Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozumiem z czym macie problem żeby taki dział istniał skoro wyraźnie zaznaczyłem że przed wejściem ma być baner na całą strone 18+ i wchodzisz na własna odpowiedzialność. nie musicie tam wchodzić nawet. 

jestescie jak te osoby niepalące co za palaczami biegają i każą im odejśc bo wdychacie ich dym. a kto wam każe tam przychodzić?

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale wiem o czym mowisz z tym ostrzezeniem. Sama miałam taki pomysł że takie coś by się przydało akurat nie na temat wyzwisk tylko jakiś tematów drastycznych czy kryminalnych co może komuś nasilić objawy nerwicy. Ale niestety nie da się tak tutaj ustawić bo pytalam

To znaczy że żadnej nie wyrwiesz na swoją aktywność z tej beczki. Chyba że lubisz wyzywać dziewczyny

lubie psycholki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

To idz se gdzie indziej tu nie potrzeba takiego działu.

Zaloz se własne forum i ustawiaj po katach degeneracie. Jak ci nie pasuje to nie musisz sie tu z uporem maniaka rejestrować.

i tak za chwile polecisz 

a dlaczego mam poleciec skoro nie jestem tym za którego mnie bierzecie? to moje pierwsze konto na tym forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

o znaczy że żadnej nie wyrwiesz na swoją aktywność z tej beczki. Chyba że lubisz wyzywać dziewczyny

To degenerat byczy z kowbojek. Nie radze wchodzic z nim w jakiekolwiek dysputy

9 minut temu, rough_boy napisał(a):

a dlaczego mam poleciec skoro nie jestem tym za którego mnie bierzecie? to moje pierwsze konto na tym forum

Oczywiscie ze jesteś i skoncz pajacować. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja mam lepsze rzeczy do roboty niż hejty, chociażby granie w gierkę xD. Super zabawa.

Haha krejzi podobno przez niego z kafe uciekła, ciekawe czy stąd też ucieknie, bo nie będzie mogła uwolnić się od niebezpiecznego stalkera Xd

Nie, nie przez niego, już niech sobie zasług noe przypisują ani on, ani kulka Gienia 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od rana w łóżku i gram w grę xD. Atmosfera jakbym był w psychiatryku 😜

Ale może się wybiorę do miasta w końcu na tę pizzę. Do pizzeri, gdzie ostatni raz byłem w gimbazie chyba Xd. Dobre sosy mają ;P.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Lucy32 napisał(a):

😅😅😅W sumie świetne i celne porównanie 

No nie, akurat miejsce publiczne jest dla wszystkich i moim zdaniem oczekiwanie, żeby nie było zatruwane dymem, bo ktoś nie potrafi opanować nałogu, jest całkiem rozsądne. Podobnie z muzyką czy głośnym bekaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

No nie, akurat miejsce publiczne jest dla wszystkich i moim zdaniem oczekiwanie, żeby nie było zatruwane dymem, bo ktoś nie potrafi opanować nałogu, jest całkiem rozsądne. Podobnie z muzyką czy głośnym bekaniem.

Dokładnie. Ciężko tez ‚nie biegac za palaczem’ jak lezie przed tobą i jara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Babka ty jestes nieocenionym źródłem wszelkich informacji. Dzięki 😅

A spoko. Ja niektórych ze srafe potrafię rozpoznać po pierwszym poście, ich kłamstwa również.

Darek uwielbia pisać bajeczki i kłamać, żeby zaistnieć. Ja się brzydzę kłamcami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, rough_boy napisał(a):

widziałem to konto bo Elcia go zacytowała ale to nie byłem ja, nie zdziwyłbym się nawet gdybyś to był ty jak od paru miesięcy podszywałeś się pode mnie na swoim "forum" free BSD gdzie pisałes jako ja a potem na kafe przychodziłeś i pisałeś co bycznik pisze. a rym cym cie wyjaśnił ostatnio że to byli poważni admini z US and A i cie wygonili stamtad podobno, a jeden ci tableta wysłał 

Sam tu napisałeś kim jesteś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Dokładnie. Ciężko tez ‚nie biegac za palaczem’ jak lezie przed tobą i jara.

Trzeba gaśnicę nosić jak Braun :D

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tylko te ładne i nie uważam że ja mam jakieś specjalne traktowanie.

Ja nie wiem, kto ma tu jakie traktowanie, bo jestem tutaj tylko niemile widzianym gościem, ale jeśli tak uważasz to zapewne masz rację.

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Inaczej nie dostałabym zjeby za to wszystko za co się obraziłeś xd

Ja nie wiem, za c ty dstajesz zjeby i d kogo, i nie chcę wiedzieć. To już nie moja sprawa i nigdy nie powinna nią być, żałuję tylko że tę granicę postawiłem tak późno.

Tak, ten popi…dolony edytor nagle postanowił, że w niektórych słowach nie będzie wstawiał literki „o”. A potem się naprawił, przy słowie „kogo”. Super jest to Invision.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, rough_boy napisał(a):

@shadow_no

sugeruję stworzenie działu o nazwie HARD ZONE (nazwa zasugerowana mi przez google AI)

wejście na własną odpowiedzialność gdzie moderacja nie ma prawa banować ani usuwać postów, z zaznaczeniem że nie jest ti dział dla wrażliwych. Jak ktoś jest wrażliwy to niech wchodzi na własne ryzyko ale niech nie płacze jak ktoś go zwyzywa. Czy można utworzyć taki dział ?

Hej, to nie do końca to miejsce w sieci na te treści. Tu trochę inaczej działamy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi