, ale mi to powinny media płacić słone pieniądze za analizy polityczne... Dwa lata temu jakoś, gdy wygrali lejburzyści - przewidziałem to, wprost prognozowałem, że konserwatyści zostaną rozniesieni, ale to wcale nie będzie oznaczać przechyłu na lewo, a karę za nieudolność prawicy - przewidziałem też, że zaczą formować się dużo mniej centrowe formacje, które w końcu zaczną przejmować elektorat Conservative Party.... No i voila...

Wszyscy ci eksperci z TVN, TVP, Polsatu otwierali szampany, że triumf postępu, a ja mówiłem: Hola, hola... to zupełnie nie o to chodzi i co?

No miazga nastąpiła w UK... Prawica i to taka mocno tożsamościowa zamiata scenę...

Serio, nie chwaląc się zbytnio jestem lepszym analitykiem niż te eksperty z TVN24 ;) 

Jak jesteś taki mądry to przewidź czy laska chajzera zostanie jednak influencerka, bo na razie twierdzi, ze bardzo strzeże prywatności 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ej ta lasia od chajzera jednak ma 19 lat… ciekawe czy ja prowadził na maturę 😀😂

Jak jesteś taki mądry to przewidź czy laska chajzera zostanie jednak influencerka, bo na razie twierdzi, ze bardzo strzeże prywatności 😜 

Będzie odcinać kupony bankowo grzejąc się w "sławie" Hajzera...  Jeżeli nie jeszcze w trakcie tej relacji, to na pewno już po jej zakończeniu... Insta, lokowanie produktów i opowiadajki... Z tego jest kasa na tyle znośna, że nie trzeba iść i pracować, dlatego jestem o tym prawie przekonany. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Będzie odcinać kupony bankowo grzejąc się w "sławie" Hajzera...  Jeżeli nie jeszcze w trakcie tej relacji, to na pewno już po jej zakończeniu... Insta, lokowanie produktów i opowiadajki... Z tego jest kasa na tyle znośna, że nie trzeba iść i pracować, dlatego jestem o tym prawie przekonany. ;) 

Tez tak uwazam ;)  O ile nie w trakcie to po 😀

a ile im dajecie? Ja 13 miesięcy hahah

Możemy zrobić zakłady. Kto będzie najbliżej wygrywa generycznego gifa z discorda nerwicy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juwenalia zawsze byly super, studenci przejmowali klucze od miasta, przebierali sie i zebrali kase. Bylo duzo koncertow pod chmurka i oczywiscie pijanstwo, ale wspomnienia sa niezapomniane. Zawsze sie poznawalo jakichs nowych ludzi i imprezowalo przez 3 dni z rzedu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

a propos - wiecie ze teraz juwenalia sa płatne? Masakra 

W moim rodzinnym mieście słyszałem, że nie dość, że płatne, to gwiazdą wieczoru ma być FAGATA

Nie radzę googlować kto to

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

W moim rodzinnym mieście słyszałem, że nie dość, że płatne, to gwiazdą wieczoru ma być FAGATA

Nie moge priv wysylac

Możesz wysłać tylko 0 wiadomości dziennie. Proszę spróbować ponownie później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, pyszny napisał(a):

Nie moge priv wysylac

Bo odkąd skończył Ci się ban to znowu są zgłoszenia na to co wysyłasz

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

To wiem skad jestes :D

Aż chce się wrócić żeby nie przegapić

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, shadow_no napisał(a):

O to o tym tez slyszlaam i ponoc studenci zrobili bojkot 😛

niestety nie muszę googlowac fagaty by wiedzieć kto to😂 

3 minuty temu, pyszny napisał(a):

Nie moge priv wysylac

O nie! To straszne!!!

Taka strata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

To i tak duzo jak na potrzeby studenckie... 33 zeta  to może  być juz skrzynka piwa w Biedronce?

Inflacja 😛

z drugiej strony maja przynajmniej jakis repertuar bardziej pod siebie/ swój wiek (nie licząc fagaty). 
Nie to zebym coś miała do tych zespołów, ale za moooooich czaaaaasow na każdych juwenaliach, dosłownie każdego roku i każdej uczelni były to 3 zespoły na krzyż - hey, t.love i chyba kult.

spoko zespoły i znane ale to nie były jakies szczególnie bandy mojej generacji, jak ktos słuchał rocka to dla nich ekstra ale to nie było specjalnie na czasie. No i nie w kolo Macieju 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Przez Przemysława Pravika z Kowbojek niestety wiem kto to... Huh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi