Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No i te usteczka. Rozumiem ze pewnie naturalnie ale robią taki strasznie damski vibe. Jest ładny ale ładny sposobem jak 15latek który uswiadomil sobie swoja atrakcyjność i wyrywa w koledżu i każda laska sie nim jara w tym okresie. Nadaje sie jak najbardziej na modela/aktora ale dla mnie jest totalnie niemęski z wygladu.

ladny na taki banalny oczywisty sposób jest ze wiadomo ze w koledżu będą piszczeć.

no gdzież  wyglądają na powiększone 

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja miałem ostatnio kryzys i już miałem wracać na srafe, na szczęście udało mi się z tym wygrać i jednak tam nie wrócę ;) . Póki co. Tam sami wariaci siedzą, tylko się kłócą. Zwariować tam idzie.

Czuję się już dużo lepiej odkąd przestałem tam pisać. 

Mam więcej czasu na granie w gierki teraz. Trochę to smutne, że 31 lata, a ja ani żony ani dzieci tylko jakieś głupie gierki, no ale life is brutal. 

Nawet jakbym już miał potomstwo, to gdy dorosną, to będe stary. Nie wyszło mi w tej kwestii zupełnie ;/. 

Ale gierka jest, moja Czelsi i smoki można pozabijać xD.

Ja na razie uciekam, bo udalo mi się wygrać z kryzysem srafe, ale jak znowu będe myślał o powrocie, to niestety wrócę. Mam nadzieje, że nie będzie bana xD.

Sorki, że jestem męczący, dla mnie srafe jest jeszcze bardziej męczące i uciążliwe ;D

Pa xD

No i niestety kolega poległ w walce z kryzysem. Wrócił i wściekle spamuje. Ale jak tu opisywał jaki jest szczęśliwy to nawet na moment mu uwierzyłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, ironella napisał(a):

Dlatego że  masz sztywne włosy? Ja się czeszę raz tak raz tak najczęściej na bok bez problemu.

Nie, nie są sztywne, ale żyją własnym życiem. Np. jak podkręcam końcówki wieczorem do wewnątrz, to rano pół głowy mam tak a drugą połowę na zewnątrz 🤦🏻‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pokraka napisał(a):

no gdzież  wyglądają na powiększone 

Nie smialam  już go oskarżać zakładając ze jednak ta uroda jest naturalna 🤣 ze jednak to by było zbyt cliché zeby to zrobił sztucznie i wyglądał tak dziewuszkowato i jego siła tkwi jednak w naturalności.

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

A ja tam się cieszę że mam inny gust, a wy wszystkie taki sam. 😛

Rzepa będzie tylko dla ciebie 😜

10 minut temu, Pokraka napisał(a):

Mało, że usta ma powiększone to jakoś tak niesymetrycznie

Właśnie ta asymetria mnie zwiodla ze jednak natura 😜

5 minut temu, Pokraka napisał(a):

Każda z każdą na raz  😂

Ja tego środkowego spokojni mogę odpuscic , wybrać trzeba było jakiegos ale to nie taki wybor ze bym walczyła 😜🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie, nie są sztywne, ale żyją własnym życiem. Np. jak podkręcam końcówki wieczorem do wewnątrz, to rano pół głowy mam tak a drugą połowę na zewnątrz 🤦🏻‍♀️

To moje są podatne na stylizacje ale wszystko dąży do wyprostu. Na sailor moon bym ułożyła ale nie przetrwałaby długo ;)

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

@Śliwka Bla Bla pamiętasz z ero portki z hieną w awku?

Ja pamoetam a co jest? Taki krejzol / krejzola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie smialam  już go oskarżać zakładając ze jednak ta uroda jest naturalna 🤣 ze jednak to by było zbyt cliché zeby to zrobił sztucznie i wyglądał tak dziewuszkowato i jego siła tkwi jednak w naturalności.

Rzepa będzie tylko dla ciebie 😜

Właśnie ta asymetria mnie zwiodla ze jednak natura 😜

Zapewne przed powiększeniem miał delikatnie asymetryczne usta, a osobie robiącej zabieg powiększenia zabrakło umiejętności by to wyrównać i jeszcze to podkreśliła. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Elciaa napisał(a):

A ja tam się cieszę że mam inny gust, a wy wszystkie taki sam. 😛

Elcia jesteś chyba pierwsza laska jaka znam czy realnie czy internetowo z anty daddy issues:p i anty hetero issues 😜

Głównie jak laski maja odchyły to ida w ramoli jednak

Teraz, Pokraka napisał(a):

Zapewne przed powiększeniem miał delikatnie asymetryczne usta, a osobie robiącej zabieg powiększenia zabrakło umiejętności by to wyrównać i jeszcze to podkreśliła. 

Kurde taki aktor zeby mu kluczowa rzeczy tak spieprzyc 😜 wspolczix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie spamuje, więc wypraszam sobie te oszczerstwa, a ja jestem szczery chłopak. 

Od dwóch dni nie wchodziłem na srafeterie, gram sobie w grę, a mój kumpel z Holandii mnie uczy holenderskiego.

Niedługo sobie idę nad wodę. Pewnie jakiś podszyw się podszywa pode mnie ;)

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja pamoetam a co jest? Taki krejzol / krejzola

7 minut temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Nie. A powinnam? 🙂

Cooo? To ta niby świeżynka z gwiazd kojarzy portki a stary zwyrol z ero z kompromami za uszami nie? 😄

Tak się zastanawiałam czy ta krejzola ma jakieś wspólne geny z misiem Koralgolem, że tak język kaleczą bzdurami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Cooo? To ta niby świeżynka z gwiazd kojarzy portki a stary zwyrol z ero z kompromami za uszami nie? 😄

Tak się zastanawiałam czy ta krejzola ma jakieś wspólne geny z misiem Koralgolem, że tak język kaleczą bzdurami.

Jeszcze seven regularnie rzuca słowami jak z kapelusza, kompletnie nie przejmując się ich faktycznym znaczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kolargol moim zdaniem tak kaleczy dla niepoznaki, portki pisała surrealistycznie bzdury i właściwie nic więcej, przynajmniej w czasie w którym ja jestem wstanie pamiętać.  Misiek próbuje udawać normalnego użytkownika popierdując słodko poza momentami kiedy dorzuca hejciki do ognia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

On / ona pisali tez na uczuciowym jak przyszłam;) myslalam ze to babka boża bo dobrze sie dogadywali 😜 portki były znacznie bardziej odklejone, ten koralgol udaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi