Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

ja czasami tam wchodze i mnie nic takiego nie wyskakuje :D takich masz znajomych takei tresci

Ale to nie trzeba na fejsie siedzieć zeby wyskakiwał temat uprzywilejowanych  ukraincow, wejdź sobie w sekcje komentarzy pod dowolnym reportażem o polakach którzy ledwo wiążą koniec z końcem, to też trafisz na dziesiątki komentarzy o uprzywilejiwanych ukraincach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ty jeszcze nie znasz libeda. On WSZYSTKO wie najlepiej, a jesli fakty mu przeczą tym gorzej dla faktow;p

Dlatego nie chce mi sie dyskutowac,z ciasnym umyslem.Ktory i tak ma zawsze racje.

Mimo wszystko fajnie tu was...🤣Zawsze cos sie dzieje.Czekamy na serek.

Moze jeszcze kawusia jakas wleci..

Edytowane przez Lucy32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest kwestia znajomych, chyba jednak dawno tam nie byłeś 😛 to co wyskakuje teraz tam na feedzie to jest wszystko oprócz tego co publikują znajomi 

naprawde mnie nic takiego nei wyskakuje 

nie moge wam pokazac co mi wyskakuje bo wchodze tam tylko w zwiazku z jedna grupa ktora tam mam i wtedy by bylo jasne co to za grupa ale musicie mi uwierzyc ze nie mam takich tresci ale ja nie mam tam tez znajomych etc. 

wyskakuje mi np. ten chlop jak robi podloge

https://www.facebook.com/alexdemunerr/reels/

nie znam go 

mam jedne brednie o rozbiciu ukrainskiego gangu ale to jest profil konfederacji i wyskakuje bo ostatnio wlazilem na ich reprezentanta i gadam z nim na messengerze

widze tez ze bylas 38minut temu :D i co chca sprzedac znajomi nie widze zadnych bzdur o jakich piszecie jeszcze widze jakies wiadomosci z hong kongu i wlodzimierza czarzastego chociaz go nie lubei innigdy nie wlazilem na jakas lewicowa strone ale czytalem na onecie wiadomosci dzisiaj o nim i pewnie dlatego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dlatego nie chce mi sie dyskutowac,z ciasnym umyslem.Ktory i tak ma zawsze racje.

Mimo wszystko fajnie tu was...🤣Zawsze cos sie dzieje.Czekamy na serek.

Moze jeszcze kawusia jakas wleci..

Nie może być cały czas slodkopierdzaco 😄

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

A tak z przyjemniejszych rzeczy to wyobrazcie sobie, ze Szkoci dostali dzien wolnego z okazji zakwalifikowania sie do Mistrzostw Swiata (?) w pilce noznej.

Tylko kto na te wszystkie wolne dni będzie robił 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, brum.brum napisał(a):

Ja

jak założy się różowe oksy, to jak najbardziej da 🥸

No to tak to sie da:p ja potrzebuje krwi 😛 bo mam niska ferrytyne

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Od czasu do czasu każdy potrzebuje skoku adrenaliny🤣

To zależy od tego jak sie do tego podchodzi czym jest forum 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, ironella napisał(a):

Ale to nie trzeba na fejsie siedzieć zeby wyskakiwał temat uprzywilejowanych  ukraincow, wejdź sobie w sekcje komentarzy pod dowolnym reportażem o polakach którzy ledwo wiążą koniec z końcem, to też trafisz na dziesiątki komentarzy o uprzywilejiwanych ukraincach.

no to tam gdzie ja czytam artykuly nie ma komentarzy z fejsbuka moze na jakims wp czytacie czy czyms podobnym albo pudelku wszedzie gdzie ja wchodze juz dawno nie ma komentarzy pod artykulami a szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to tam gdzie ja czytam artykuly nie ma komentarzy z fejsbuka moze na jakims wp czytacie czy czyms podobnym albo pudelku wszedzie gdzie ja wchodze juz dawno nie ma komentarzy pod artykulami a szkoda

Chodzi o komentarze pod postami / artykułami wrzucanymi na fb.

to są rzeczy glownie sponsorowane / takie które ci podsyła algorytm.
sama ze świecą szukam tresci, które sama zaobserwowalam, za to masę takich które algorytm uznał ze podniosą mi ciśnienie 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Chodzi o komentarze pod postami / artykułami na fb.

to są rzeczy glownie sponsorowane / takie które ci podsyła algorytm.
sama ze świecą szukam tresci, które sama zaobserwowalam, za to masę takich które algorytm uznał ze podniosą mi ciśnienie 

w zyciu nie czytalem artykulu na fejsbuku ktos tam wchodzi zeby czytac jakies artykuly ?

usun wszelkie pliki tymczasowe i sledzace i nie bedziesz tego miala i nie wlaz na takie strony to ci ich nie bedzie podsylalo i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

😂

Szkoda, ze nie ma tutaj reakcji.

😄

chcialam wyprzedzić libeda z tym komentarzem 😄

Teraz, libed napisał(a):

w zyciu nie czytalem artykulu na fejsbuku ktos tam wchodzi zeby czytac jakies artykuly ?

usun wszelkie pliki tymczasowe i sledzace i nie bedziesz tego miala i nie wlaz na takie strony to ci ich nie bedzie podsylalo i tyle

O rany to są fanpejdze rzeczy które czytasz poza fejsbukiem 😄 bo zaraz powiesz ze to artykuły fejsbuka.

na pewno tam wchodzisz regularnie? 😄

masz np profil czy tam stronę przykładowo tvn24 i tam republikuja swoje tresci

Wszystkie jakies lokalne gazety typu jakes epoznanie tez glownie tam działają podejrzewam ze gdyby nie fb nikt by tego nie czytał przez ich stronę  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I usta zakleję sobie jeszcze taśma 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

A od kiedy na pudelku są reportaże?😄 Na wyborczej jeszcze można komentować.

U ciebie tez kropi?

🤣

😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi