Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nadal masz ta schizofrenię?

Nie wiem, wg. Ludzi ze srafe mam.

Ale leków nie chce brać, bo w miarę możliwości dbam o ciało i uprawiam sport. Poznałem kilku kolegów, którzy biorą leki to albo przytyli dużo lub w ogóle z domu nie wychodzą. A ja lubię sobie iść na spacer do lasu albo pooglądać zachody słońca.

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Bracie! Witamy

Haha witajcie xD

U psychiatry wylądowalem jak mialem 17 lat i bralem rispolept 5 dziennie xd.

Półtora roku pozniej był psychiatryk, lol.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

I pytanie czy to dobrze czy źle, że w końcu do nas trafiają :D

Właśnie :D

17 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie wiem, wg. Ludzi ze srafe mam.

Ale leków nie chce brać, bo w miarę możliwości dbam o ciało i uprawiam sport. Poznałem kilku kolegów, którzy biorą leki to albo przytyli dużo lub w ogóle z domu nie wychodzą. A ja lubię sobie iść na spacer do lasu albo pooglądać zachody słońca.

Aaa to ciekawe co piszesz 😀 Z pewnością mamy tutaj jakiś lepszy pogląd i wiemy kto odlatuuuujeeeee😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Tyle lat na forum musi mieć jakiś powód. 

Mam nadzieję, że ci owi, którzy zostali  ludzie nie będą tu rozwalać forum bo my tutaj to troszkę inny profil. 

Fenomen Kafeterii, a kiedyś Kowbojek polega(ł) na efekcie "Dzikiego Zachodu", przypominając żywo internet z pierwszej dekady lat dwutysięcznych. Moderacja jest od wielkiego dzwonu, więc masz prawie nielimitowaną swobodę pisania, wyrażania swoich opinii, więc ludzie częściej przeginają tocząc różne spory w konsekwencji wybuchają różne afery, no i to się czyta jak "Modę na Sukces" w wydaniu pisemnym. Do tego barwność postaci i ich życiowych losów też budowała oba fora.

PS. Pogoda dopisała, spacerek zaliczony. 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KochamBabkęBożąo nie ja saun nie lubię ja na termach szybko się duszę. Mordować nie morsowalam ale jestem  zimnolubna ogólnie i wodolubna :3

ja nie czytam raczej wszystkiego ja nawet nie odczytuje wszystkich cytatów do mnie bywa xD

Klaudia zleje VPN i przyjdzie jeśli będzie tęsknić a tam nie da się pisać. Chyba że jednak VPN jest dla niej ważniejszy od was to tak też może byc

Ale mnie mega zaciekawiło jaką masz schizo? Na co brałeś risolept i jak się zaczęło u ciebie?

Wgl wydaje mi się że dziewczyny też coś mówiły że mają jakieś nerwice a ja nawet zapomniałam je o to zapytac… wiem ze elcia ma nerwice lękowa i adhd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

Fenomen Kafeterii, a kiedyś Kowbojek polega(ł) na efekcie "Dzikiego Zachodu", przypominając żywo internet z pierwszej dekady lat dwutysięcznych. Moderacja jest od wielkiego dzwonu, więc masz prawie nielimitowaną swobodę pisania, wyrażania swoich opinii, więc ludzie częściej przeginają tocząc różne spory w konsekwencji wybuchają różne afery, no i to się czyta jak "Modę na Sukces" w wydaniu pisemnym. Do tego barwność postaci i ich życiowych losów też budowała oba fora.

PS. Pogoda dopisała, spacerek zaliczony. 

Kowbojek już nie istnieje? 
mnie tam hejt nie jara ale za to lubię takie stare emoty i ogólnie wygląd stron nie wiem jak to się nazywa interfejs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, eRCe napisał(a):

Fenomen Kafeterii, a kiedyś Kowbojek polega(ł) na efekcie "Dzikiego Zachodu", przypominając żywo internet z pierwszej dekady lat dwutysięcznych. Moderacja jest od wielkiego dzwonu, więc masz prawie nielimitowaną swobodę pisania, wyrażania swoich opinii, więc ludzie częściej przeginają tocząc różne spory w konsekwencji wybuchają różne afery, no i to się czyta jak "Modę na Sukces" w wydaniu pisemnym. Do tego barwność postaci i ich życiowych losów też budowała oba fora

Kowbojek nie pamiętam. W ogóle na Kafe trafiłam przez przypadek i nigdy nie ogarniałam wpisów i tematów 😛 Jakiś to sprzeczne ze mną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Kowbojek nie pamiętam. W ogóle na Kafe trafiłam przez przypadek i nigdy nie ogarniałam wpisów i tematów 😛 Jakiś to sprzeczne ze mną. 

Trzeba mieć w sobie coś z miłośnika wariactwa wszelakiego, a jeszcze najlepiej być fanem Monty Pythona by tam się ostać 😆 

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Kowbojek już nie istnieje? 
mnie tam hejt nie jara ale za to lubię takie stare emoty i ogólnie wygląd stron nie wiem jak to się nazywa interfejs

Kowbojki to miejsce skąd się oryginalnie wywodziłem - najbardziej zwariowane miejsce w polskim internecie bez dwóch zdań. Ładnych parę lat już nie istnieje ten serwis, niedługo dekada chyba strzeli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi