Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, ironella napisał(a):

kiedyś na okrągło gadał o grubych babach i babochłopach.

zestarzalem sie :D

kiedys tez baba sie konczyla na 55kg teraz podnioslem poprzeczke jak sam sie zrobilem grubas :D

6 godzin temu, Pokraka napisał(a):

Coś mało wiarygodny test bo ekshibicjonizm powinnaś mieć na 90% przynajmniej. Nie trzeba biegać w płaszczu po parku wystarczy opowiadać o wszystkim o intymnych szczegółach swego życia  😉 

bo elka pewnie sama sie oszukuje ze ona nie lubi popularnosci a tylko czeka az ktos ja zapyta o to co tam jakis lex na privie pisal czy inny lezak :D

6 godzin temu, Pokraka napisał(a):

W ramach 17% ekshibicjonizmu wstawię wyniki  😂

vanilia witaj wsrod nudziarzy :D ja mialem chyba 90% pobilas mnie :D

6 godzin temu, ironella napisał(a):

Czy jest tu ktoś jeszcze bez certyfikatu z własnych preferencji? Bo widzę że już chyba pół internetu zrobiło ten test. Bez certyfikatu teraz nie wpuszczają na imprezy czy jak? 😜

tak bez testu do tematu nie wpuszczaali

4 godziny temu, ironella napisał(a):

Libed to jednak ma głowę na karku.

to nie libed go wrzucil juz nie pamietam kto ale pewnie agent albo nimfa ja tam bylem ten nudny i gadalem o polityce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, libed napisał(a):

kiedys tez baba sie konczyla na 55kg teraz podnioslem poprzeczke jak sam sie zrobilem grubas :D

Czyli to jednak jest względne? Bo mówiłeś ze kazdy knur ma prawo do swoich upodobań 😅 niezależnie od tego jak sam sie prezentuje 😅

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pokraka napisał(a):

A ja potrzebuje urlopu dawno byłam. 

dobre ceny na loty do ZEA od jutra od 15 maja wystratowac bierz i hotele tez tanie :D

moj znajomy mnie wlasnie namawial przed chwila ale nie mam czasu niestety bo bym sie skusil :D

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Pisałam już, że podgladacz obnażacz, oczywiście na bazie wanilii.

gdzie sie obnażasz :D ? 

moze w internecie chcesz :D ?

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

A propos maszyn - macie do polecenia jakis odkurzacz taki stojący (bez tego ciała, nie wiem jak to okreslic), zeby porzadnie ciagnal? 😃 mój chyba umarł.

siostra ma dysona i jest zajebisty ale może znacie coś bardziej budżetowego ?;) i dobrze działającego

dyson jest budzetowy

napisz jaki chcesz to ci znajde dobre cen

pokraka pisala cos o samsungu jak chcesz samsunga to mam kody rozne np. -5% albo nawet 10% itd. moge ci wziac z telefonem odejmie ci jeszcze 100zl ale to dopiero po 10.03

karcher myjacy jest dobry ale drogi i zajmuje wiecej miejsca. na karchery masz tez jakis rabat urodzinowy 10%

Godzinę temu, lamma napisał(a):

Nie potrzebuje testu żeby wiedzieć że jestem waniliowa. W sumie ta społeczna "twarz" jaka inni pokazuja światu mało się przekłada na preferencje łóżkowe 

czesc dumbo zrob se czuje ze nas zaskoczysz jak pieprz jakims podgladactwem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

dobre ceny na loty do ZEA od jutra od 15 maja wystratowac bierz i hotele tez tanie :D

moj znajomy mnie wlasnie namawial przed chwila ale nie mam czasu niestety bo bym sie skusil :D

Nie mogę, bo mam dzieci niesamodzielne 😊  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

gdzie sie obnażasz :D ? 

moze w internecie chcesz :D ?

dyson jest budzetowy

napisz jaki chcesz to ci znajde dobre cen

pokraka pisala cos o samsungu jak chcesz samsunga to mam kody rozne np. -5% albo nawet 10% itd. moge ci wziac z telefonem odejmie ci jeszcze 100zl ale to dopiero po 10.03

karcher myjacy jest dobry ale drogi i zajmuje wiecej miejsca. na karchery masz tez jakis rabat urodzinowy 10%

czesc dumbo zrob se czuje ze nas zaskoczysz jak pieprz jakims podgladactwem

Dyson v8 chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, lamma napisał(a):

no jak ktos nie lubi bolu to dla niego tak xD

odwrotnie jak lubi byc bity,duszony, sex w parku jak ludzie patrza itd. to zbok :D

no bo normalna droga ewolucji jest okreslona jak ktos z niej zbacza to zbok :D wiekszosc ludiz nie lubi bic bita ani w parku sexu nie uprawia czy za kamienica :D

33 minuty temu, ironella napisał(a):

Libed to juz chyba ma czkawke i pieką go uszy od tych plotek.😄

no wiedzialem kiedy wejsc

32 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ty mu nie podpowiadaj takich rzeczy, bo bedziemy musieli tego sluchac, a tam sa zapewne takie fantazje, o jakich sie filozofom nie snilo.

nie mam zadnych fantazji ja jestem nudny :D wszystko co bylo do realizacji zrealizowane moge umierac :D nie ciekawia mnie jakies liny ani sex za kamienica :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Czyli to jednak jest względne? Bo mówiłeś ze kazdy knur ma prawo do swoich upodobań 😅 niezależnie od tego jak sam sie prezentuje 😅

tak ma po prostu jakis bardziej wyrozumialy sie stalem nie wiem z czego to wynika :D stwierdzilem ze mozna byc szczuplym i wazyc wiecej :D 

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

W wzrost obniżyłeś jak zmalałeś na starość?😅

nie wzrostu trzymam sie stalego powyzej 170cm ni to baba ni to chlop no chyba ze naprawde szczupla to jeszcze mozna uznac ze baba ale dla mnie i tak za wielka bo ja nawet 180 nie mam. 

no i bez przesady w druga strone 150cm to dziwne by bylo :D

9 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie mogę, bo mam dzieci niesamodzielne 😊  

jeden jest duzy skoro sie zakochal i baba chcial skoczyc z okna z powodu rozlaki z nim to ogarnie reszte dzieci :D

zrob jak ci ludzi z warszawy co sie zmyli w pradze i zostawili dzieci :D

albo bez meza :D tam wyrwiesz jakiegos araba :D o ile z babami to tam problem i w workach chodza wiec mozna sie naciac o tyle chlopa to powinno byc latwo 

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Dyson v8 chce

moze jednak samsunga :D ? ok poszukam

6 minut temu, lamma napisał(a):

Przechwytywanie.PNG.08bd8fb85db4764c29fbaf97ec9b7e96.PNG

huh nic dla mnie zdumiewajacego

masz jak crazy tylko bez ekshibicjonizmu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nie wzrostu trzymam sie stalego powyzej 170cm ni to baba ni to chlop no chyba ze naprawde szczupla to jeszcze mozna uznac ze baba ale dla mnie i tak za wielka bo ja nawet 180 nie mam. 

Ja bym sie na twoim miejscu bala że jakiegoś babochłopa wyprowadzisz kiedyś z równowagi i się rzuci na ciebie z pazurami za takie teksty.😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, lamma napisał(a):

Przechwytywanie.PNG.08bd8fb85db4764c29fbaf97ec9b7e96.PNG

huh nic dla mnie zdumiewajacego

A co to zwierze i age player ?

31 minut temu, libed napisał(a):

tak ma po prostu jakis bardziej wyrozumialy sie stalem nie wiem z czego to wynika :D stwierdzilem ze mozna byc szczuplym i wazyc wiecej :D

Czyli ludzie sie zmieniaja?:p

32 minuty temu, libed napisał(a):

Byłam pewna ze dla ciebie idealny 🤭

32 minuty temu, libed napisał(a):

moze jednak samsunga :D ?

A masz do polecenia ze dobry ? Ma ciagnac 😛 to podstawa zycia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, ironella napisał(a):

Ja bym sie na twoim miejscu bala że jakiegoś babochłopa wyprowadzisz kiedyś z równowagi i się rzuci na ciebie z pazurami za takie teksty.😏

duzy jestem w szerz to mi nie grozi to akurat :D

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A masz do polecenia ze dobry ? Ma ciagnac 😛 to podstawa zycia 

teraz juz zaden nie ciagnie bo eu zakazala jakies tam mocy i juz wszystkie sa do bani chyba ze kupisz lezak magazynowy sp[rzed 5 lat

musi byc stojacy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

duzy jestem w szerz to mi nie grozi to akurat :D

teraz juz zaden nie ciagnie bo eu zakazala jakies tam mocy i juz wszystkie sa do bani chyba ze kupisz lezak magazynowy sp[rzed 5 lat

musi byc stojacy ?

Musi.

ten dyson widziałam jak działa i jest świetny akurat.

wiec jak masz mi polecać nieciągnący to pozostanę przy tym:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, libed napisał(a):

jeden jest duzy skoro sie zakochal i baba chcial skoczyc z okna z powodu rozlaki z nim to ogarnie reszte dzieci :D

Ale zostawić dzieci poniżej 13 roku z 17 latniem to nie tylko brak odpowiedzialnosci ale i paragrafy. 😉

Tamto to juz na szczęście przeszłość, ulżyło mi, że sie rozstał z niezbyt stabilna emocjonalnie dziewczyna że tak delikatnie to ujmę. 

Kręci teraz już z inną, ciekawe po kim on taki kochliwy 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi