Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

"Miłość zmienia świat w różnobarwny sad" 🎶 😁

Ja tam w starych widłach sie mieszczę tak ze ten:p

5 minut temu, libed napisał(a):

duzy jestem w szerz to mi nie grozi to akurat :D

teraz juz zaden nie ciagnie bo eu zakazala jakies tam mocy i juz wszystkie sa do bani chyba ze kupisz lezak magazynowy sp[rzed 5 lat

musi byc stojacy ?

Wszerz wszerzu:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Pokraka napisał(a):

Ale zostawić dzieci poniżej 13 roku z 17 latniem to nie tylko brak odpowiedzialnosci ale i paragrafy. 😉

Tamto to juz na szczęście przeszłość, ulżyło mi, że sie rozstał z niezbyt stabilna emocjonalnie dziewczyna że tak delikatnie to ujmę. 

Kręci teraz już z inną, ciekawe po kim on taki kochliwy 😝

mialem napisac kochliwy jak matka :D

no nie dziwie sie pewnie po tym jak powiadomil policje to tamta laska niestabilna uznala ze jej nie kocha skoro rtodzicom powiedzial :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, ironella napisał(a):

No za elciowanie i nie tylko. Kolego @libed proszę wystawic gola dupe zeby kazdy po kolei mógł przylać.😄

mnie ekshibicjonizm wyszedl na zero to nie da rady :D

11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dziękuję, ale odkąd jestem mężatką, to mam dość ograniczony zakres odpałów 😄

czego oczy nie widza tego sercu nie zal maz nie musi wiedziec co robisz w internetach :D

a jak juz cie wypromujemy i ew. bedzie sie oplacalo wejsc na only fans to powiesz mezowi ile kasy z tego jest to moze pozwoli :D

10 minut temu, lamma napisał(a):

chyba chodzi o zachowywanie sie jak zwierzak albo bachor, haha

tak tam bylo jakies pytanie o udawanie zwierzat czy krolikow i przebieranie sie w jakis takie ubranka jak qwerty opowiadala ze przed chlopem paraduje ale nie wiem czy to byla uczennica czy policjantka :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

penwie mu wyszlo ze lubi byc psem/krolikiem krepowanym linami i byc bity pejczem :D 

Dokładnie, pewnie mu wyszło ze uległy a kreuje sie na prawaka 😛 

Teraz, libed napisał(a):

a gdzie jest @Dalila_ ja czuje ze to jest zabawa dla niej to takei polaczenie klaudiusza z nimfa cos czuje. 

Ten jak sie rozochocił na cudze wyniki 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ilu jest amatorów grubych bab ze zwisami i celulitem 🤔

podobno bardzo duzo ale to musisz jeszcze przytyc bo teraz sie nie lapiesz na fantazje zbokow fiddersow. 

podobno na zbiornikach ogladaja takie typowe baby statystyczne matki 3 dzieci tak ktos tam pisal kiedys moze moon ktory ma konto na zbiorniku od 13 lat czy jakos tak :D

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Dokładnie, pewnie mu wyszło ze uległy a kreuje sie na prawaka 😛 

Ten jak sie rozochocił na cudze wyniki 😃

ja wlasnie wychodze chce zeby wam ktos temat rozruszal jak mnie nie bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

podobno bardzo duzo ale to musisz jeszcze przytyc bo teraz sie nie lapiesz na fantazje zbokow fiddersow. 

podobno na zbiornikach ogladaja takie typowe baby statystyczne matki 3 dzieci tak ktos tam pisal kiedys moze moon ktory ma konto na zbiorniku od 13 lat czy jakos tak :D

ja wlasnie wychodze chce zeby wam ktos temat rozruszal jak mnie nie bedzie :D

Feedersow 

Ogolnie to poprawiam bo libed lubi to;p to taka gra wstępna dla niego. Lubi być tłamszony i mieć wytykane bledy ortograficzne.

normalnie nie poprawiam ludzi, bo to niekulturalne 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, libed napisał(a):

bo elka pewnie sama sie oszukuje ze ona nie lubi popularnosci a tylko czeka az ktos ja zapyta o to co tam jakis lex na privie pisal czy inny lezak :D

Godzinę temu, libed napisał(a):

odwrotnie jak lubi byc bity,duszony, sex w parku jak ludzie patrza itd. to zbok :D

no bo normalna droga ewolucji jest okreslona jak ktos z niej zbacza to zbok :D wiekszosc ludiz nie lubi bic bita ani w parku sexu nie uprawia czy za kamienica :D

no wiedzialem kiedy wejsc

nie mam zadnych fantazji ja jestem nudny :D wszystko co bylo do realizacji zrealizowane moge umierac :D nie ciekawia mnie jakies liny ani sex za kamienica :D

35 minut temu, libed napisał(a):

jakbys potrzebowala managera to ja sie moge zglosic wypromuje cie lepiej niz lezaka i elke ostanio :D

🙄🙄🙄

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Właśnie wyszło, że Wam powinienem założyć knebel i strzelić klapsem po pupach. Tzn. Tobie akurat nie

nohomo

😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi