Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Jeśli mam skończone 35 to jak mogę nie mieć 36 jak skończyłem 35

Jeszcze lepiej podawać rocznik i patrzeć jak się komuś marszczy czoło z wysiłku dodawania i odejmowania.

Już cię chciałam na łańcuch wziąć do haremu a tu się okazuje, że bym była za stara pani dla ciebie 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Gdy młodość przemija wór jest dłuższy od kija. Ale to nadal kij.

Haha zawsze zostaje opcja plastyki moszny. Klinika do której chodzę w ofercie dla facetów ma między innymi rewitalizację prącia😂 i powiększanie kwasem hialuronowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Brzmi jakby potrzebne było zezwolenie konserwatora zabytków

A kolega pyta czy ten kwas to działa?

No, rewitalizacja prącia brzmi jak jakaś wielka inwestycja infrastrukturalna.😄 A czy i jak kwas działa w tych obszarach to nie mam pojęcia, nigdy się tym nie interesowałam, ale skoro kliniki maja takie zabiegi w ofercie to pewnie coś tam działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Hehe no na dwoje babka wróżyła,co bedzie to biorę 

I na zaś trzeba kupić jak przystało na starszą panią. 😁

44 minuty temu, ironella napisał(a):

No, rewitalizacja prącia brzmi jak jakaś wielka inwestycja infrastrukturalna.😄 A czy i jak kwas działa w tych obszarach to nie mam pojęcia, nigdy się tym nie interesowałam, ale skoro kliniki maja takie zabiegi w ofercie to pewnie coś tam działa.

Ciekawe czy to wygląda w miarę naturalnie, czy równie naturalnie co wypełniacze na twarzy. Czyli jakby coś delikwenta użądliło. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Pokraka napisał(a):

Pocieszające jest, że takie zabiegi są w ofercie, czyli jakoś się pewnie sprzedają. Ergo nie tylko baby są takie głupie by dawać sobie robić krzywdę za własne pieniądze 😝

Jest jeszcze tatuowanie głowy tak, żeby udawać, że ma się włosy, gdy się łysieje. Takie kropki ci tatuują i wygląda jak krótko ścięte włosy. Trzeba potem non stop chodzić ściętym krótko, bo inaczej się wyda. I faceci sobie to robią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pokraka napisał(a):

I na zaś trzeba kupić jak przystało na starszą panią. 😁

Ciekawe czy to wygląda w miarę naturalnie, czy równie naturalnie co wypełniacze na twarzy. Czyli jakby coś delikwenta użądliło. 

Efekt końcowy to pewnie kwestia dawki i modelowania😄

58 minut temu, Pokraka napisał(a):

Pocieszające jest, że takie zabiegi są w ofercie, czyli jakoś się pewnie sprzedają. Ergo nie tylko baby są takie głupie by dawać sobie robić krzywdę za własne pieniądze 😝

Oferta skierowana wyłącznie do mężczyzn jest całkiem rozwinięta najwidoczniej faceci nie stronią od tego typu zabiegów. 

9 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Jest jeszcze tatuowanie głowy tak, żeby udawać, że ma się włosy, gdy się łysieje. Takie kropki ci tatuują i wygląda jak krótko ścięte włosy. Trzeba potem non stop chodzić ściętym krótko, bo inaczej się wyda. I faceci sobie to robią.

Też o tym słyszałam, to chyba taka bieda wersja przeszczepu ma być. Jedyna osoba ktora kojarzę że zrobiła sobie taki tatuaż chodzi zawsze w czapce więc nie wiem jak to faktycznie wygląda.

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, ironella napisał(a):

Też o tym słyszałam, to chyba taka bieda wersja przeszczepu ma być. Jedyna osoba ktora kojarzę że zrobiła sobie taki tatuaż chodzi zawsze w czapce więc nie wiem jak to faktycznie wygląda.

Nie korci, żeby podbiec, ściągnąć i uciec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, ironella napisał(a):

Oferta skierowana wyłącznie do mężczyzn jest całkiem rozwinięta najwidoczniej faceci nie stronią od tego typu zabiegów. 

Chyba nie za dobrze jeśli ciągle chodzi w czapce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

A po co facetowi włosy? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, ironella napisał(a):

Nie mogę sobie tego wyobrazić, korci mnie by poszukać w internecie, ale może nie otrząsnę się potem z tej traumy. 🫣

No no i dobrze im tak 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Słuchaj, są sprawy nie cierpiące zwłoki. Mieliśmy w weekend jeść słoninę i się uśmiechać a tu widzisz sama jak rozbisurmanione towarzystwo

Nic nie widzę że, nic nie słyszę, nie ma mnie 😛

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie korci, żeby podbiec, ściągnąć i uciec?

Co rusz mnie kusi do wygłupów, ale na szczęście zdrowy rozsądek wygrywa i większość z nich pozostaje tylko w wyobraźni.

29 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Chyba nie za dobrze jeśli ciągle chodzi w czapce.

Pewnie tak. Ale jeszcze zanim sobie wytatuował głowę, to też najczęściej widywałam go w nakryciach głowy.

21 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie mogę sobie tego wyobrazić, korci mnie by poszukać w internecie, ale może nie otrząsnę się potem z tej traumy. 🫣

No no i dobrze im tak 😜

Zerknęłam na zdjęcia przed i po, no i tragedii nie ma, różnice są zauważalne ale efekt wow to to nie jest. Ja się jeszcze  zastanawiam nad przebiegiem takiego zabiegu przecież ten preparat trzeba jakoś równomiernie rozprowadzić, a to się robi ręcznie. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, ironella napisał(a):

Pewnie tak. Ale jeszcze zanim sobie wytatuował głowę, to też najczęściej widywałam go w nakryciach głowy.

Też mam takiego kolegę, który ciągle chodzi w czapce, myślałam, że jest łysy, ale się zdziwiłam gdy go raz zobaczyłam bez czapki i miał włosy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Żeby nie było widać, że ma zakola. Niektórzy mają na tym punkcie kompleksy, zamiast np. powiedzieć, że to jest powycierane od kobiecych ud.

Tupecik to sie kiedyś mówiło 🤣bylby w sam raz.

Swoja droga jak to sie utrzymuje na glowie?Na klej?

I pozniej plum ...do zupy w restauracji,lub co gorsza na kolacji u przyszlych tessciow🤣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi