Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ładna jak laleczka, poza tym wydaje się piękna od środka ❤️

Ostatnio jakis podcast o niej ogladalam, dużo przeszła zmarł jej pierwszy mąż,Wieslaw Dymny,ktorego bardzo kochala ,a on lubil alkohol za bardzo.Pozniej miala wypadek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ostatnio jakis podcast o niej ogladalam, dużo przeszła zmarł jej pierwszy mąż,Wieslaw Dymny,ktorego bardzo kochala ,a on lubil alkohol za bardzo.Pozniej miala wypadek.

Bardzo go kochała i do dzis sie o nim wypowiada z podziwem, ale ten dymny był zwykłym alkoholikiem i damskim bokserem, gdzieś czytałam że uderzył ją popielniczka w krtan!

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja pieprze. Niezła patola

Sorry, to wcześniejszą partnerkę barbare też  aktorkę uderzył popielniczka w krtań. Ale ludzie którzy z nim pracowali wspominają że dymny to był zazdrosny do szaleństwa, chamski i agresywny typ. Anna w wywiadach też mówiła że chlał na umor był chamski i agresywny.

„Nie lubiłem go za życia i teraz po śmierci też go nie lubię – przyznawał Piotr Skrzynecki. – Wszyscy się go bali. Ja strasznie się go bałem. Raz, zdaje się w Opolu, dostałem od niego pięścią po głowie” (cytat za "Stracone pokolenie PRL" Stanisława Kopra). „Miał wdzięk człowieka, który mógłby zabić” i „wyglądał trochę jak bestia”, przytaczał cytaty o Wieśku Stanisław Koper w swojej książce "Stracone pokolenie PRL". Wszystkie te niesprzyjające cechy wychodziły z artysty po alkoholu. W takich chwilach panowała nad nim czysta złość. O konsekwencjach swojego zachowania myślał zazwyczaj na drugi dzień...."

Edytowane przez ironella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, ironella napisał(a):

Sorry, to wcześniejszą partnerkę barbare też  aktorkę uderzył popielniczka w krtań. Ale ludzie którzy z nim pracowali wspominają że dymny to był zazdrosny do szaleństwa, chamski i agresywny typ. Anna w wywiadach też mówiła że chlał na umor był chamski i agresywny.

„Nie lubiłem go za życia i teraz po śmierci też go nie lubię – przyznawał Piotr Skrzynecki. – Wszyscy się go bali. Ja strasznie się go bałem. Raz, zdaje się w Opolu, dostałem od niego pięścią po głowie” (cytat za "Stracone pokolenie PRL" Stanisława Kopra). „Miał wdzięk człowieka, który mógłby zabić” i „wyglądał trochę jak bestia”, przytaczał cytaty o Wieśku Stanisław Koper w swojej książce "Stracone pokolenie PRL". Wszystkie te niesprzyjające cechy wychodziły z artysty po alkoholu. W takich chwilach panowała nad nim czysta złość. O konsekwencjach swojego zachowania myślał zazwyczaj na drugi dzień...."

No bylo z niego kawał chu...

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zjadłabym sobie jakąś zupę z mięsem typu gulaszowa, klopsikowa, meksykańska. Macie jakieś sprawdzone przepisy?

Ja mam swój ulubiony Tip ,zupa koperkowa z pulpecikami.Troche pracochłonna ale pycha.

https://www.kwestiasmaku.com/przepis/zupa-koperkowa-z-pulpecikami

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zjadłabym sobie jakąś zupę z mięsem typu gulaszowa, klopsikowa, meksykańska. Macie jakieś sprawdzone przepisy?

A znasz zupę krzepką? Mój tata robi i twierdzi że to taka zupa -smietnik więc  improwizuje ale zawsze wychodzi mu zaskakująco dobry ten śmietnik.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, ironella napisał(a):

Rzeczywiście brzmi jak jakiś psychol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi